Tõesti kahju sellist asja kirjutada, aga siiski pean ka teile teada andma, et meie seast lahkus Judaz aka Marek Rudkevitš.
Ta oli meie isa, meie liider, meie poeet, räppar, muusik, kunstnik. Kahjuks oli ka seotud palju narko-maailmaga, mis üllataval kombel tema elu võttis. Juut oli inimene, kes korraldas kokkutulekuid ja muid üritusi juba aastast 2007. Ta tõi meid kokku, ning tänu temale tean paljusid siit foorumist ning paljud on siiamaani minu sõbrad. Ka Marek oli minu sõber. Nädal aega tagasi olime veel koos ning mõned päevad hiljem, mees enam ei ärganud.
Kaastunne kõikidele, kes teda vähegi teadsid.
Me mäletame sind igavesti Juut
Näeme järgmises elus
Peace
Love
Džu
Change
Sellel teemal on 14 vastust
Postitatud 09 juuli 2022 - 18:35
the chase is better than the catch
Postitatud 10 juuli 2022 - 08:17
Puhka rahus Marek
Postitatud 10 juuli 2022 - 10:02
Tohoh, mis tal juhtus?
Kaastunne
Kaastunne
<fbcash> has anyone here flashed their xbox before?
<warbucks> no, but I once showed my dick to a nintendo DS
<warbucks> no, but I once showed my dick to a nintendo DS
Postitatud 10 juuli 2022 - 15:12
Rip
Postitatud 10 juuli 2022 - 15:50
Postitatud 13 juuli 2022 - 19:06
Puhka rahus
Vangla oleks ta päästnud...
Vangla oleks ta päästnud...
Postitatud 14 juuli 2022 - 11:20
Postitatud 19 juuli 2022 - 18:52
puhaku rahus.
ekstra tulin siia tagasi peale ypsiloni in memoriam artiklit
ekstra tulin siia tagasi peale ypsiloni in memoriam artiklit
When a man loves a woman very much, they lay down and the man gives the woman 20 dollars.
Postitatud 27 august 2022 - 13:13
vana parooli ei mäleta. liiga haige lihtsalt, üks parima südamega inimesi keda tean. üle 15a, viimased aastad lähedasemana. nendel ülejäänutel mingu ptsi, kes sellega seotud
Postitatud 15 jaanuar 2023 - 12:00
Marekist rääkides - Tema on olnud üle 11-aasta minu parimate sõprade hulgas. Ta käib minu toas, naise toas ja minu kehas ning naise kehas. Oleme tundlikud ning teadke - pärast surma te elate edasi siin planeedil, mitte ei kao pimedusse ega valgusesse. ;)
Mina tean, miks Marek suri, aga keeruline seletada - kuidas punased ja hõredad programmid laksu all inimese ära võib tappa kogemata. See on seoses teiste inimeste programmide, kavatsuste, mõttejõuga ja bla bla bla...
Marek ütles mulle hästi - "Ära tuleta mulle meelde, et ma surnud olen!" : )
Mina tean, miks Marek suri, aga keeruline seletada - kuidas punased ja hõredad programmid laksu all inimese ära võib tappa kogemata. See on seoses teiste inimeste programmide, kavatsuste, mõttejõuga ja bla bla bla...
Marek ütles mulle hästi - "Ära tuleta mulle meelde, et ma surnud olen!" : )
Muutis Sananda, 15 jaanuar 2023 - 12:22.
Postitatud 27 jaanuar 2023 - 06:30
Postitatud 01 veebruar 2023 - 20:31
R.i.p. Juut! Ainult head mälestused
Postitatud 07 veebruar 2023 - 11:52
Head mälestused on need, mis jäävad. Head teed teistel radadel Marek!
Postitatud 13 mai 2023 - 16:11
cccp, 09 juuli 2022 - 18:35, kirjutas:
Tõesti kahju sellist asja kirjutada, aga siiski pean ka teile teada andma, et meie seast lahkus Judaz aka Marek Rudkevitš.
Ta oli meie isa, meie liider, meie poeet, räppar, muusik, kunstnik. Kahjuks oli ka seotud palju narko-maailmaga, mis üllataval kombel tema elu võttis. Juut oli inimene, kes korraldas kokkutulekuid ja muid üritusi juba aastast 2007. Ta tõi meid kokku, ning tänu temale tean paljusid siit foorumist ning paljud on siiamaani minu sõbrad. Ka Marek oli minu sõber. Nädal aega tagasi olime veel koos ning mõned päevad hiljem, mees enam ei ärganud.
Näeme järgmises elus
Peace
Love
Džu
Näeme järgmises elus
Peace
Love
Džu
Esimene suur Neoneti kokkutulek toimus Juudi juhtimisel täna 17 aastat tagasi. Ehk siis aastal 2006 (mitte 2007 nagu sinu postis öeldud). Mäletan tema legendaarseid sõnu: ''Ootasin kümmet Ruuni mängijat, aga kohale tuli hoopis 40 matsi.'' Tal läks šokist üle saamiseks ikka tükk aega, aga lõppkokkuvõttes oli väga vingete ürituste algus.
(15:30:56) <Zenja> mukl on v2hemalt orller mis maksab nagu teie ema palk aastas rolf rottid
[14:58:35] <DviX> Jube olla raisk.. ligi 2h mängisime mingite argentiina vendadega rannas jalkat
[14:59:04] <DviX> ja peale seda oli rannas ülisitt olla, vee puudus vist tekkis
[14:59:18] <Zergyo> ma m2mgisn ka yksp2ev 24h rs+i
[14:59:25] <Zergyo> hakkas ka paha, veepuudus lol
[14:58:35] <DviX> Jube olla raisk.. ligi 2h mängisime mingite argentiina vendadega rannas jalkat
[14:59:04] <DviX> ja peale seda oli rannas ülisitt olla, vee puudus vist tekkis
[14:59:18] <Zergyo> ma m2mgisn ka yksp2ev 24h rs+i
[14:59:25] <Zergyo> hakkas ka paha, veepuudus lol
Postitatud 27 märts 2024 - 21:58
❤️
Muutis Mr.Ganja, 27 märts 2024 - 22:01.
1 kasutaja(t) loeb seda teemat
0 liiget, 1 külalist, 0 anonüümset kasutajat