nonii tarkade klubi
kui ma olen käinud 2016 aastal 5 kuud tööl, neto tasu üle tuhande euro.. ja siis oktoobris tuli kaitsevägi vahele (8 kuud) ja nüüd käin samas kohas samasuguse palgaga tööl edasi
kas pean ikka 6 kuud näitama sissetulekuid pangale ennem,kui üldse minna laenu küsima
Change
Sellel teemal on 6 vastust
Postitatud 18 juuli 2017 - 10:52
-!
Postitatud 18 juuli 2017 - 15:24
OlaR, 18 juuli 2017 - 10:52, kirjutas:
nonii tarkade klubi
kui ma olen käinud 2016 aastal 5 kuud tööl, neto tasu üle tuhande euro.. ja siis oktoobris tuli kaitsevägi vahele (8 kuud) ja nüüd käin samas kohas samasuguse palgaga tööl edasi
kas pean ikka 6 kuud näitama sissetulekuid pangale ennem,kui üldse minna laenu küsima
See teema https://www.neonet.ee...mine-tallinnas/ haakub küsimusega küll vist üksnes mingis paralleelmaailmas, mistõttu tõstsin pöördumise eraldi teemaks.
6 kuu nõue on mälu järgi Finantsinspektsiooni üllitis. Ega pärast ju nkn keegi kontrolli, kas ja kust sa raha laenumakseks saad.
Kõige kindlam on pangale küsimus saata ja küllap nad kliendisuhte loomise huvides sulle ikka vastavad ka.
"Igaüks neist on julge, kuni ta on üldise masinavärgi märkamatu osa. Aga niipea kui temale langeb isiklik vastutus, niipea kui valgusekiir temale koondub – kahvatab ta ja saab aru, et temagi on vaid tähtsusetu kübe ja võib iga hetk kõige tühisemalgi põhjusel libastuda. "
— A. I. Solženitsõn
— A. I. Solženitsõn
Postitatud 18 juuli 2017 - 18:43
Mõnes pangas 6 kuud, mõnes 9 kuud. Hetkel olen läbimas ka seda suurepärast kadalippu. Kuna mu standardid on pankade arust liiga kõrged, siis olin sunnitud tõstma oma ametliku sissetuleku lähiriigis paari kordseks võrreldes Eestiga ja nüüd pean reaalselt siin istuma kuni kevadeni või isegi järgmise suve lõpuni, et saada seda mida ma tahan lol. A noh poh. Saangi oma aega kasutada asjade jaoks, mis viimasel paaril aastal unarusse on jäänud... Iga päev uued skeemid...
#pagulaste_elukombed
#rohkemhüvitisi
#kodanikupalka_jahtimas
#laenudkaela_jatöötuks!
Ja kõikidest võimalikest tekkivatest probleemidest, osutus minu jaoks suurimaks oma igakuise välismaa palga Eesti kontole saamine
#pagulaste_elukombed
#rohkemhüvitisi
#kodanikupalka_jahtimas
#laenudkaela_jatöötuks!
Ja kõikidest võimalikest tekkivatest probleemidest, osutus minu jaoks suurimaks oma igakuise välismaa palga Eesti kontole saamine
Muutis Иван, 18 juuli 2017 - 18:49.
Postitatud 19 juuli 2017 - 19:49
Postitatud 20 juuli 2017 - 00:18
Postitatud 20 juuli 2017 - 12:20
Postitatud 20 juuli 2017 - 15:33
2 kasutaja(t) loeb seda teemat
0 liiget, 2 külalist, 0 anonüümset kasutajat