SoldieR, 06 mai 2019 - 18:58, kirjutas:
mind saadeti kaitseväest insta hullumajja beat that guys
teenisin aega 2015 paldiskis,enne seda polnud seal pommiaugus kordagi käinud,ükskord kui nii öelda linnaloale lasti,läksin vormis kohalikku poodi vist oli maxima,ja ostsin kilose rummi ja hakkasin seda poe taga jooma,keegi pani kitse,et mingi sõdur joob poe taga vormis
järgmine päev rühmaülem küsis miks ma seda tegin ? ma ütlesin ma olen alkohoolik,järgmine hetk olin hullumajas 2 nädalat ja sain reservi,olin väga kurb,et pidin enne kevadtormi lahkuma
Polnud midagi kurb! Ma käisin rännakul ära ja elasin üle, aga suht aja raiskamine oli. Need kes toimkonnas olid sel hettkel need ainult pääsesid rännakust!
Aga noh ma ei teeninud Paldiskis ka. Tean et seal Paldiskis on need tegevteenistuses olevad sõjaväelased.
Naglad autojuhid on vist seal?
Tulin Keilast suunaga Tallinna eelmine aasta sügisel 1 päev, Seal on esimene ringristmik kui Paldiski poolt tulla, siis peale seda on pikk sirge, oli siis olukord selline et enne mind 2 autot ja 1 sõjaväe veok, vaatasin siis, et kedagi ei ole ja andsin gaasi. Sain kahest autost juba mööda ja siis järsku kaitseväe veok liikus vastassuunda ja blokeeris minu möödasõitu. Mitte ühtegi autot ikka vastu ei tulnud. Oleks kindlalt mööda jõudnud see veok liikus mingi 60 km/h umbes, mitte rohkem. Mõtlesin et misasja!? Tõmbasin siis veoki ja sõiduauto vahele enne järgmist ringristmikku. Mul pole elu sees sellist asja olnud möödasõidul ja nüüd juhtus. Nagu what the fuck ...
Muutis hkaar, 06 mai 2019 - 22:17.