A6 ära tehtuna on väga kihvt ja kiire auto - mugav, luksuslik, bensukulu väike jnejne. Siiski jäi midagi puudu minu jaoks, kuna olen harjunud sõitma tracki ja linna jaoks ehitatud autodega. Ehk siis jäikus, rooli raskus, hääl jnejne. 4 kuud pärast A6 ostmist nägin M4 kuulutust ja ülejäänud on ajalugu...
A6 hetkel müügis, ostke ära, kui kellelgi huvi on

Niisiis, paar nädalat tagasi sai BMW M4 soetatud ning pean mainima, et väga hea auto on. Ka tuttavad "rallimehed", kes on sõitnud igast porschede, lamborghinidega, rs-dega, s-dega, bentleydega jne, ütlesid, et "elu ei ole enam endine". Käiguvahetus, kiirendus, pidamine ja üldiselt kogu auto ehitus on väga hästi välja tulnud. Auto rebib sind edasi isegi 200km/h+ sõites ning iga käiguvahetusega on hästi tunda, kuidas istmesse tõmbab. Parim sõna, mis seda iseloomustab on "toores". Auto on igati vahva ja endal rõõmu, kui palju. Peamine, et ise rahul oleks

Natuke plaanidest siis. Kuna garantii on peal siis chippima ega midagi hetkel veel vahetama ei hakka. Plaanis on autot "kaitsma" hakata. Käisin Chemical Boys kuti juures, kes teeb keraamilist kaitset värvile, velgede kaitset jne. Soovitas väga kiivalt minna ja lasta Xpel Ultimate kile autole peale panna, mis kaitseb paremini kriimude vastu jne. Sellel autol on tehases kaitse pandud natuke halvasti, ehk siis on kaetud ainult pinnad ära, näiteks koobastesse ei ulatu kaitse, kus on ikkagi natuke värvilisi osi.
Samuti ka velgede kaitse peale panna, Gyeon rim tooted täpsemalt.
Koht kuhu soovitusi ja hindu küsima lähen on Badabing OÜ - kui kellelgi kogemusi siis võiksite neid jagada.
Piiraja on hetkel peal seega Miilile veel minna ei saa

PS: Pildid ei ole minu tehtud. Leidsin need kõikvõimsast feisbuukist. Nagu piltidelt näha siis www.arturkaikull.com on piltide autoriks.