nikeboy26, 16 aprill 2015 - 16:50, kirjutas:
Viimastel aastatel pigem kahjuks peksupealinna tiitli omandanud aga jah, tänud sõbralike soovituste eest Maik.
Ei ole hater. Omasin kunagi lausa youtube kanalit koos 200k+ subscriberiga mis edendas liquid ja dnb muusikastiili enne kui tõenäoliselt enamik teist sellistest genredest üldse kuulnud oli. Lihtsalt avaldasin oma arvamust sellest, mida mina arvan sellest üritusest ja sellest värvikast rahvast, rahvahulgast ning üpriski kitsastes tingimustes nühkimisest jne aga see selleks - niikaua kui Putin meie riigipea ei ole, siis mul on igasugune õigus vabale arvamusele ja selle avaldamisele.
Kõike head ja toredat pidutsemist teile igaljuhul ;)
su postitus ei meigi mingisugust sensi. ütled, et sul oli youtube channel 200+k subscriberiga, aga kuidas see üldse relevantne on? et teised teadsid, et kuulad ka EDMi? keda kotib... ja jätad ka sellise debiilse hipsteri mulje("mis oli khuul, enne kui see khuuliks sai"). ja kuidas üldse su putin siia puutub
teda kotib ainult avalik kritiseerimine, mitte mingisugune lambikas arvamus lambika teema kohta. "...mul on igasugune õigus oma arvamusele..." krt kohe näha, et sa ei suuda normaalset argumenti koostada ja kaotad(taipohh hakkad siin inimõiguste koventsiooni tsiteerima
). smh. pigem mine soeta nv pilet ja naudi seda laavi, mida dj-d ja rahvas levitab. kes teab, äkki hakkab hoopis meeldima? alguses räägitakse mingit sitta, aga kui proovivad vähemalt,siis on nad vabsee teistsugused inimesed.
ise ei lähe, i need all da euroz dollaz yeniz
Muutis Kingman, 16 aprill 2015 - 19:19.