AtsaS92, 06 jaanuar 2015 - 18:07, kirjutas:
milann, 06 jaanuar 2015 - 17:37, kirjutas:
Palun loe! http://filosoofiakir...erimisvigu.html
Sa vist ei kujuta ette, et valimistulemused oleksid hoopis teistsugused kui nad seda oma programmis kuulutaksid. Pealegi toon sulle sinu loogikast väga kohase näite: "Tänasest ei ole võimalik rahval enam valida enda esindajaid, seda teevad võimukandjad. See küll ei kajastunud meie erakonna programmis, kuid reaalsus jääb siiski selliseks, kallis rahvas."
Mina leian rõhutades, et inimesi oleks tulnud teavitada, neile tutvustada probleemi ja selle sisu, mitte jõuga seda läbi suruda. Lihtsalt väga paljud inimesed olid väärarusaamadel ning ei saanud aru, mida seadus lahendab. Pealekauba ei olnud see üldse mitte primaarne probleem, millega meie Valitsus oleks pidanud tegelema.
Ja pealekauba sinu loogika vähemuste kohta viiks meid samasugustele probleemidele nagu on Rootsis, Norras, UKs. Rahva arvamust tuleb arvestada seaduse vastuvõtmisel - teha seadus või selle vajalikkus rahvale selgeks, vajadusel pikendada vastuvõtmisprotsessi.
Ma demonstreerin sinu vähemuste teooriat - loomadega seksimine on väga väheste harrastus, aga see ei tähenda seda, et see tuleks seadustada (rahvas on selle vastu, vähemused pooldavad). Igaks juhuks kordan veel kord, et ei olnud kooseluseaduse vastu!
Olgu öeldud, et riik on rahvale, mitte rahvas riigile.
Meh..
Eks ma alustan algusest.
1. See probleem on koguaeg tähtis olnud ning oleks vajanud tegelemist juba 10 aastat tagasi.
Mis ajast pole inimeste vabaduse tagamine tähtis osa meie ühiskonnas?
2. Seaduseelnõu 650SE jõudis Riigikogu ette esimest korda 2014. aasta aprillis"- Viimased valimised olid 2011. Millegi pärast kahtlen, et kolm aastat oodati enne, kui see seadus rääkimisele tuli. Seega ei oleks nad oma programmis seda väga väljendada saanud.
3. Su zoofiilia näide on bullshit. Miks? Kooseluseadus keskendub kahele inimesele, kes on teovõimelised ning kodanikud, keda peetakse piisavalt vaimselt terveks, et enda eest vastutada. See on põhipõhjus, miks ei tohiks mitte keegi tuua võrdlust zoofiilia, pedofiilia ning homoabielu vahel. Esimese kahe puhul on üks osapool mitte võimeline enda eest vastutama. Olgu ta loom või laps. Naljakas, kuidas sa spämmid seda loogikavigade lehte, aga teed ise midagi sellist.
Ma sellega nõustun, et see kiirustati ning oleks võinud veidikene aega võtta, et uurida, aga üleüldiselt ei olnud selle seaduse vastuvõtmisel mitte millegi vastu eksitud.
Muutis milann, 06 jaanuar 2015 - 18:19.