olenmatu, 04 jaanuar 2015 - 22:45, kirjutas:
Millegipärast poliitikat stereotüüpidest kaugemale ei suudeta arutada.
Ise valiksin sotsid.
BasedGod, 04 jaanuar 2015 - 21:20, kirjutas:
SotsDem. = viskab raha tuulde
Millest sa nüüd räägid?
Igal erakonnal oma head ja vead; sotsid on samuti vigadega. Aga sotsid on kõige tõusvamad ja arenemisvõimelisem erakond minu silmis. Uusi nägusi on palju ja tunduvad olevat avatud vaatega asjale. Üldiselt kehtib aga variant, et vali halva ja halvema vahel... Poliitika lihtsalt ongi selline.
Reformierakonda saadab edu üsna kindlalt, aga inimeste mälu on jube lühike. Rahaskandaalide arvukus on olnud piisav, et valitsust umbusaldada. Kurveim on see, et kedagi pole väga asemele panna.
IRL... kibestunud ja silmakirjalikud, kui valitsusest välja jäid. Aunaste... Ma ei ole sotti saanud sellest erakonnast. Kui Samost ja Kross möllu korraldasid kohalikel valimisel, jäi hoopis teine mulje, kui mul on nüüd. Samas nüüd lahkus ka Kross.
Kooseluseadus oli teie arvates kõige tähtsam asi ever... See on nüüd peamine eesmärk, millele lisaks oma aega kulutada!
Täiesti odav ja kõige idiootsem erakond, mille lubadused ja sloganid on provotseerivad ja radikaalsed, samas täiesti kasutud. Aeg on edasi astuda. Mäletan kui Tartu valimisplatvormis oli EKRE esinumbril näiteks soov kehtestada Tartu linnas eurode asemel kohalik valuuta Vekselid... krooni (kui mitte rubla!) suurest igatsusest. Ei võta sellist erakonda tõsiselt lihtsalt.
Usun, et riigikokku ja valitsusse oleks vaja piisavat kogust uut verd ja piisavat kogust kogemust, et asi püsiks. Uut ja mõistlikku verd näen ma kõige rohkem sotsidel...
Sotsid ei ole tõusu ja arenemisvõimelised, vaata Rootsit. Nad viivad majanduse põhja oma toetustega, EV'l ei ole raha hetkel selleks, et neid toetusi teoks teha.
Kross korraldas sihukest kino Tallinnas sellepärast, et tal ei oleks olnud teist paremat võimalust Sarvikut võita.
Uue generatsiooni poliitikud on enamasti otsustus võimetud ja ei tea mida teha, eelmise generatsiooni omad said kogemusi ENSV'st ning sellepärast nad siia maani nii tugevad ongi .
Raiki, 05 jaanuar 2015 - 00:13, kirjutas:
Monopol ei ole muidugi hea, aga ala firmadel nagu Eesti Energia, Estonian Air ja muud paljud sarnased ettevõtted omavad selliseid turule sisenemise barjääre ning on endale vastava infrastruktuuri ette loonud, et poleks isegi mõtet mitut sarnast firmat siin väikeses Eestis hoida.
Teatud teenustel tuleb siiski silma peal hoida ja võiks imo riigi käsutuses olla, kasvõi julgeolukuseisukohast vaadatuna.
Edit: Julgeoleku mainisin just ära sp, et alles oli E. Kohvriga seoses mingi teema, et võib-olla anda piiri kontroll üldse erasektori kätte? (retarded).
Piiri kontrolli üleandmine PMC'dele oleks suhteliselt retarded tõesti.
Muutis BasedGod, 05 jaanuar 2015 - 00:24.