Change
Sellel teemal on 386 vastust
Postitatud 28 veebruar 2015 - 21:45
Isegi kui Savisaarega seotud ideoloogilised probleemid kõrvale jätta, siis mulle isiklikult tundub, et ta on suhteliselt nõdrameelne ja tema tervisega on tõsiseid probleeme. Seda näitavad ka tema seosetud sõnavõtud - mida pikemaks mingisugune debatt venib, seda segasemat juttu hakkab Savisaar ajama. Alles üleeile toimunud debati lõpus (raadio) ei olnud mingi hetk enam üldse aru saada, mida ta mõtles, sest sõnad ei moodustanud enam mitte ühtegi arusaadavat lauset. Mingil hetkel kaldub ta täiesti omaette maailma ja ei reageeri enam konkreetsele küsimustele ja hõljub täiesti enda maailmas. Mõnel korral on ta vajanud ka erinevat meditsiinilist tuge. Minu arust vahet ei ole, kas sa oled liberaal, kommunist või nats, aga peaminstriks seatud kandidaadid ei tohi olla pooleldi seniilne ja pidevalt erinevate ravimite mõjude all.
Bend if you must, but never brake!
Postitatud 01 märts 2015 - 00:00
Sander, 28 veebruar 2015 - 21:45, kirjutas:
Isegi kui Savisaarega seotud ideoloogilised probleemid kõrvale jätta, siis mulle isiklikult tundub, et ta on suhteliselt nõdrameelne ja tema tervisega on tõsiseid probleeme. Seda näitavad ka tema seosetud sõnavõtud - mida pikemaks mingisugune debatt venib, seda segasemat juttu hakkab Savisaar ajama. Alles üleeile toimunud debati lõpus (raadio) ei olnud mingi hetk enam üldse aru saada, mida ta mõtles, sest sõnad ei moodustanud enam mitte ühtegi arusaadavat lauset. Mingil hetkel kaldub ta täiesti omaette maailma ja ei reageeri enam konkreetsele küsimustele ja hõljub täiesti enda maailmas. Mõnel korral on ta vajanud ka erinevat meditsiinilist tuge. Minu arust vahet ei ole, kas sa oled liberaal, kommunist või nats, aga peaminstriks seatud kandidaadid ei tohi olla pooleldi seniilne ja pidevalt erinevate ravimite mõjude all.
pohhui, kui jänkid hääletasid alzeheimeri tõbise Reagani võimule, miks ei võiks meie Savisaart?
Savisaar on meie Reagan
#VoteEdgar
"Elu on liiga lühike, et teeselda, et sa ei nuta Lana Del Rey laulude peale."
Postitatud 01 märts 2015 - 11:52
Sander, 28 veebruar 2015 - 21:45, kirjutas:
Eilses valimisstuudios täpselt samamoodi. Laialivalguv jutt ja küsimustele ei vastanud. Saatejuhtide manitsustest samuti välja ei teinud, kui korduvalt korrati, et palun vastata küsimusele, siis jätkas oma juttu ja pani suvaliste kohtade peale küsimusest pärit sõnakombinatsiooni "Putini doktriin". Kui mulle hakkas tunduma, et kesikud ühtsena on natukene talutavamaks muutunud, siis härra ninasarvik nullis taas selle emotsiooni ja tõi mõistuse koju tagasi.
Mikser ütles hästi, et puusuuskadega maratoni ei võida. Kahjuks on veel jäänud natukene neid aastaid, kus Savisaare fännid veel elus on.
Valin täna EKRE ja Madissoni.
Muutis uss, 01 märts 2015 - 11:53.
Postitatud 01 märts 2015 - 14:32
Külastasin ükspäev vaskakpartei kodulehte http://vasakpartei.ee/
Ja minu hääl läks täna neile! EDASI VASAKPARTEI!
Ja minu hääl läks täna neile! EDASI VASAKPARTEI!
I'm all about that race
'Bout that race, no niggers
'Bout that race, no niggers
Postitatud 01 märts 2015 - 15:58
Rahvuslaste fb gruppi pandi selline vahva video. Nende sõnul pidi hästi naljakas olema..
Postitatud 01 märts 2015 - 16:44
see vasakpartei on poolkommunistlik ju. nägin tissidega karikatuuri ja mõtlesin, et i get you m8, aga puha vene keeles. :S :S
Muutis latvian, 01 märts 2015 - 16:44.
While there is a lower class, I am in it, and while there is a criminal element, I am of it, and while there is a soul in prison, I am not free. - Eugene V. Debs
Postitatud 01 märts 2015 - 17:08
Arvan, et Keskerakond võtab 40 kohta ja valitsuse moodustamise ettepanek tehakse Kadri Simsonile. Ke + Ekre siis näiteks 40 + 11 kohta ja olemas.
01:25:13 +Palm: munnid olete we
01:25:15 Arxs: Pikemat aega juba :D
Postitatud 01 märts 2015 - 17:42
Postitatud 01 märts 2015 - 18:05
Postitatud 01 märts 2015 - 18:08
Postitatud 01 märts 2015 - 18:17
Postitatud 01 märts 2015 - 18:20
Postitatud 01 märts 2015 - 18:26
Postitatud 01 märts 2015 - 19:07
Postitatud 01 märts 2015 - 19:22
Postitatud 01 märts 2015 - 19:26
BRC, 01 märts 2015 - 18:26, kirjutas:
Vihjasin sellele, et EKRE mitmed lubadused ja juba erakonna nimi viitavad tagasiminekule. Lubadustest siis need, mis on vastuolus euroopa liidu seadustega. Kujutan ette, et EKRE sooviks igasugustest liitudest üldse välja hüpata v.a NATO.
vakatsaka
Postitatud 01 märts 2015 - 19:31
<fbcash> has anyone here flashed their xbox before?
<warbucks> no, but I once showed my dick to a nintendo DS
<warbucks> no, but I once showed my dick to a nintendo DS
Postitatud 01 märts 2015 - 19:47
Sten, 28 veebruar 2015 - 19:42, kirjutas:
Roman, 28 veebruar 2015 - 18:13, kirjutas:
Sten, 28 veebruar 2015 - 12:12, kirjutas:
Roman, 27 veebruar 2015 - 16:54, kirjutas:
Ei vali reformi juba sellepärast, et Rõivas ei tundu teiste peaministrikandidaatide kõrval küll peale pähklite närimise millegi muuga hakkama saamiseks võimeline olema
Eilne Võrno saade oli päris huvitav.
Eilne Võrno saade oli päris huvitav.
Minu arvates on ta just üle ootuste hea olnud. Olin pettunud kui ta peaministriks sai, sest mõistsin, et Kallase tagasitulek oleks Eesti majandusele olnud parim võimalik lüke. Samas on Rõivas valitsust juhtides end õigustanud, püüdnud muuta valitsemist läbipaistvamaks, tegelenud võrreldes Ansipi viimaste aastatega aktiivsemalt seadusloomega jne. Samuti olen üllatunud, et ta suudab debattides teiste peaministrikandidaatidega ilusti konkureerida, sest tal on debateerimises kindlasti vähem kogemusi kui nt Edgaril, Partsil ja Mikseril. Seega leian, et mees läheb riigi juhtimises iga aastaga aina paremaks ja küpsemaks.
Krdi humorist, kohe näha, et sa väga enda peaga ei mõtle ning ringi ei vaata.
Sa olid reaalselt pettunud, et Siim Kallas ei saanud peaministriks v ?
Also ta ei suuda konkureerida, tema argumentideks olid selles saates ainult " 3 last " ja " aga Edgar on munn "
Teised härrad ja üks daam rääkisid mõistlikku juttu, vastasid esitatud küsimusele, paraku suursugune ajutine nähtus seda ei suutnud, kaldus ikka ja jälle oma 3 lapse peale ja jällegi siis, et iluuisutaja on noks
Ma arvan, et mul ei ole sulle oma mõtlemisvõimet vaja tõestada, sest sinusugusele põikpäisele heiterile on nagunii midagi raske selgeks teha. Kui sa räägid mulle mingist debatist, anna siis vähemalt sellele mõni viide ka, sest ma olen Rõivast vähemalt neljas debatis sel aastal näinud. Edgariga üks-ühele debateerides oli ta tõesti vastanduv, sest mida sa ikka taolise häma vastu muud teed... ma ei usu, et ka teised kandidaadid oleks Edgari vastu nii lõpuni viisakaks jäänud.
Ja Kallas oleks tõesti hea peaminister olnud. Sa ei suuda lihtsalt laiemat pilti näha ja mõtled endiselt aastate tagusele VEB fondile, milles Kallast muuseas süüdi pole tunnistatud. Räägi nüüd veel oma peaga mõtlemisest
Oma peaga mõtlemine refis? Michalilt küsiti otse, kas ta on võõrast raha parteile annetanud ja vend hakkas ajama et kohus pole süüdi mõistnud. No türa ja prokuratuuris olis tema alluvad ju, kui ta juatiitsminister oli oma AKADEEMIA NORD kraadiga. Sõber gräzin kirjutas "diplomi" välja veel. kui sa miljokas pole ja valid refi siis oled retard sry nii on
Postitatud 01 märts 2015 - 19:51
Ise valisin vabaerakonda
Postitatud 01 märts 2015 - 19:57
BRC, 01 märts 2015 - 19:31, kirjutas:
"Vähendada maksukoormust, alandades käibemaksu 10 %-le, et anda majandusele jõuline kasvutõuge" - EL miinimum käibemaksumäär on nimelt 15%
"Peatada maamüük välismaalastele ja kehtestada neile kinnisvaramaks." - Vastavalt Euroopa Liidu ühisturu reeglitele peavad vähemalt EL kodanikele kehtima võrdsed reeglid maa ostmisel ja ka sellega kauplemisel ning kedagi ei tohi kodakondsuse alusel diskrimineerida.
Eks on ka "edasiviivaid lubadusi, aga neil puudub igasugune kate.
NT: "Kustutada abielus oleva noore pere kodulaenust 25 protsenti"Selline asi oleks ulmekulukas ja konkreetselt lihtsalt võimatu
Saaksin aru, kui need oleksid mingid loosungid, aga ongi konkreetselt valimisplatvormis...
Aga vahet enam pole, valimisstuudio algab ja eks näeb kuidas läks natsidel.
Muutis olenmatu, 01 märts 2015 - 19:58.
vakatsaka
15 kasutaja(t) loeb seda teemat
0 liiget, 15 külalist, 0 anonüümset kasutajat