Hüppa postitusele

Change

M: NETFLIX lifetime kasutajaid [ Aastane garantii ]

Sellel teemal on 58 vastust

Visa Hing ehk Neoneti King

Liige

• liige
  • Liitus:15 märts 2006
  • Sugu:mees

Vaata postitustharibo, 21 märts 2014 - 09:58, kirjutas:

Vaata postitustVisa Hing ehk Neoneti King, 20 märts 2014 - 20:59, kirjutas:

Skype Premium kood on 12 kuud. Ma ei küsiks ju kallimat hinda kui 1 kuu tegelikult premium maksab. ( 7 eur ).

12 kuuks on Skype Premium kood jep.

//Rõhutan, et tegu on koodiga ( voucher ), et ei pea uut kasutajat tegema ega midagi. Saate koodi, sisestate selle. 15-20min. Gratz Premium aastaks.

kaua see voucher muidu kehtib? peab kohe sisestama või võib ette ka osta vms?

Selle kohta info puudub kaua kehtib. Mina soovitaksin kohe ära sisestada kui koodi saate.

Muutis Visa Hing ehk Neoneti King, 21 märts 2014 - 10:10.

sellfish

Uustulnuk

• liige
  • Liitus:27 mai 2009
Sai ka Skype premiumi voucher ligi võetud ja aktiveerus kiirelt.

Aga kuna ise olin loll ja ei uurinud enne, et mida see läbi voucheri saadud premium ennast kujutab, siis pidin natuke pettuma.
Nimelt tahtsin premiumi justnimelt "unlimeted calls to mobile and landlines" tõttu, aga nüüd siis selgus, et voucheriga saab ainult:
- Free group video calls
- Free group screen sharing
- No advertising

Ja kusjuures neid vouchereid jagatakse päris tihti suurtes kogustes tasuta :D

Aga iseenesest, kuna Visa Hing on mitmes kohas märkinud, et tegu on justnimelt voucheri koodiga, siis saan siinkohal ainult ennast süüdistada ja 8 euri koolituskuludesse kanda.

Liige

• liige

Vaata postitustsellfish, 21 märts 2014 - 15:02, kirjutas:

Sai ka Skype premiumi voucher ligi võetud ja aktiveerus kiirelt.

Aga kuna ise olin loll ja ei uurinud enne, et mida see läbi voucheri saadud premium ennast kujutab, siis pidin natuke pettuma.
Nimelt tahtsin premiumi justnimelt "unlimeted calls to mobile and landlines" tõttu, aga nüüd siis selgus, et voucheriga saab ainult:
- Free group video calls
- Free group screen sharing
- No advertising

Ja kusjuures neid vouchereid jagatakse päris tihti suurtes kogustes tasuta :D

Aga iseenesest, kuna Visa Hing on mitmes kohas märkinud, et tegu on justnimelt voucheri koodiga, siis saan siinkohal ainult ennast süüdistada ja 8 euri koolituskuludesse kanda.

Hei. Pole kursis sellega, et kuskil keegi neid vouchereid tasuta jagaks. Kui see nii on siis (Y). Aga igajuhul, kuna mu soov ei ole ''pettusega'' vms rikastuda kellegi arvelt, siis võtan sinuga Skype teel ühendust ja arvan, et saame mõistlikule lahendusele. Näiteks tagastan enamus ostusummast vms. :)

Jõudsime kokkuleppele Selfishiga. Tagastasin 50% ostusummast. Eks teistele ka teadmiseks siis ülevalolev info.

Muutis Visa Hing ehk Neoneti King, 21 märts 2014 - 15:46.

Ostja2

Uustulnuk

• liige
  • Liitus:15 sept 2013
nvm delete*

Muutis Ostja2, 21 märts 2014 - 20:04.

Liige

• liige

Vaata postitustOstja2, 21 märts 2014 - 20:03, kirjutas:

nvm delete*

Tohib küsida, mida soovisid postitada? Või mis sisuga posti ära editisid?

Kui küsimusi siis julgelt PM :)

Liige

• liige
Bring
Up
My
Kauri

Ei ole kajakas.

• liige
  • Liitus:26 dets 2007
Oskad täpsemalt öelda, mida kõike head Netflixist leida võib. Kas ainult seriaale või ka filme ja näiteks mida?
Miks?

Liige

• liige

Vaata postitustKauri, 23 märts 2014 - 23:39, kirjutas:

Oskad täpsemalt öelda, mida kõike head Netflixist leida võib. Kas ainult seriaale või ka filme ja näiteks mida?

Absoluutselt kõike. Filme, seriaale, dokumentaale, multikaid.. Mõned pildid avalehelt:
Spoiler

BAD MOTHER FUCKER

Liige

• liige
  • Liitus:13 nov 2009
võtsin ühe netflixi kasutaja, kõik töötab ja üldse kõik väga norm :thumbsup: samas, ma xboxi peal küll ei hakanud proovima, aga PS4 peal seda kahjuks kasutada ei saanud, nii et ma kujutan ette, et konsoolide peal üleüldiselt see ei tööta

Liige

• liige

Vaata postitustBAD MOTHER FUCKER, 24 märts 2014 - 00:08, kirjutas:

võtsin ühe netflixi kasutaja, kõik töötab ja üldse kõik väga norm :thumbsup: samas, ma xboxi peal küll ei hakanud proovima, aga PS4 peal seda kahjuks kasutada ei saanud, nii et ma kujutan ette, et konsoolide peal üleüldiselt see ei tööta

Kindlasti töötab konsoolide peal ainult vaja korralik õpetus leida. Proovin homme tutorialid valmis teha konsoolide jaoks. Aga 100% töötab konsoolidel.

Kauri

Ei ole kajakas.

• liige
  • Liitus:26 dets 2007

Vaata postitustVisa Hing ehk Neoneti King, 24 märts 2014 - 00:16, kirjutas:

Kindlasti töötab konsoolide peal ainult vaja korralik õpetus leida. Proovin homme tutorialid valmis teha konsoolide jaoks. Aga 100% töötab konsoolidel.

:thumbsup: Korralik selge xbox360 õpetus ajendaks mu kindlasti ühte kontot ostma.
Miks?

BAD MOTHER FUCKER

Liige

• liige
  • Liitus:13 nov 2009

Vaata postitustKauri, 24 märts 2014 - 00:32, kirjutas:

Vaata postitustVisa Hing ehk Neoneti King, 24 märts 2014 - 00:16, kirjutas:

:thumbsup: Korralik selge xbox360 õpetus ajendaks mu kindlasti ühte kontot ostma.

http://www.unblock-us.com/ sellega peaks iseenesest saama, aga see maksab 5 doltsi kuus. see pole küll kallis, aga kui mingit alternatiivi sellele oleks, siis oleks ülikõva

Liige

• liige
BUMP.

Sorry, et õpetust pole veel teinud. Tegelen õhtul asjaga ja proovin googlist viimast võtta.

Xbox360e kasutajad proovige selle tutoriali läbi - http://vpncreative.n...60-outside-us/.

Krdi pusisin ja uurisin siin maid aga kahjuks kõik tasulised VPN pakkujad. :(

Muutis Visa Hing ehk Neoneti King, 25 märts 2014 - 22:45.

sigalaleib

võidab see, kel on surres suurem pohmakas

• liige
  • Liitus:29 nov 2008
Kas netflix on ainult mingi überHD või saab seal vahetada kvaliteeti? Mul suhteliselt sitt nett, sellepärast küsingi.
Spotify kasutaja annad ise siis? Olemasolevale kasutajale ei saa mingi valemiga premiumit sinu kaudu?
Spotify ühe kasutaja saan mitmesse seadmesse panna?
mees kes püüab kala teise mehe tiigist, võib sealt ka krabi püüda

Liige

• liige

Vaata postitustsigalaleib, 26 märts 2014 - 21:06, kirjutas:

Kas netflix on ainult mingi überHD või saab seal vahetada kvaliteeti? Mul suhteliselt sitt nett, sellepärast küsingi.
Spotify kasutaja annad ise siis? Olemasolevale kasutajale ei saa mingi valemiga premiumit sinu kaudu?
Spotify ühe kasutaja saan mitmesse seadmesse panna?

Ei ütleks, et Netflixis on mingi überHD kvaliteet. Enamik filme on täiesti harazo standard kvaliteet ehk sama mis DVD ütleme. Ja siis on eraldi HD filmid.

Spotify kasutaja annan jah ise aga tegelikult otsutasin, et Spotify kasutajaid müüma ei hakkagi. Nende vastu huvi eriti kellegil pole nagunii ja seal mõned aga-d ka.

qlite

gifff me mana

• liige
  • Liitus:27 märts 2009
Muidu 8€ kuu aga sa müüd 9€ lifetime, kus konksuke on?

Liige

• liige

Vaata postitustqlite, 27 märts 2014 - 17:43, kirjutas:

Muidu 8€ kuu aga sa müüd 9€ lifetime, kus konksuke on?

Noo mingeid konkse ei olegi. Kasutaja võib kesta väga pikka aega -> lifetime aga naguöeldud siis mina garanteerin et toimib aasta. Kui peaks varem lakkama töötamast, siis saate uue kasutaja tasuta.
Kuna hind on selline, siis ka tingimused, et parooli ei muudeta ja profiilie ka juurde teha ei tohiks.

Tahaks ära märkida ka seda,, et ma ei müü siin neonetis ühte ja sama kasutajat edasi nagu mõned arvanud. Kõik kasutajad on ainulaadsed ja nende eest olen reaalselt ka mina maksnud.

Visa.

Liige

• liige
up

Liige

• liige
Langetan hinna teadmata ajaks 7,50 EUR peale :).

UP

Liige

• liige
up

13 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 13 külalist, 0 anonüümset kasutajat