dyy - Tänan, et arvamust avaldasid, oleksid sa selle kirjutamata jätnud, poleks ma praegu näppe pidanud raiskama, ühesõnaga... väga inetu Sinust.
keex , - Ma olen kursis, et väga paljud müüvad üldse "tasuta", kuid mis mõte sel reaalselt on? Nagu ütles üks mu ostja: "Parem ostan kartulid Prismast, vahet pole kui külapoes on -50% odavamad" Täpselt nii see toimib.
haribo - Tänan, et avaldasid oma arvamust Likede ostmise kohta. Huvi pärast vaatasid streami jah, okei. Kui ütled, et seal pole midagi huvitavat Sinu jaoks, siis I get it. Võtan arvesse ja proovin leida inimesi, kellele meeldib. Ja usu - neid on. Huvipärast võiksid streamida 5 kuud, tahan näha kas jõuad nii kaugele. Nokkima hakanud? Mina tegin selle teema siia ainult selleks, et midagi müüa. See mis siin räägitakse, ei liiguta mind karvavõrdki.

"Nõuad pidevalt" - Palun ära kujuta ette. Minupoolest võiksid siia kirjutada ka 1000 neoneti kutti, olekski koguaeg BUMPED.
Igatahes, nagu ma alati ütlen -
Make love not hate.
+
üleüldiselt on üldse kurb lugeda Eesti foorumeid, enamus situvad üksteisele pähe, kätele, igasugu muudele kehaosadele. Jagage parem asjalikku infot, mitte sitta.
Muutis Godhyr, 10 veebruar 2014 - 01:25.