eestis ei saa selliseid asju proovida, sest oled automaatselt creep või perv. kuigi vabalaajal kodus feissbuukis need samad pliksid jagavad ohtralt pilte stiilis "WHERE IS CHIVALRY????". ise viisakusest avan uksi ja mölle ja "aitäh" või kasvõi sõbralikku noogutust pole ma siiani kohanud.. ja teate miks? sest tol hetkel mõtlevad need luuad, et "oooi, ma nii ilus instagrammi queen, et kõik peasantid peavadki avama, ometi mul ju fake burberry sall, tra ma nii kuum".
võib öelda, et irw sa mingi fedooraga krdi beeta, ma vaidleksin vastu. käin riides paremini kui enamus kaaskodanikke, enesekindlusega probleeme pole ja naistega üldiselt samuti, lihsalt see on see putsis interneti community täistolvan malakaid just nende samade sallikaltsudega.
olen palju reisinud ja saan kindlalt öelda, et siiani pea igas riigis on naised olnud palju sõbralikumad või nohh.. ei ole nii, et kõigepealt tuleb mu-omal-arvamusel-enda-ülespumbatud-ego vaid siirus ja viisakus.
naised kardavad olla just viisakad ja tolereerivad, sest ega nad mingid lohakad pole ju. kuigi igalühel juba läbisõit vähemalt 40 munni ja enesehinnang baseeritud instagrammi laikidel, samuti snapchatis ca 100 pilti oma paljast ihust erinevatele varrastele saadetud on.
aint no mad, lihtsalt minu arvamus
/samuti ei väida, et kõik naised sellised, lihtsalt väga tugev enamus tallinna kesk/vanalinnas liikuivaid naisi.
Muutis kassai, 29 detsember 2014 - 10:22.