latvian, 12 juuni 2014 - 19:59, kirjutas:
CursedSpirit, 12 juuni 2014 - 18:44, kirjutas:
Vaielda ju võib, aga enamustel puudub kogemus ja seetõttu elavad nad oma vati sees ja nad ei näe probleeme nii selgelt.
Tegelikult ikkagi mehed on tihedamini vägistamiste ohvriks. http://www.dailymail...xual-abuse.html
Väljaspool vanglat on raske meeste vägistamiste kohta statistikat koguda, sest meestele käib see rohkem au pihta. Mitte et naistel ükskõik oleks, aga mehed pigem varjaks seda kui läheks politseisse.
Meestele tundub, et hirm on suurem kui põhjendatud. Kogemust muidugi pole, aga nuga olen küll saanud kõhus tunda ehk vägivalla ohvriks olen langenud. Vaevalt, et vägistamine meeldiv on, aga nii kardinaalselt seda teistest vägivallavaldkondadest eraldada tundub nagu põhjendamatu.
Roman, 12 juuni 2014 - 18:44, kirjutas:
Ning aegade algusest on meestel rohkem õigusi ning kohustusi just sellepärast, et mehed ehitavad naistele selle maailma, kus ka nemad saavad endid väärtuslikuna tunda. Miks ei peakski mehel olema rohkem õigusi, kui ta käib jahil ning toob söögi lauale, künnab põldu ja teeb kõik muu senikaua kuni mutt kodus sokki koob või marju korjab. Oma õigused tuleb välja teenida ning kohustusi austada.
Tutvu siiski uue sajandiga. Mida aeg edasi, seda rohkem vahetavad naised peamise leivateenija rolli välja. Osalesin ühel hariduskonverentsil hiljuti ja jäi kõrvu, et viimaste aastatega on naiste protsendid ka reaalainetes meeste hulgaga peaaegu võrdseks saanud. vaid 30% ülikooli lõpetajatest on mehed ja enne kui sa ütled, et ülikool =/= millionaire, enamjaolt jäävad mehed ikka lihttöö juurde, mitte ei hakka ärisi juhtima. Eesti on idabloki maadega lahe paik, kus emantsipatsioon veel ei mölla, aga tuleviku eest põgeneda ei anna.
See liidrijutt on pask tho. Naiste otsustusvõime on kahjustatud päevade ajal, aga meeste otsustusvõimet kärbib jalgevaheline ju igapäevaselt.
Kas sa oled loll või ei lugenud sa üldse mu postitust?