Auto sai ostetud aasta tagasi kevadel Tallinnast kellegilt eraisikult. Läbisõit oli ~200k km, nüüdseks on umbes 224 000. Kaks põhikriteeriumit oli, et masin oleks piisava varustusega ning omaks ka väheke keskmisest rohkem jõudu.
Autost täpsemalt:
3.2 V6 FSI bensiin, 188 kw. Esmane registreerimine oktoober 2004. Värvus must. Käigukast automaat, võimalik ka käsitsi käike vahetada. Nelikvedu. Kütust võtab maanteel kuskil 8-8.5l/100km. Linnas suvel ~11.5-13, talvel umbkaudu kuni 15 liitrit sajale. Keskmine küttekulu on hetkel kusagil 11.8L peal. Peaks mainima, et ma pole eriline öko sõitja. Eelmise omaniku keskmine oli nt. 10.6 ;) Istekohti 5, kuigi taga keskel on seljatugi tuduvalt vähem pehmem kui äärmistel, väike miinus.
Lisa- ja mugavusvarustus: Katuseluuk solar black, Keyless GO süsteem - võtmeta käivitus/sisenemine, Euroopa kaardiga Navi, 4x el. aknad, 10x turvapadi, vihmaandur, BI- Xenon, tagumised parkimisandurid, must nahksisu, 2 tsooniline kliima, lisavalgustuspakett salongis, + kõik muud tüüpilisemad asjad nagu istmesoojendused jne. Helisüsteem kahjuks standard, ideaalis võiks Bose olla, kuigi tavaline teeb ka päris korralikku heli.
Lisakulutused: Uued Xenon pirnid - orig. Philips Ultinon D2S 6000K, led parktulepirnid, numbrimärgi tuled tugevama valgusega LED - valged. Toonklaas ees 50%, tagumine ring 20%. Suveveljed 19", talveks rehvitesti võitja Continental ContiIceContact naastud - tõsiselt väärt investeering minu arvates. Lisaks sai hiljuti lastud teha veel süvapoleerimine + püsivahatamine. Talvel sai peale pandud ka uus 100Ah aku. Auto töökorras hoidmise suhtes olen teinud masinale täishoolduse, vahetanud seniks kõik õlid ja filtrid, sealhulgas käigukastiõli + filter. Samuti lasknud teha ka mõningaid remonditöid - ülemised ketipingutid vahetatud, pidurivoolikud, tagumine rattalaager, klapikambrikaane tihend, sisselaskekollektor ja klapipealsed puhastatud sodist (FSI mootori probleem), pidurikettad ja klotsid vahetatud, süüteküünlad ning süütepoolid. Praeguse seisuga on masin väga heas korras.
Pildimaterjali ka väheke, kahjuks öised pildid on halva kvaliteediga: