Tsitaat
Tegin draiveritest ka pildi: http://gyazo.com/98f...e16a495978ccb5e
Draiverid töötavad, DPI saab muuta, response time saab muuta, LED vilgub, design sama. Muud ei tule pähe hetkel.
Mina saan need Iirmaalt, kus neid müüakse tavalises elektroonikapoes, kust inimesed ostavad neid iga päev. Ma ei tea küll kust need sinna poodi saavad, kuid minu silmis on need täielikud originaalid.
Pole midagi avastanud, mis näitaks, et tegu on "Odavate hiina praakidega". Väga kõrgest kvaliteedist minu arvates.
Draiverid töötavad, DPI saab muuta, response time saab muuta, LED vilgub, design sama. Muud ei tule pähe hetkel.
Mina saan need Iirmaalt, kus neid müüakse tavalises elektroonikapoes, kust inimesed ostavad neid iga päev. Ma ei tea küll kust need sinna poodi saavad, kuid minu silmis on need täielikud originaalid.
Pole midagi avastanud, mis näitaks, et tegu on "Odavate hiina praakidega". Väga kõrgest kvaliteedist minu arvates.
Mina ise kasutan Deathadderit, kuid varem kasutasin Abyssust.
Sain seda kasutada ~1.5 aastat probleemideta ning siis müüsin sugulasele. Hetkel kasutab ka tema seda igapäevaselt ning hiir on täiesti töökorras. 12. jaanuar saab hiir kahe aastaseks.
Kui kasutaja kasutab hiirt korrektselt, ei juhtu sellega midagi. Maha kukkumisel ei peaks midagi erilist juhtuma, kuid vastu lauda seda kindlasti peksta ei tohi.
Kõik tänapäeva tooted on niimoodi toodetud, et nad läheksid ajapaiku katki, kuid õige kasutamise korral peaksid enamus hiired ikka ~5 aastat töötama.
; Notzka; )
Deathaddereid ei ole mõtet mul foorumites müüa, vabandan.
Hind: €20
Muutis Mart., 05 detsember 2013 - 02:11.