Hüppa postitusele

Change

Küsimus trahvi kohta.

Mentarid

• Sa ei saa siia teemasse postitada
Sellel teemal on 41 vastust

Erlend

Liige

• liige
  • Liitus:18 nov 2009
  • Sugu:mees
Tervist,

Juhtus siis sellline asi, et olin tuttaval kainekas ning politsei tegi oma tavapärast kontrolli ning võttis mu rajalt maha...
Alguses oli kõik ilus tore, kuid mul on veel esmased load ning peaksin sõitma vahtralehega aga need mul puudusid.
Politsei kutsus siis oma autosse.. Mõtlesin, et tehakse kirjalik hoiatus, kuid politsei hakkas kohe peale suruma, et ma oleks nõus nende kiirmenetlusega ehk siis 100.- eurose trahviga.. Ma keeldusin ning ütlesin, et soovin pikemat versiooni ehk siis palusin, et koostataks väärteoprotokoll, et saaksin asja edasi kaevata..

Küsimus siis selles, et kas käitusin õigesti ? Mul ei ole mitte ühtgi rikkumist varem ning load olnud pea aasta, kuid vahtraleheta sõidu eest 100.- euri maksta on ju pisut palju või kuidas ?
Ning peale seda kui palusin politseil koostada väärteoprotokolli, muutusid nad jube üleolevaks ning hakkasid ähvardama, et saad suurema trahvi jne...

Tean vaid seda, et peab minema esimesel võimalusel politseisse ning kirjutama mingi kirja, et miks sõitsin ilma leheta, et vähekeni karistust leevendada...

Saan ka sellest aru, et rikkumine on rikkumine aga kas tõesti ma saan nüüd suurema trahvi kui 100.- euri selle eest, et ma sõitsin ilma vahtraleheta ?!

Tuttav on mitu korda maha võetud ning on tehtud vaid väike märkus ja kästakse esimesest tanklast vahtralehed osta..

Kuidas peaksin edasi käituma või tulebki tõesti nüüd suurem jama sellest ?

Aitäh igasuguse tagasiside eest :)
Mees ilma kõhuta on sama mis korter ilma rõduta.

Arxs

Been there, done that

• liige
  • Liitus:23 sept 2007
Ma oleks õnnelik 100 euri. Ilma vahtraleheta saab max vist 200 euri ja isegi load võivad ära võtta, sinu puhul tähendaks see järelkoolitust. Ma ei tea, kiirmenetlus alati parem kui hilisem otsus, vähemalt siis kui sa ise tead, et pääsu pole(mingi viga vms).
Postitas pildi
01:25:13 +Palm: munnid olete we
01:25:15 Arxs: Pikemat aega juba :D

Erlend

Liige

• liige
No ma saaks aru kui see oleks korduv rikkumine, kuid isegi mõned kiiruse ületajad ei saa 100.- euri ja vahtralehe eest väänatakse niimoodi ära ?

Wahetpole

Wahetpole

• liige
  • Liitus:01 jaan 2010
Kuna sa oled nö uus juht, siis pead just eriti hoolsalt kõike järgima.
Wahetpole.-

Shiim

Vötame Mönuga

• liige
  • Liitus:11 aug 2006
Teatati just hiljaaegu, et enam lihtsalt hoiatust ei tehta. Olgu see esimene või mitte

Aga 100 vahtralehe eest tundub palju. Ise sain 50+ üle ja polnud vahtralehti - 200 euri. Sama rikkumine veel kehtis kui oli miski 40 üle ja sain jälle 200 euri, paar kuud tagasi oli 24 üle ja oli 130 euri. Täna sain 20 euri keelumärgi eiramise eest :D

Mul kas trahvidega vedanud või väänati sulle ikka mõnuga. Kusjuures viimase kiiruseületamisega taheti teha kiirmenetlus, aga kehtiva rikkumise tõttu pärnu mendid kes kinni pidasid ei saanud seda teha. Ütlesid kohe, et mul veab, kuna eelmise ületamise eest sain kuidagi väga vähe ja nemad oleks tol momendil täiega väänanud, õnneks see kes iganes neid trahve mulle väljastab on minuga leebe:D

Kevva.

Liige

• auliige
  • Liitus:18 juuni 2007
Miks ei tehta, öösel asulateel pea 70'nega, tagumine vahtraleht oli kuskil kortsus ja suunda ei näidanud ning sain kirjaliku hoiatuse ja laususid, et ehk olen nüüdsest valmsam.

juhmu

Liige

• liige
  • Liitus:11 sept 2009
100 euri... see politsei peab päris debiilik olema. Ju tal oli eriti sitt tuju.. Ise veel vahtralehti omasin, sain linnas 74ga sõites ilma vahtralehtedeta sõidu eest 40 euri ja kõik.

E

Agent

• liige
  • Liitus:27 apr 2004

Vaata postitustjuhmu, 18 mai 2013 - 05:28, kirjutas:

100 euri... see politsei peab päris debiilik olema. Ju tal oli eriti sitt tuju.. Ise veel vahtralehti omasin, sain linnas 74ga sõites ilma vahtralehtedeta sõidu eest 40 euri ja kõik.

Kuule ajad muutuvad onju, 100€ on täitsa ok. sellise rikkumise eest.

Võib kahetsuskirja saata, kui siuke asi veel eksisteerib.
trust me, i'm an engineer

devilscryinmybedroom

Liige

• liige
  • Liitus:28 veebr 2009
Autoks oli BMW?

the-21-man

Liige

• liige
  • Liitus:17 märts 2010
raske on vaadata, et inimesed ei suuda liiklusreegleid jälgida. Shiim on ju lausa paadunud kurjategija. kutsun üles võtma eeskuju minust - 6 aastat lubasi ning 0 rikkumist

Sprite

Liige

• liige
  • Liitus:03 märts 2007
See 100€ ei ole kindlasti normaalne, järelikult oli neil paha tuju või sa lihtsalt ei meeldinud neile.
Kui mulle linnas ette keerati ja avariigrupp tuli välja, siis hakkasid ka ajama, et tehke omavahel kokkulepe, muidu läheb kallimaks jne. Neil ei ole lihtsalt motivatsiooni tööd teha, vaadates nende palkasid.
Ma tavaliselt ütlen, et kuna mul püsivat autot ei ole, siis läks meelest peale panna ehk ma pole ühegis autos omanik ning kordagi pole midagi tehtud.

Muutis Sprite, 18 mai 2013 - 10:27.

Old sten72

Erlend

Liige

• liige

Vaata postitustdevilscryinmybedroom, 18 mai 2013 - 09:51, kirjutas:

Autoks oli BMW?

Autoks oli lexsus, kuid see ei puutu üldse siia...
Ühesõnaga peaksin siis ikkagi mingi kahetsus kirja kirjutama neile...

Hokins

Hoki

• liige
  • Liitus:29 juuni 2008
Kirjuta ja mingi kahetsuskiri.. kasvõi e-maili teel.. aga kirjuta ausalt ja ära mingit hülgemöla ajama hakka :P Kunagi sain ka tänu kahetsuskirjale,valetamisele ja vassimisele trahvi asemel hoiatuse (aga see oli teine teema, kutsuti jaoskonda ja hakati suruma jne.. aga neil puudusid asitõendid.)
wadap,

ANTI4ITER

• liige
  • Liitus:13 märts 2006
eelmine ndl maanteel puudusid, 40e kiirmenetlus

Erlend

Liige

• liige
Ühesõnaga annab selles seletuskirjas natukene vassida ka.. Kuna politsei on tunnistust andes 2 tavakodaniku eest siis saan ma sellega veits mängida..
Meid oli autos 5, kuid neid oli 2 ning ainult üks käis vaatamas kas ees on vahtraleht või mitte..
Kirjutangi seletusse, et oli tagant ära kukkunud(kuna politsei sõitis sabas ja neil pardakaamera) ning ees oli vahtraleht olemas...
Kontrollisin ala enne sõidu alustamist ilusti üle ning oli alles v midagi sellist, kuid arvan, et isegi kui ma ei kirjutaks mitte midagi saaks ma väiksema trahvi kui 100euri kuna mul täiesti puhas leht, 0 rikkumist.

To Hokins: Ja mis ma ausalt kirjutan ? Veits nadi on sinna kirjutada, et sõber oli purjus, palus sanga ja läksingi trippima ning mul oli savi kas lehed on peal v mitte ? :D

Edit// Protokollis pole ka täpselt midagi kirjutatud kas puudus eest või taga või puudusid mõlemad ;)

Muutis Erlend, 18 mai 2013 - 13:03.

Shiim

Vötame Mönuga

• liige
  • Liitus:11 aug 2006

Vaata postitustthe-21-man, 18 mai 2013 - 09:57, kirjutas:

raske on vaadata, et inimesed ei suuda liiklusreegleid jälgida. Shiim on ju lausa paadunud kurjategija. kutsun üles võtma eeskuju minust - 6 aastat lubasi ning 0 rikkumist

Natuke lamp paadunud kurjategijaks kutsuda, mul lihtsalt õnnestub rohkem radari sattuda. Kindlasti oled ka ise korra selle kuue aasta jooksul kasvõi 51-ga 50 alas sõitnud. Möödasõidul ei ole kuue aasta jooksul kordagi kiirust ületanud, raske uskuda või oled siis eriline rahu ise. Mul läheb sitt keema kui mingi mingi roostepilvega kolmene rullikas mööda kukub higistama.

the-21-man

Liige

• liige
  • Liitus:17 märts 2010
mina olen rahu ise. ei riku liiklusseadust ning vaatan viltu sinusugustele vendadele kes teiste elusi ohtu seavad 50 alas 100km/h kihutades. mul hakkab oma laste pärast hirm kui nad omapäi tänaval on

Andrus

Andrus

• liige
  • Liitus:11 veebr 2008
Mendid on endaarust kiirmenetlust tehes sellised kohtumõistjad, et selline asi tuleks imo üldse ära keelata.
1 kiirmenetluse sain, teisest loobusin: sain palju kergema karistuse.

Lauatagusel ametnikul emotsioon puudub su rikkumise üle, kahetsuskiri muudab teda veel leebemaks: kirjutad et sorry, tunnistan viga ning ja enam ei tee ning load jätke alles: mul haige vanaema keda vaja hooldada ja töökoht sõltub lubade olemasolekust.

ja the21man: nahhui sa targutad siin siis, mine valva oma lapsi kui sul "nii suur hirm on"

-OINK-, 5 mai 2011, 18:07, kirjutas:

Sellest on tõmmatud maksimaalselt üks kõss , ehk siis pmst pool mahvi .

Vaata postitust

Ehk siis 1 kõss=0,5 mahvi... tänapäeva mõõtühikud...

Deud

Impossible doesn't exist!

• liige
  • Liitus:16 nov 2008
ee, kui vahtralehed puudusid siis pidid üldse ainult siis trahvi tegema, kui nad näevad, et sa kuskilt tanklast välja sõidad ja sa ei ostnud sealt neid. Kirjuta ka, et oli plaan minna ostma aga polnud ühtegi tanklat veel kohanud or w/e midagi taolist. Ise sõitsime ka tanklast ära ja ment passis, tuli järgi ja tegi kirjaliku hoiatuse kõigest.
Postitas pildi

ClasH

Liige

• liige
  • Liitus:22 mai 2008
Kui võimalus jaoskonnas kirjutada miks nii ja miks naa siis maini ära, et tõsilugu, vahtralehti käepärast ei olnud kuid sõbrad olid kõik täis kui tinaviled ja takistades rängemat liiklusrikkumist ( joobes juhtimine ) võtsid sa vastu otsuse see ots ära teha kusjuures soovisid esimesest teelolevast tanklast lehed osta. Äkki lasevad summat tiba alla poole, won't hurt to try .
"If the facts don't fit the theory, change the facts." - A.Einstein

2 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 2 külalist, 0 anonüümset kasutajat