Juhtus siis sellline asi, et olin tuttaval kainekas ning politsei tegi oma tavapärast kontrolli ning võttis mu rajalt maha...
Alguses oli kõik ilus tore, kuid mul on veel esmased load ning peaksin sõitma vahtralehega aga need mul puudusid.
Politsei kutsus siis oma autosse.. Mõtlesin, et tehakse kirjalik hoiatus, kuid politsei hakkas kohe peale suruma, et ma oleks nõus nende kiirmenetlusega ehk siis 100.- eurose trahviga.. Ma keeldusin ning ütlesin, et soovin pikemat versiooni ehk siis palusin, et koostataks väärteoprotokoll, et saaksin asja edasi kaevata..
Küsimus siis selles, et kas käitusin õigesti ? Mul ei ole mitte ühtgi rikkumist varem ning load olnud pea aasta, kuid vahtraleheta sõidu eest 100.- euri maksta on ju pisut palju või kuidas ?
Ning peale seda kui palusin politseil koostada väärteoprotokolli, muutusid nad jube üleolevaks ning hakkasid ähvardama, et saad suurema trahvi jne...
Tean vaid seda, et peab minema esimesel võimalusel politseisse ning kirjutama mingi kirja, et miks sõitsin ilma leheta, et vähekeni karistust leevendada...
Saan ka sellest aru, et rikkumine on rikkumine aga kas tõesti ma saan nüüd suurema trahvi kui 100.- euri selle eest, et ma sõitsin ilma vahtraleheta ?!
Tuttav on mitu korda maha võetud ning on tehtud vaid väike märkus ja kästakse esimesest tanklast vahtralehed osta..
Kuidas peaksin edasi käituma või tulebki tõesti nüüd suurem jama sellest ?
Aitäh igasuguse tagasiside eest