Et matemaatika on üks tähtsamaid elemente gümnaasiumi programmis ja väärt sulane erinevatel loodusteaduslikel erialadel, pakun neonetlastele võimalust leida kiiret abi oma matemaatikaalastele probleemidele. Olen Tartu ülikooli esimese kususe matemaatikatudeng. Olen tegelenud paar viimast aastat eraõpetamisega ning lahendanud noorematele ja vanematele õppuritele suures koguses erinevaid ülesandeid. Viimasel ajal olen õpetamise kõrvalt teeninud raha ka lihtsalt töölehtede lahendamisega. Idee on lihtne - saadad mulle oma töölehe/koduse kontrolltöö ja ma lahendan selle ära - vormistan korrektselt ning kirjutan kõik vajaliku välja. Lahendamise eest sooviks muidugi ka väikest tasu, Üldiselt arvestan töölehe lahendamist ajaliselt - 1 tund on 4 eurot. See võib algul tunduda suure summana, kuid soovitaksin arvesse võtta seda, et tegelen matemaatika iga päev ning minul käib gümnaasiumi ülesannete lahendamine väga kiiresti - vormistamise eest aega ei võta. Arvestan vaid lahendamisele kuluvat aega. Korralik kontrolltöö võtab mul 30 - 45 minutit. Praegu on mul paar õpilast ka maaülikoolist, kellele annan eratunde ja täidan töölehti. Võin aidata ka üksikülesannetega : 50 senti 1-2 ülesannet. Et enamus erialadel on ülikoolis vajalik vaid pinnapealne ettekujutus tervikust, olen arvatavasti suuteline lahendama/seletama ka ülikoolimaterjali. Ülesandeid saates viskan algul pilgu peale ning annan teada, kas saan neist ülesannetest jagu (99% kindel, et oskan), millal lahendusi oodata võib ning ütlen oma hinna. Raha oleks mõistlik ette kanda ning lahendused skännin sisse ja saadan esimesel võimalusel. Tartu elanikele pakun ka eratunde (5 euri tund). Igatahes on alati võimalik mingi kokkuleppeni jõuda ning võin kedagi ka suures hädas niisama aidata. Kui on huvi, võite pmida.
Muutis kristo 21, 17 august 2015 - 00:10.