Kui kedagi mu hinded kotivad, siis siit saab näha.
http://img42.imagesh...8915/hinded.png
Kokkuvõttes ütlen, et olen alati hakkama saanud ja puudulikke kohustuslikke aineid ei ole. See F mis seal paistab, saab peagi parandatud, rühmatööga ei ole see õppejõud rahul. Õppejõud(mitmuses) ei ole veel jõudnud lisada mõningaid aineid "hinnetelehele".
Veel on siis lisamata 3 EAP aine ja 4EAP väärtuses aine. Kokku tuleb 92 EAP 3me semestriga.
Sess läks kokkuvõttes edukalt, jaanuaris mõned üksikud kained päevad ja eksamiteks õppisin nagu kontrolltöödeks, eksamieelsel õhtul hakkasin vaatama õppimist ja tegin kõik eksamid esimese korraga ära.
Paneb imestama, et sellise suhtumisega saan koolis hakkama ja raskusi palju ei ole, aga mulle meeldib.
5el inimesel kursuselt on 100% EAP nagu minul, minu saladus peitub selles, et TEE KÕIK ASJAD ÕIGEKS AJAKS ÄRA.
Hinded on halvad sellepärast, et ma ei õpi hinnete pärast, vaid tahan lihtsalt ainetest minimaalse vaevaga läbi saada. Ei kujuta ette, milline insener must saab. Tundub et korkide keerdsüsteemide alal.
EDITT//:: Mõtlesin, et siia võiksid panna kõik maaülikoolikad oma "hinded" ja öelda kuidas on neil sess läinud, kui palju on õppinud ja vaeva näinud.
Muutis Predaator, 22 jaanuar 2013 - 03:37.