3 Müüdud juba, keegi pole kurtnud.
Change
Sellel teemal on 120 vastust
Postitatud 05 juuni 2012 - 20:07

Postitatud 05 juuni 2012 - 20:14

confirmige siis keegi ostjatest ka seda värki
5bil year's ago our planet materialized from thin air.

Postitatud 05 juuni 2012 - 20:20

Ostsin ka selle.
Reaalne teenimis võimalus on olemas. Peab olema lihtsalt aega ja tahtmist.
Reaalne teenimis võimalus on olemas. Peab olema lihtsalt aega ja tahtmist.
FUCK GERMANY!
"A Real Madrid fan in...
August: 'We're gonna win the treble!'
December: 'We're gonna win the double!'
March: 'We're gonna win the League!'
June: 'We've got 10 CL."
España y nadie más.
"A Real Madrid fan in...
España y nadie más.
Postitatud 05 juuni 2012 - 20:27

Pm nagu ma saan aru, siis sellega on pisut tüütu raha teha ? Ja enne kui seda soetama hakkan tahaksin teada, et kas keegi on reaalselt teeninus ka juba ?

Postitatud 05 juuni 2012 - 20:32

derp, 05 juuni 2012 - 20:27, kirjutas:
Pm nagu ma saan aru, siis sellega on pisut tüütu raha teha ? Ja enne kui seda soetama hakkan tahaksin teada, et kas keegi on reaalselt teeninus ka juba ?
Ei tea kui tüütu see just on aga no see vajab veidikene aega enne kui teenima hakkad.
Kuna alles soetasin siis pole veel teenima hakanud aga võin kinnitada, et sellega on reaalne võimalus teenida.
FUCK GERMANY!
"A Real Madrid fan in...
España y nadie más.
"A Real Madrid fan in...
España y nadie más.
Postitatud 05 juuni 2012 - 21:08

kui esimesed tonnid kontole liiguvad siis viska pilt ka ikka üles

Postitatud 05 juuni 2012 - 21:19

rahad liiguvad
Postitatud 05 juuni 2012 - 21:30

Ostsin õpetuse, kuid mitte midagi erilist sealt seest ei leidnud. Nimelt olin varem juba ise selle peale tulnud. Kui on viitsimist ja aega, siis on kõik võimalik.
Postitatud 05 juuni 2012 - 21:36

kui ma ostaks õpetuse, siis kui kiiresti ma reaalselt raha hakkaks saama (pangakontole)? ja kui palju see alguses oleks?
ega see mingi klikkimisega seotud pole eks...ainult vaja netti ja arvutit ning isegi vanaema saaks hakkama?
kui siin ei julge postitada, siis pm-i täpsemat infot
ega see mingi klikkimisega seotud pole eks...ainult vaja netti ja arvutit ning isegi vanaema saaks hakkama?
kui siin ei julge postitada, siis pm-i täpsemat infot
Postitatud 06 juuni 2012 - 09:55

Ostsin ise ka huvipärast.
Mingit copyrighti tal seal peal ei ole ning esmapilgul eriti vaimustuses asjast ei ole.
Loodan ,et teemaalgataja ükskord arvutisse jõuab siis abistab mind natuke asjaga ning aitab mul süsteemi korralikult käima lükata. Omal jõul ei ole veel leidnud midagi, mida saaks edasi lükata.
Teema algataja pole ühendust võtnud, mingit temapoolset abi pole loota vist...
Keegi 5€ kannab mulle siis viskan selle õpetuse siia üles.
W/E
PM, kes tasuta tahab.
Mingit copyrighti tal seal peal ei ole ning esmapilgul eriti vaimustuses asjast ei ole.
Loodan ,et teemaalgataja ükskord arvutisse jõuab siis abistab mind natuke asjaga ning aitab mul süsteemi korralikult käima lükata. Omal jõul ei ole veel leidnud midagi, mida saaks edasi lükata.
Teema algataja pole ühendust võtnud, mingit temapoolset abi pole loota vist...
Keegi 5€ kannab mulle siis viskan selle õpetuse siia üles.
W/E
PM, kes tasuta tahab.
Muutis Rinx, 07 juuni 2012 - 13:13.
Postitatud 07 juuni 2012 - 05:13

Et siis kui sul on abi vaja pean mina sind otsima? Edu edaspidises elus.
Postitatud 07 juuni 2012 - 06:15

Konsultatsioon ei tähenda, et mina pean sint pärapõrgust otsima. Olin MSNis, oli võimalus küsida, ise oled süüdi, et ei küsinud.
Postitatud 07 juuni 2012 - 06:39

Postitatud 07 juuni 2012 - 17:56

Saatsin sulle PM-i
Postitatud 07 juuni 2012 - 18:00

Krediitkaardi omamiseks peab tõesti täisealine olema.
Postitatud 07 juuni 2012 - 20:58

Mulle reaalselt meeldib selline "arva ära" mäng, aga teema algatajale: tee õige esimesse posti vähe sissejuhatavam teema, et toimuks reaalne ost ja müük. PM'ides saame ka arutleda.
Endal soovi pole, olen alati tahtnud lihtsalt, kergelt ja kiiresti raha teenida :/
Endal soovi pole, olen alati tahtnud lihtsalt, kergelt ja kiiresti raha teenida :/
Postitatud 07 juuni 2012 - 21:20

Meenutab neid "become-a-millionaire" Runescape aegseid guidesid prolly.Panid 500k magama, et lugeda banaanide korjamise ning buy low sell high kohta, mida juba tegelt teadsid.
Postitatud 07 juuni 2012 - 21:49

Keegi võiks öelda, kui kiiresti esimese summa kätte saab, kui aktiivselt asjaga tegeleda.
Postitatud 07 juuni 2012 - 22:18

Postitatud 07 juuni 2012 - 22:23

Seljuhul ei tõmba nagu eriti. Teemaalgataja ajab ka mingit seosetud ja sisutühja teksti. Aga no asi seegi, et üle ei lase. Alguses jäi küll selline mulje.
Samahästi võin ma selle 15 euri Triobeti ka mitmesse multibet-i panna ja roppuviisi koheselt raha teenida. Erinevaid võimalusi on meeletult.
Edu sulle, xonix, selle müügiga. Ma loodan, et sa saad 10 korda rikkamaks ja kuulsamaks.
Samahästi võin ma selle 15 euri Triobeti ka mitmesse multibet-i panna ja roppuviisi koheselt raha teenida. Erinevaid võimalusi on meeletult.
Edu sulle, xonix, selle müügiga. Ma loodan, et sa saad 10 korda rikkamaks ja kuulsamaks.
1 kasutaja(t) loeb seda teemat
0 liiget, 1 külalist, 0 anonüümset kasutajat