Hüppa postitusele

Change

Fooliummütsid

• Sa ei saa siia teemasse postitada
Sellel teemal on 899 vastust

looodi

number 9

• liige
  • Liitus:01 nov 2007
  • Sugu:mees

View PostRaiki, on 19 november 2012 - 23:20, said:

Olge illuminatid mis levelil tahes, aga jumala eest, ärge endale seda kiipi perse panna laske. :D

tahaks ju mõelda, et asi nii kaugele ei jõua, kuid kui ikkagi, siis saab see kiip iga mehe perses olema vastu tahtmist.

kuid kui asjast rääkida, siis mis saab olema järgmine samm? ma pakuks, et euro kaob mingi 3 aasta jooksul ja tuleb see lemmik ühine valuuta üle maailma(või vähemalt euroope ja usa vahel)

ja üleüldse, jagage linke ja muud huvitavat lugemist, pole töö kõrvalt aega otsida, kuid teema on mind alati huvitanud...
"A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer." Bruce Lee

emaga räägid ka nii vä

dindu nuffin

• liige
  • Liitus:17 nov 2008
Hiina jüääne hakkame kasutama varsti ma arvan, hiinlased ostavad jõudsalt kulda kokku, varem neil sellist võimalust eriti ei olnud. Kui hiina oma valuuta kullaga seob siis on tal kindlasti plaan oma valuuta levikut laiendama hakata. Dollarid kuivavad kokku nagu ploomid kevadise päikese käes. :)
tra sa oled veel lollim kui mina

looodi

number 9

• liige

View PostRaiki, on 20 november 2012 - 18:34, said:

Hiina jüääne hakkame kasutama varsti ma arvan, hiinlased ostavad jõudsalt kulda kokku, varem neil sellist võimalust eriti ei olnud. Kui hiina oma valuuta kullaga seob siis on tal kindlasti plaan oma valuuta levikut laiendama hakata. Dollarid kuivavad kokku nagu ploomid kevadise päikese käes. :)

ühisraha peaks siiski elektrooniline olema...sularaha kadumine on ju üks plaanidest, millest palju räägitud

kennedy tapmise video on tervena(telekast te hui nägite kes ta maha lasi) olemas. zapruder film oli vist nimi, see juba aasta aega seal vaatajaid kogunud
"A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer." Bruce Lee

cccp

Liige

• liige
  • Liitus:21 veebr 2011

the chase is better than the catch

looodi

number 9

• liige

View Postcccp, on 22 november 2012 - 20:14, said:

super chill tüüp ju :D

seda lihtsalt peab jagama

cccp

Liige

• liige

View Postlooodi, on 22 november 2012 - 21:20, said:

View Postcccp, on 22 november 2012 - 20:14, said:

super chill tüüp ju :D

seda lihtsalt peab jagama

Kõik Debunk This osad on suht head ja hästi kokku võetud.

for lulz

keibl

Dont be silly, wrap your willy

• liige
  • Liitus:06 mai 2007
http://www.bibliotec...lines/index.htm

mingi shitload of stuff

Täna võtsin ajakirja ajalugu kätte, ja insta passis vastu rotschildide vms artikkel. Ei tea kas illuminatide teema just, aga kindlasti see värk, et kontrolliti riike jne.
watching myself die in slow motion
Postitas pildi

Mäkk

Modeliitmäkk

• auliige
  • Liitus:16 juuni 2004
Ma ei tea, võib-olla on asi minus, aga kõik vandenõuteooriate propageerijad tunduvad nagu Jehoova tunnistajad, kes käivad ukselt uksele ja otsivad kaaslasi.
Lisaks soovitan mõelda ka sellele, kuidas need videod igale poole tekivad. Algse video teeb 1 inimene, kogudes kokku erinevat materjali ja siis keevitab selle kokku olenemata kontekstist. Seejärel tuleb järgmine, kes tsiteerib eelmist ja lisab veidike juurde. Aastaid hiljem on sadu teooriaid ja videosid ja autoreid 100. Näide Eesti puhul: äsja ilmunud Ulmefilm, mille tegi keegi noormees. Videod põhinesid mõnel välismaalaste poolt tehtud filmidel, põhimõtteliselt enda materjali tal ei olnudki. Tegemist on lihtsalt ühe noore Jehoova tunnistajaga, kes tühja peaga kuulutab seda, mida ta kuulis oma mentorilt. Reaalsuses on väga vähe tõelisi vandenõuteoreetikuid, enamus on lihtsalt sõnumikuulutajad nagu lihtlabasel religioonil. Olen vaatanud erinevaid videoid ja võrrelnud fakte. Enamus teadmistest põhineb sellel, et poliitikud ja raha on kõiges süüdi. Millegipärast ei võeta seda praktiliselt üldse arvesse, et reaalsed teadlased on need, kes suudavad midagi ära tõestada. Üle maailma on teadlaste kogukonnas välja kujunenud toimemehhanismid, mis kokkuvõtvalt on sellised, et uue teooria ilmumisel jäädakse ümber lükkajat otsima. Kui teooriat ei suudeta ümber lükata, siis on tegemist tõese teadmisega. Enamus vandenõuteooriatest, lennukitelt pihustuvate mürkide, nafta päritolu, vähkide olemuse jne, on teadlaste kogukonna poolt ümber lükatud ja seega ei tohiks neid enam samas kontekstis käsitleda. Küsimus: kumba usaldad rohkem, kas mõnda vandenõuteoreetikut või ülemaailmselt sadu tuhandeid teadlasi? Minu jaoks on vastus väga lihtne.
Olles ise kompetentne nii mõneski vandenõuteoorias, ei suuda ma kõrvale vaadata nii olulistest vigadest, mida ilmselt tuhanded ja miljonid inimesed ei suuda teha. See võib olla vaid mõni üksik fakt. Näiteks Ulmefilmi 1. osas rääkis autor metallist nimega "titaanium", mis minu jaoks tähendas automaatselt, et inimene ei valda seda teemat piisavalt. Ta ei tohiks inimestele jagada infot, milles ta ise ka ei ole kindel.
Vandenõuteoreetikud on nagu müügimehed, hipsterid. Neile meeldib olla ühiskonna pahupoolel, sest siis nad arvavad, et see on valitsuse ja poliitikute vastus neile kui isikutele, kes teavad liiga palju. Inimloomus on väga skeptiline ja suurem osa inimestest ei usu midagi enne, kui nad on seda oma silmaga näinud. Tänapäeva miinus on see, et enam ei saa ka seda uskuda. Juba sadu aastaid on sarnaseid liikumisi olnud. Ainuke põhjus, miks praegu asi niivõrd lai on põhjustatud internetist. Internet võimaldab inimestel suhtelda oluliselt lihtsamini kui vanasti, seega on lihtsam leida uskujaid. Olen ise kohanud kümneid inimesi kes usuvad pimesi, mida keegi teine internetis räägib. Minul on igatahes hirm.

Hetkel sellise arutlusega peatun, sest kui kogu teema süvitsi läbi võtta, võtakse aega aastaid ja garanteeriks mulle doktorikraadi.
Posted Image
“Whereof one cannot speak, thereof one must be silent.”
― Ludwig Wittgenstein

looodi

number 9

• liige

View PostMäkk, on 27 november 2012 - 17:53, said:

Mäki arvamus asjat

Ma ei tea, mis pidi sa seda filmi vaatasid, aga seal on ära toodud kõige igapäevasemad asjad. Need on nagu sissejuhatus raamatusse esimesel leheküljel. Kui sulle seal loogikat ei leidu siis jah, sul on õigus, hoia heaga eemale.

Kui sulle mingi asja lõhn juba ei meeldi siis huvi on kiire kaduma.

Poliitikud ja raha on süüdi - no kurat, enamus "vandenõuteoreetikutest" ütlevad, et nende sõna ei tohiks võtta tõena, aga et ise järgi uurida. sina oled asjast tsipa valesti aru saanud. Google teeb selle asja ju eriti lihtsaks, ning kõik, kes vähegi asjades kahtlevad võiks võtta endale vaba päeva ja mõelda mida nad leida tahavad, enne kui otsima hakkavad. Vastused on kõik ju olemas. Valitsuse endi dokumente saab läbi interneti ju vaadata, mis on kirstust välja tulnud. no kurat, ja te ikka arvate et kogu info põhineb mingitel videotel v, ma kordan, et see on sissejuhatus, lehekülgi peate ise pöörama.

Sinu jaoks paistab olevat tähtsus sildil mis inimesel on, selleasemel et võtta tema sõna kuulda. Et keegi peale C.Ronaldo ei tohiks Messit kritiseerida, selline suhtumine - mis minu silmis on tsipa lapsik. Kui info on pakutud siis poel ju vahet kas see on tulnud teadlaselt või billylt, sinu töö on seda kontrollida, mitte kohe takka hakata kiitma, sest tema on ju teadlane ja teadlased ei valeta.võiks ju lähtuda, et kumbki info võib olla kallutatud, ning mõlemad läbi vaadata.(no kurat, siinkohal vist hakkab keegi oma sõnu sööma)

Ma ei tea mis vastust sa nüüd postitusele ootasid, aga ma lisaks veel niipalju, et proovi asja vaadata eelarvamusteta - mitte nagu kesmine inimene.

kurat suured inimesed ja mõtlemine ja jutt käivad nii tagurpidi

Muutis looodi, 27 november 2012 - 20:29.

cccp

Liige

• liige

View PostMäkk, on 27 november 2012 - 17:53, said:

Ma ei tea, võib-olla on asi minus, aga kõik vandenõuteooriate propageerijad tunduvad nagu Jehoova tunnistajad, kes käivad ukselt uksele ja otsivad kaaslasi.
Lisaks soovitan mõelda ka sellele, kuidas need videod igale poole tekivad. Algse video teeb 1 inimene, kogudes kokku erinevat materjali ja siis keevitab selle kokku olenemata kontekstist. Seejärel tuleb järgmine, kes tsiteerib eelmist ja lisab veidike juurde. Aastaid hiljem on sadu teooriaid ja videosid ja autoreid 100. Näide Eesti puhul: äsja ilmunud Ulmefilm, mille tegi keegi noormees. Videod põhinesid mõnel välismaalaste poolt tehtud filmidel, põhimõtteliselt enda materjali tal ei olnudki. Tegemist on lihtsalt ühe noore Jehoova tunnistajaga, kes tühja peaga kuulutab seda, mida ta kuulis oma mentorilt. Reaalsuses on väga vähe tõelisi vandenõuteoreetikuid, enamus on lihtsalt sõnumikuulutajad nagu lihtlabasel religioonil. Olen vaatanud erinevaid videoid ja võrrelnud fakte. Enamus teadmistest põhineb sellel, et poliitikud ja raha on kõiges süüdi. Millegipärast ei võeta seda praktiliselt üldse arvesse, et reaalsed teadlased on need, kes suudavad midagi ära tõestada. Üle maailma on teadlaste kogukonnas välja kujunenud toimemehhanismid, mis kokkuvõtvalt on sellised, et uue teooria ilmumisel jäädakse ümber lükkajat otsima. Kui teooriat ei suudeta ümber lükata, siis on tegemist tõese teadmisega. Enamus vandenõuteooriatest, lennukitelt pihustuvate mürkide, nafta päritolu, vähkide olemuse jne, on teadlaste kogukonna poolt ümber lükatud ja seega ei tohiks neid enam samas kontekstis käsitleda. Küsimus: kumba usaldad rohkem, kas mõnda vandenõuteoreetikut või ülemaailmselt sadu tuhandeid teadlasi? Minu jaoks on vastus väga lihtne.
Olles ise kompetentne nii mõneski vandenõuteoorias, ei suuda ma kõrvale vaadata nii olulistest vigadest, mida ilmselt tuhanded ja miljonid inimesed ei suuda teha. See võib olla vaid mõni üksik fakt. Näiteks Ulmefilmi 1. osas rääkis autor metallist nimega "titaanium", mis minu jaoks tähendas automaatselt, et inimene ei valda seda teemat piisavalt. Ta ei tohiks inimestele jagada infot, milles ta ise ka ei ole kindel.
Vandenõuteoreetikud on nagu müügimehed, hipsterid. Neile meeldib olla ühiskonna pahupoolel, sest siis nad arvavad, et see on valitsuse ja poliitikute vastus neile kui isikutele, kes teavad liiga palju. Inimloomus on väga skeptiline ja suurem osa inimestest ei usu midagi enne, kui nad on seda oma silmaga näinud. Tänapäeva miinus on see, et enam ei saa ka seda uskuda. Juba sadu aastaid on sarnaseid liikumisi olnud. Ainuke põhjus, miks praegu asi niivõrd lai on põhjustatud internetist. Internet võimaldab inimestel suhtelda oluliselt lihtsamini kui vanasti, seega on lihtsam leida uskujaid. Olen ise kohanud kümneid inimesi kes usuvad pimesi, mida keegi teine internetis räägib. Minul on igatahes hirm.

Hetkel sellise arutlusega peatun, sest kui kogu teema süvitsi läbi võtta, võtakse aega aastaid ja garanteeriks mulle doktorikraadi.

Ära aja usku ja reaalsust segamini. Doktor.

Kevin.

Liige

• liige
  • Liitus:29 dets 2004
Aastasadu on mõningad inimesed püüdnud inimkonda oma käpa alla saada. Mis siin uut on? See illuminati teema on kohati täitsa naljakas. Inimesed loevad mingist sümboolikast välja nn saatanakummardajad, tulge palun tagasi reaalsusesse. Mis te tõesti arvate, et plaadifirmad ja artistid üritavad mingite sümbolitega inimkonda ohjeldada? Ei tea küll, kuidas?

Olen tutvunud kõigi nende põhiliste vandenõuteooriatega, vaadanud ligi 50 erinevat dokumentaali jne. Vaikselt hakkab tunduma, et need vandenõuteooriad on muutumas äriks, mis aastalt aastasse neelab endasse rohkem ja rohkem raha. Aina rohkem inimesi saavad ligipääsu netti ning just noored on need, kellel on kõige rohkem vaba aega ning nad on erineva info suhtes vastuvõtlikumad. Minagi alguses uurisin seda informatsiooni nagu kulda, kuna iga infotüki juures oli kiri, et võite googlist järgi otsida, siis ei hakanud seda infot kahtluse alla seadma. Kui vaadata korra para-web.org saidile, siis sealt leiab omajagu mingis Harry Potteri filmis elavad vendi, kes usuvad siiani antiikmütoloogiat ja räägivad, kuidas Hitler pesitseb Kuu peal jne. Ühesõnaga tahan öelda, et säilitage kainet mõistust ja analüüsige neid teooriaid, mitte ärge võtke kõike puhta kullana.

looodi

number 9

• liige

View PostKevin., on 25 detsember 2012 - 14:01, said:

Aastasadu on mõningad inimesed püüdnud inimkonda oma käpa alla saada. Mis siin uut on? See illuminati teema on kohati täitsa naljakas. Inimesed loevad mingist sümboolikast välja nn saatanakummardajad, tulge palun tagasi reaalsusesse. Mis te tõesti arvate, et plaadifirmad ja artistid üritavad mingite sümbolitega inimkonda ohjeldada? Ei tea küll, kuidas?

Olen tutvunud kõigi nende põhiliste vandenõuteooriatega, vaadanud ligi 50 erinevat dokumentaali jne. Vaikselt hakkab tunduma, et need vandenõuteooriad on muutumas äriks, mis aastalt aastasse neelab endasse rohkem ja rohkem raha. Aina rohkem inimesi saavad ligipääsu netti ning just noored on need, kellel on kõige rohkem vaba aega ning nad on erineva info suhtes vastuvõtlikumad. Minagi alguses uurisin seda informatsiooni nagu kulda, kuna iga infotüki juures oli kiri, et võite googlist järgi otsida, siis ei hakanud seda infot kahtluse alla seadma. Kui vaadata korra para-web.org saidile, siis sealt leiab omajagu mingis Harry Potteri filmis elavad vendi, kes usuvad siiani antiikmütoloogiat ja räägivad, kuidas Hitler pesitseb Kuu peal jne. Ühesõnaga tahan öelda, et säilitage kainet mõistust ja analüüsige neid teooriaid, mitte ärge võtke kõike puhta kullana.

plaadifirmad sümbolitega ohjeldavad ühiskonda?

jaga seda dokumentaali

Kevin.

Liige

• liige

View Postlooodi, on 25 detsember 2012 - 16:25, said:

jaga seda dokumentaali

Kas sa oled üldse antud teemaga kursis? Vandenõuteoreetikute arvates sisestavad sümbolid inimeste ajusse mingeid kindlaid asju või emotsioone. Konkreetselt ma ei viitsi sulle neid dokke anda, mine uuri vanglaplaneet.ee, kui asi huvitab.
Näha on, et loodi on paadunud illuminaati fänn, kõikenägev silm kohe avatariks ja puha...

Muutis Kevin., 25 detsember 2012 - 16:49.

looodi

number 9

• liige

View PostKevin., on 25 detsember 2012 - 16:44, said:

View Postlooodi, on 25 detsember 2012 - 16:25, said:

jaga seda dokumentaali

Kas sa oled üldse antud teemaga kursis? Vandenõuteoreetikute arvates sisestavad sümbolid inimeste ajusse mingeid kindlaid asju või emotsioone. Konkreetselt ma ei viitsi sulle neid dokke anda, mine uuri vanglaplaneet.ee, kui asi huvitab.
Näha on, et loodi on paadunud illuminaati fänn, kõikenägev silm kohe avatariks ja puha...

üldiselt võiks öelda et olen ju kursis, kui see sind rahuldab. mis asju nad ajudesse sisestavad, ma pole kahjuks sellest teemast väga kuulnudn, küll aga sümboleid olen näinud.

milleks vaevuda vastata, kui sa konkreetsele küsimusele ikka vastust ei viiiitsi anda :D

fänniks ma end ei nimetaks aga ulmekirjandus ei rahulda mu soove nii hästi kui seda teevad vandenõuteooriad. sest et see info mis on saadavad on ikka kuradi huvitav lugeda(http://www.bibliotec...lines/index.htm keibl-i jagatud link, kellele ulmekirjandusest puudu jääb siis soovitan. NB inglise keeles)

Muutis looodi, 25 detsember 2012 - 16:57.

Kevin.

Liige

• liige
Huvitav on see tõesti, ei vaidle vastu. Samuti lööb mõnel maailmavaate üpris sassi.
Üsna huvitav video ja üsna huvitav teema : .

Explosion Hurts

Trots

• liige
  • Liitus:25 dets 2008
  • Sugu:ei ütle
Peaks siia sobima, seoses ravimitega.
http://articles.lati...idemic-20110918
A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station..

cccp

Liige

• liige

looodi

number 9

• liige

View Postcccp, on 09 jaanuar 2013 - 00:23, said:

jagage veel midagi huvitavat

cccp

Liige

• liige
Lõpuks nasa võttis oma rauast kotid pihku ja kirjutas artikli, et päike mõjutab meie kliimat, mitte co2 nagu enamik arvab.
http://science.nasa....jan_sunclimate/

HOWDOESITFEEL

<4

• liige
  • Liitus:11 apr 2012
Spoiler

9 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 9 külalist, 0 anonüümset kasutajat