Mäkk, on 27 november 2012 - 17:53, said:
Ma ei tea, mis pidi sa seda filmi vaatasid, aga seal on ära toodud kõige igapäevasemad asjad. Need on nagu sissejuhatus raamatusse esimesel leheküljel. Kui sulle seal loogikat ei leidu siis jah, sul on õigus, hoia heaga eemale.
Kui sulle mingi asja lõhn juba ei meeldi siis huvi on kiire kaduma.
Poliitikud ja raha on süüdi - no kurat, enamus "vandenõuteoreetikutest" ütlevad, et nende sõna ei tohiks võtta tõena, aga et ise järgi uurida. sina oled asjast tsipa valesti aru saanud. Google teeb selle asja ju eriti lihtsaks, ning kõik, kes vähegi asjades kahtlevad võiks võtta endale vaba päeva ja mõelda mida nad leida tahavad, enne kui otsima hakkavad. Vastused on kõik ju olemas. Valitsuse endi dokumente saab läbi interneti ju vaadata, mis on kirstust välja tulnud. no kurat, ja te ikka arvate et kogu info põhineb mingitel videotel v, ma kordan, et see on sissejuhatus, lehekülgi peate ise pöörama.
Sinu jaoks paistab olevat tähtsus sildil mis inimesel on, selleasemel et võtta tema sõna kuulda. Et keegi peale C.Ronaldo ei tohiks Messit kritiseerida, selline suhtumine - mis minu silmis on tsipa lapsik. Kui info on pakutud siis poel ju vahet kas see on tulnud teadlaselt või billylt, sinu töö on seda kontrollida, mitte kohe takka hakata kiitma, sest tema on ju teadlane ja teadlased ei valeta.võiks ju lähtuda, et kumbki info võib olla kallutatud, ning mõlemad läbi vaadata.(no kurat, siinkohal vist hakkab keegi oma sõnu sööma)
Ma ei tea mis vastust sa nüüd postitusele ootasid, aga ma lisaks veel niipalju, et proovi asja vaadata eelarvamusteta - mitte nagu kesmine inimene.
kurat suured inimesed ja mõtlemine ja jutt käivad nii tagurpidi
Muutis looodi, 27 november 2012 - 20:29.
"A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer." Bruce Lee