Hüppa postitusele

Change

Fooliummütsid

Sellel teemal on 899 vastust

Hypno

Liige

• liige
  • Liitus:04 juuni 2006

Vaata postitustRaiX, 25 juuli 2012 - 15:51, kirjutas:

Hmm, where should I start? To be honest, I'm not good at writing. So if my story seems messy or whatever, you have to be smart enough to figure it out. But yeah, I should start my philosophical thoughts with dimensions I believe. I think that there aren't really 3 spacial dimensions (3D) and time dimension (fourth dimension?) or whatever. Even the 10+1 theory isn't correct. I think that there are only 2 spacial dimensions and a spacetime dimension.
[...]
Living and non-living things
Let's talk about living things and non-living things now. I believe all living things have some kind of a consciousness. Consciousness, for me, is the knowledge of being in the world you live in. And that knowledge comes from having senses. So I think that all living things with some kind of a sense is conscious of it's existance. And I don't mean that it also has to be human-smart. There's also plant-smart, animal-smart and so on.
[...]
Gravity
It seems that gravity is the most powerful thing there is. [...]
If you think about it, it all seems very logical. [...] I also think that spacetime was ripped apart from bigger spacetime when Big Bang happened.

[...]

Usun vandenõuteooriatesse tõsihingeliselt ka. Minu arust on lihtsalt liiga palju tõendusmaterjali, et seda kõike eirata.
Tõin ingliskeelsest tekstist boldiga tähtsad osad välja, mis näitavad kui tõsiseltvõetav see tekst tegelikult on. Nagu loeks David Icke't, ainult et halvem keelekasutus ja mitte nii "paeluv" (puhtalt sci-fi vaatevinklist).

Teine välja toodud tekstiosa on lihtsalt idiootsus. Pealegi vasturääkiv iseendale. Kas sa usud kõiki vandenõuteooriaid? Kõiki populaarseid teooriaid? Nii seda, et Obama on Keeniast pärist moslem, kui ka seda, et ta on reptiloidist tulnukas? Siin on sulle üks väike nimekiri populaarsemaid vandenõuteooriad: http://en.wikipedia....piracy_theories Tahaks uskuda et sa oled kõiki lähemalt uurinud, omal käel informatsiooni kogunud jne. Aga sa ei ole seda teinud.

RaiX

Kasutaja

• valideerimisel
  • Liitus:10 apr 2007
  • Sugu:mees

Vaata postitustHypno, 27 juuli 2012 - 10:32, kirjutas:

Vaata postitustRaiX, 25 juuli 2012 - 15:51, kirjutas:

Hmm, where should I start? To be honest, I'm not good at writing. So if my story seems messy or whatever, you have to be smart enough to figure it out. But yeah, I should start my philosophical thoughts with dimensions I believe. I think that there aren't really 3 spacial dimensions (3D) and time dimension (fourth dimension?) or whatever. Even the 10+1 theory isn't correct. I think that there are only 2 spacial dimensions and a spacetime dimension.
[...]
Living and non-living things
Let's talk about living things and non-living things now. I believe all living things have some kind of a consciousness. Consciousness, for me, is the knowledge of being in the world you live in. And that knowledge comes from having senses. So I think that all living things with some kind of a sense is conscious of it's existance. And I don't mean that it also has to be human-smart. There's also plant-smart, animal-smart and so on.
[...]
Gravity
It seems that gravity is the most powerful thing there is. [...]
If you think about it, it all seems very logical. [...] I also think that spacetime was ripped apart from bigger spacetime when Big Bang happened.

[...]

Usun vandenõuteooriatesse tõsihingeliselt ka. Minu arust on lihtsalt liiga palju tõendusmaterjali, et seda kõike eirata.
Tõin ingliskeelsest tekstist boldiga tähtsad osad välja, mis näitavad kui tõsiseltvõetav see tekst tegelikult on. Nagu loeks David Icke't, ainult et halvem keelekasutus ja mitte nii "paeluv" (puhtalt sci-fi vaatevinklist).

Teine välja toodud tekstiosa on lihtsalt idiootsus. Pealegi vasturääkiv iseendale. Kas sa usud kõiki vandenõuteooriaid? Kõiki populaarseid teooriaid? Nii seda, et Obama on Keeniast pärist moslem, kui ka seda, et ta on reptiloidist tulnukas? Siin on sulle üks väike nimekiri populaarsemaid vandenõuteooriad: http://en.wikipedia....piracy_theories Tahaks uskuda et sa oled kõiki lähemalt uurinud, omal käel informatsiooni kogunud jne. Aga sa ei ole seda teinud.

Ma usun üldjuhul faktidesse ainult. Ära aja segamini mingit lolli juttu reptiloididest ning reaalseid küsimusi, millele korduvalt ja korduvalt ei suudeta vastata. New World Orderit on maininud isegi paljud suured riigitegelased ning minu arust oleks loll uskuda, et võimueliit EI üritaks minna maailmamajandusele jne üle, kus nad oleks kõige kõrgemal. Kergem majandada meiesugust lollikarja.

See, et ma ütlen, et ma usun, tähendab seda, et igal inimesel on võimalus mu nö uskumused pea peale pöörata ning ma tahangi seda, sest vaata, niimoodi õpib. Kui ma sõnastaks oma juttu nii, nagu need oleks kõik faktid (mida ilmselgelt need pole, need on minu peas olevad mõtted, mida ei ole kaugeltki tõestatud lol), siis ma lihtsalt valetaks ju? Sulle meeldib, et sulle valetataks, sa paha-paha poiss?

Järgnev on ka lihtsalt sarnased mõtted eelmisele, aga nüüd siis special edition eesti keeles. Topoloogia on see valdkond, mis üritab ära määrata Universumi kuju jne ning seda ma üritangi teha. See on aga offtopic, nii et spoilerit ei pea avama, kui ei soovi.

Spoiler

Muutis RaiX, 27 juuli 2012 - 14:32.

donkament, 10 aug 2010, 00:17, kirjutas:

ma ei saa aru, kuidas inimesed tulevad segi olles selle peale, et ah jooks õige liitri vett ära, muidu hommikul pohmell. ma alles hommikut kuskilt x kohast, kuhu ära vajunud olen, tulen selle peale, et peaks midagi pohmelli vastu tegema.

Vaata postitust

Jack Herer

Liige

• liige
  • Liitus:14 juuni 2009
te ei tea ise ka millised on faktid ja millised mitte.
5bil year's ago our planet materialized from thin air.
Postitas pildi
Postitas pildi

Mõistlik Kopikas

Liige

• liige
  • Liitus:23 apr 2012

Vaata postitustJack Herer, 27 juuli 2012 - 17:57, kirjutas:

Sina tead rohkem? Lao lagedale, Tartu Vaim. :D

sokC

Inkvisiitor

• ILLUMINAAT
  • Liitus:17 veebr 2008

Fakt on see, et me oleme maatriksis.

Posted Image

Tankist

Linn põleb.

• liige
  • Liitus:09 jaan 2005

Vaata postitustsokC, 27 juuli 2012 - 18:58, kirjutas:

Samuti see, et inimesed on ainult patareid robotitest ülemlordidele, kes maatriksi on loonud.
Sellele te ei saa vastu vaielda, tõestus on igalpool olemas ning tee ei saa tõestada vastupidist, punkt.
"It is so quiet here, It is the quietest place in the world."
Here since 2003
Endine m@tr1x

sokC

Inkvisiitor

• ILLUMINAAT
  • Liitus:17 veebr 2008

Vaata postitustTankist, 28 juuli 2012 - 01:24, kirjutas:

Samuti see, et inimesed on ainult patareid robotitest ülemlordidele, kes maatriksi on loonud.
Sellele te ei saa vastu vaielda, tõestus on igalpool olemas ning tee ei saa tõestada vastupidist, punkt.

Lisaks on youtubes sitaks dokumentaale selle kohta.

Posted Image

weylin

Next stop is neverland.

• liige
  • Liitus:05 mai 2012

Vaata postitustsokC, 28 juuli 2012 - 02:04, kirjutas:

+ kolm filmi and movies never lie.

Mõistlik Kopikas

Liige

• liige

Täiega tark vend oled ikka. Ma ei või... :D

Sitaks tark vend oled ikka, SokC. :D

Muutis Mõistlik Kopikas, 28 juuli 2012 - 18:09.

Jorgen

Liige

• liige
  • Liitus:17 apr 2004

Vaata postitustMõistlik Kopikas, 28 juuli 2012 - 18:09, kirjutas:

Täiega tark vend oled ikka. Ma ei või... :D

Sitaks tark vend oled ikka, SokC. :D

Millal Nobeli preemia saad?

Mõistlik Kopikas

Liige

• liige
Ja millal sina saad? Ma saan homme.

klaabu

lvl 33 illuminati

• administraator
  • Liitus:01 märts 2005
Ega vist enne rahu majja ei saa, kui igasugused naljavennad klaviklõbistamiskeelu saavad.. mõnel mehel juba kolmas kümme jookseb, aga jutt selline, et paneb ikka tõsiselt kukalt kratsima. See on ju tõsiselt ropp, mis te siin korraldanud olete. Ma ei tea, kas see on võimalik, aga ehk katsuks kuidagi ilma ilkumiseta hakkama saada? Ja üldse, kas te ära ei väsi vastastiku materdamast? Alati võib ju inglise/vene vikist artikleid eesti keelde tõlkida, kui muud tegevust ei leia. Milleks aega niisama raisata? Või on see teie kuid kestnud tögamine kuidagi asja ette läinud? Pakkus midagi hingele ("jess, sain jälle sitasti öelda!!!111")?

:confused:

Vaata postitustTankist, 09 juuli 2012 - 19:47, kirjutas:

See 6m juuti on raudne bs, propaganda, et Saksamaalt raha räigelt edasi pumbata.
Nojah – võib-olla et ongi, aga kuhu jäi tõestuskäik sellele?

Vaata postitustDragonzo, 12 juuli 2012 - 13:54, kirjutas:

Vaata postitustMõistlik Kopikas, 12 juuli 2012 - 13:17, kirjutas:

Seda ka, et usul ja religioonil on suur vahe sees.
Üks on võõrsõna, teine mitte.
Dragonzo, religioon on selle sõna üks tähendus. Teisal juhul võib uskuda (=olla veendunud) sedagi, et sõber maksab homme võla ära või et algaval nädalal hakkab päris kindlasti vihma sadama. Mida on neil juhtudel pistmist religiooniga?

Ahjaa, ei ole eesti keele seletav sõnaraamat veel riigisaladuseks kuulutatud, kasutage julgesti: http://www.eki.ee/di....cgi?Q=usk&F=M.

Vaata postitust:), 21 juuli 2012 - 20:42, kirjutas:

ma ei ütle, et üks on õige või teine vale, aga miks sa nt õpiku asemel usud mingit teist allikat? miks sa usud seda, mida sa usud? kas on põhjust?
zed kirjutas selle kohta para-webis minu meelest ammendavalt:

zed, 10-09-2006 13:52, III Reich-i saladused kirjutas:

Ise ma jätsin juba väga ammu infoliigituse "usun-ei usu".
Ütlen lihtsalt, "Ma võtan selle teadmiseks"...
Inimkond ei ole kunagi suutnud välja mõelda midagi mis oleks väljaspool meie üleüldist süsteemi ja tausta.
Kõiges on oma infokild.
Ja iga infokild, ükskõik kui absurdne-kummaline see ka ei tunduks, on seotud teiste kildude-killukestega.

Kui kilde aga on kogunenud piisav hulk võib hakata neid süstematiseerima-sobitama.
Ja ühel hetkel ei ole su ees enam kaootiline killuhunnik vaid ilmatu uhke erivärvilistest kildudest koosnev vitraaž, millest läbitungivate valguskiirte vihus näed seda maailma hoopis uutes kummalistes värvides...
http://www.para-web....=27318#pid27318

Ja veel. Ei ole ju meist keegi 23. augustil Kremlis pakti sõlmimisele isiklikult tunnistajaks olnud või Katõni metsades poolakatele kuklasse tulistanud. Nii jääbki üle vaid uskuda, teatud mõttes veendunud olla, et miski on toimunud või mitte.
"Igaüks neist on julge, kuni ta on üldise masinavärgi märkamatu osa. Aga niipea kui temale langeb isiklik vastutus, niipea kui valgusekiir temale koondub – kahvatab ta ja saab aru, et temagi on vaid tähtsusetu kübe ja võib iga hetk kõige tühisemalgi põhjusel libastuda. "
— A. I. Solženitsõn

cccp

Liige

• liige
  • Liitus:21 veebr 2011
Ma sain olympia medali.

the chase is better than the catch

weylin

Next stop is neverland.

• liige
  • Liitus:05 mai 2012

Vaata postitustkanakukk jr, 28 juuli 2012 - 23:58, kirjutas:

Vaata postitust:), 21 juuli 2012 - 20:42, kirjutas:

ma ei ütle, et üks on õige või teine vale, aga miks sa nt õpiku asemel usud mingit teist allikat? miks sa usud seda, mida sa usud? kas on põhjust?
zed kirjutas selle kohta para-webis minu meelest ammendavalt:

zed, 10-09-2006 13:52, III Reich-i saladused kirjutas:

Ise ma jätsin juba väga ammu infoliigituse "usun-ei usu".
Ütlen lihtsalt, "Ma võtan selle teadmiseks"...
Inimkond ei ole kunagi suutnud välja mõelda midagi mis oleks väljaspool meie üleüldist süsteemi ja tausta.
Kõiges on oma infokild.
Ja iga infokild, ükskõik kui absurdne-kummaline see ka ei tunduks, on seotud teiste kildude-killukestega.

Kui kilde aga on kogunenud piisav hulk võib hakata neid süstematiseerima-sobitama.
Ja ühel hetkel ei ole su ees enam kaootiline killuhunnik vaid ilmatu uhke erivärvilistest kildudest koosnev vitraaž, millest läbitungivate valguskiirte vihus näed seda maailma hoopis uutes kummalistes värvides...
http://www.para-web....=27318#pid27318

Ja veel. Ei ole ju meist keegi 23. augustil Kremlis pakti sõlmimisele isiklikult tunnistajaks olnud või Katõni metsades poolakatele kuklasse tulistanud. Nii jääbki üle vaid uskuda, teatud mõttes veendunud olla, et miski on toimunud või mitte.

Selle teooriaga on mäda see, et kui üks infokild väidab, et tapetigi 6 million juuti vms ja teine et ei tapetudki üldse juute, siis on neid tükke äärmiselt raske kokku panna. Muidugi ei tohiks ainult oma versioonile kindlaks jääda ja kõiki muid versioone bashida, aga natuke skeptiliselt tuleks ikka uute infokildu suhtuda. Kui üks on suvaline väide mitte ühelegile infokillule tuginemata tehtud ja teine "vitraaz", siis pole mõtet üritada seda sisse sobitada.

Mõistlik Kopikas

Liige

• liige

Vaata postitustweylin, 29 juuli 2012 - 10:16, kirjutas:

Selle teooriaga on mäda see, et kui üks infokild väidab, et tapetigi 6 million juuti vms ja teine et ei tapetudki üldse juute, siis on neid tükke äärmiselt raske kokku panna. Muidugi ei tohiks ainult oma versioonile kindlaks jääda ja kõiki muid versioone bashida, aga natuke skeptiliselt tuleks ikka uute infokildu suhtuda. Kui üks on suvaline väide mitte ühelegile infokillule tuginemata tehtud ja teine "vitraaz", siis pole mõtet üritada seda sisse sobitada.

weylin - ära sobita end siis. :)

/ typo

Muutis Mõistlik Kopikas, 29 juuli 2012 - 15:09.

RaiX

Kasutaja

• valideerimisel
  • Liitus:10 apr 2007

Jah, aga selle põhimõte ongi, et kui sul tuleb 2 nö infokildu, et pole ühtki juuti tapetud, kuid kõrval tuleb 55 infokildu, et siiski on neid tapetud miljonites, siis on loogiline mõelda, et suurema tõenäosusega on need 55 kildu tõesed ning need 2 ebatõesed. Ma usun, et see on kõik inimese riskide võtmises ning kohanemise kiiruses kinni - riskialtimal on vaja võib-olla näiteks 10-t kildu vs 2, et uskuda juutide tapmisesse, kuid mõni ei tunne ennast enne kindlalt, kui on 70 kildu vs 2 vms jne. Seega on kohanemisvõime 70v2 inimesel halvem ning seega on ta evolutsiooniselt inferioorsem. Seda muidugi kõike eeldusel, et kõik infokillud on tõesed ning omavahel ühendatud.

donkament, 10 aug 2010, 00:17, kirjutas:

ma ei saa aru, kuidas inimesed tulevad segi olles selle peale, et ah jooks õige liitri vett ära, muidu hommikul pohmell. ma alles hommikut kuskilt x kohast, kuhu ära vajunud olen, tulen selle peale, et peaks midagi pohmelli vastu tegema.

Vaata postitust

klaabu

lvl 33 illuminati

• administraator
  • Liitus:01 märts 2005

Selle teooriaga on mäda see, et kui üks infokild väidab, et tapetigi 6 million juuti vms ja teine et ei tapetudki üldse juute, siis on neid tükke äärmiselt raske kokku panna.
Sellele probleemile on minu meelest zed ka kenasti vastanud:

zed @ para-web kirjutas:

"Igaüks neist on julge, kuni ta on üldise masinavärgi märkamatu osa. Aga niipea kui temale langeb isiklik vastutus, niipea kui valgusekiir temale koondub – kahvatab ta ja saab aru, et temagi on vaid tähtsusetu kübe ja võib iga hetk kõige tühisemalgi põhjusel libastuda. "
— A. I. Solženitsõn

cccp

Liige

• liige
  • Liitus:21 veebr 2011

Vaata postitustRaiX, 29 juuli 2012 - 16:58, kirjutas:

Jah, aga selle põhimõte ongi, et kui sul tuleb 2 nö infokildu, et pole ühtki juuti tapetud, kuid kõrval tuleb 55 infokildu, et siiski on neid tapetud miljonites, siis on loogiline mõelda, et suurema tõenäosusega on need 55 kildu tõesed ning need 2 ebatõesed. Ma usun, et see on kõik inimese riskide võtmises ning kohanemise kiiruses kinni - riskialtimal on vaja võib-olla näiteks 10-t kildu vs 2, et uskuda juutide tapmisesse, kuid mõni ei tunne ennast enne kindlalt, kui on 70 kildu vs 2 vms jne. Seega on kohanemisvõime 70v2 inimesel halvem ning seega on ta evolutsiooniselt inferioorsem. Seda muidugi kõike eeldusel, et kõik infokillud on tõesed ning omavahel ühendatud.

911'ga on sama asi, aga oh seda imet, järjekordne falseflag op. Tuleb mainida, et esimese ja teise maailmasõja ajal ei olnud üldse selliseid infoallikaid nagu internet ja alternatiivne meedia, samuti polnud igal tolgusel kaamerat näpus, et saaks kohe filmida ja pilte teha. Sa ajad segamini 2 erinevat ajastut ning nende mõlema infoliikumine ja ka -kättesaadavus old erinevad.
the chase is better than the catch

Hypno

Liige

• liige
  • Liitus:04 juuni 2006

Vaata postitustRaiX, 27 juuli 2012 - 14:30, kirjutas:

Ma usun üldjuhul faktidesse ainult. Ära aja segamini mingit lolli juttu reptiloididest ning reaalseid küsimusi, millele korduvalt ja korduvalt ei suudeta vastata. New World Orderit on maininud isegi paljud suured riigitegelased ning minu arust oleks loll uskuda, et võimueliit EI üritaks minna maailmamajandusele jne üle, kus nad oleks kõige kõrgemal. Kergem majandada meiesugust lollikarja.
Siis ära üldista, et sa usud vandenõuteooriad, kui neid on nii lokaalseid kui globaalseid, üksik- ja üldisemaid teemasid/juhtumeid arvestades sadu, kui mitte tuhandeid.

Kui suured riigitegelased tahaksid uut maailmakorda luua, siis miks nad igal võimalusel sellest lobisema kipuvad? Kogemata keel vääratas? Vaevalt. Üksikud sõnad ja fraasid on kontekstist välja rebitud (selliste YouTubeDokfilmide tüüpiline nipp, kuidas ullikesi uskuma panna, üks näide kohe allpool), tegelikult räägitakse hoopis muudel teemadel. Suured riigiteadlased muuseas ongi "kõige kõrgemal". Jah, ka mina usun, et on inimesi ja inimeste gruppe, kes pidevalt töötavad selle nimel et oma võimupositsiooni parandada, tehes seda lihtrahva eest varjatult. Aga mingit üleilmset Illuminaatide-Vabamüürlaste-Bilderberg gruppide vandenõu chemtrailide ja mürk-vaktsiinidega ja muu sodiga ma väga tõsiselt ei võta.

Ülalmainitud kontekstist välja rebimisest siis. On üks tore sait, mida kõik enda sõnul avatud silmade, hinge ja mõttega indiviidid, kes tahavad olla vabad IGASUGUSTEST kontrollmehhanismidest, mida neile peale üritatakse panna, peaksid kindlasti lähemalt uurima. Ebamugav võib see olla, enamus välja toodud infost käib ehk nende uskumustele vastu, aga see-eest on iga väide põhjendatud faktidega, millele on ka korrektselt viidatud (mitte, et "mu sõbra tuttava vanaisa rääkis talle ükskord"). Näiteks on seal kõikidele kindlasti teada-tuntud Zeitgeisti filmid lause-lause haaval läbi vaadatud ja selgitatud kus midagi ja miks valesti üteldakse. http://conspiracies....cles/zeitgeist/

HOWDOESITFEEL

<4

• liige
  • Liitus:11 apr 2012

2 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 2 külalist, 0 anonüümset kasutajat