Muutis Mõistlik Kopikas, 30 juuni 2012 - 04:11.
Postitatud 30 juuni 2012 - 03:44
Postitatud 30 juuni 2012 - 09:40
Ning,Kopikas, sulle on seda infot mida sa teistega jagada proovid, sulle endale liiast.
Postitatud 30 juuni 2012 - 12:34
tibar', 30 juuni 2012 - 09:40, kirjutas:
Ning,Kopikas, sulle on seda infot mida sa teistega jagada proovid, sulle endale liiast.
Miks ütled, et seda infot on mulle endale liiast? Sa ei teagi mind ju lol. See on suur vastutus aga ka jõud. Minule see sobib - olla kogu aeg teatud "meditatsiooni" seisundis (vaimne kindlus, positiivsed aurad ja enda ümber hea loomine - heade energiate ühendamine teiste inimeste abiga jne). Universum tekitab sulle neid võimalusi kui sa teatud biiti tajud lihtsalt. Sa märkad seda nähtamatut füüsikat ja inimeste spirituaalsust rohkem. Kõik inimesed tajuvad seda teatud määral tegelikult. Mõni lihtsalt ei usu - kui sa ei usu, ei saa sa ka näha.
Muutis Mõistlik Kopikas, 30 juuni 2012 - 12:39.
Postitatud 30 juuni 2012 - 13:50
üks vend tegi seda paljalt, looteasendis.
Postitatud 30 juuni 2012 - 16:12
Ma pean need postid ära kustutama varsti ntks. Et see ei jõuaks valede inimeste kätesse. Praegu tahan aga, et mõned, kes on ette nähtud seda varem või hiljem mõista, saaksid midagi oma eluteele kaasa.
Muutis Mõistlik Kopikas, 30 juuni 2012 - 16:13.
Postitatud 30 juuni 2012 - 16:23
Postitatud 30 juuni 2012 - 16:33
Postitatud 30 juuni 2012 - 17:08
Mõistlik Kopikas, 30 juuni 2012 - 03:44, kirjutas:
Lugesin seda juttu vist neli korda, see indigolastejutt on jälle täielik New Agelaste jama. See ulatub mõne aastakümne taha, kus siis New Agelased segasid indigolapsed kokku oma teooriatega ja lõid neist mingi päästva jõu, mis peaks maailma kurjast vabastama, ühesõnaga on tegemist üsna suure jamaga, olen seda siin teemas varem ka maininud paar korda.
Mõistlik Kopikas, 30 juuni 2012 - 16:12, kirjutas:
Ma pean need postid ära kustutama varsti ntks. Et see ei jõuaks valede inimeste kätesse. Praegu tahan aga, et mõned, kes on ette nähtud seda varem või hiljem mõista, saaksid midagi oma eluteele kaasa.
Jälle ärkab minus mingi kahtluseuss, sest üheks nõidade ülesandeks oli tagasi saada oma minevikuelude mälestused. Jätame välja igasugused ususektid ja muidu vennad, kes väidavad, et loevad su mõtteid ja tulevikku ning minevikku. Seega on sinu puhul see kaheldav, et sa elad sellises harmoonias nagu väidad.
Teine bolditud osa on ka veidi arusaamatu, kusjuures on palju huvitavaid asju, aga neid asju ei tee endale selgeks mõne nädala ega päevaga,
Kopisin vikipeediast ühe seeria raamatuid ja nende nimesid. Mind näiteks väga huvitab, kui mitut sa neist oled lähemalt uurinud või uurid sa mõndasi teisi raamatuid, aga see seeria on sellise teema puhul üks "must read". Nende autoriteks on siis Carlos Castaneda, kelle nime ma korraks ka varem välja tõin. See jutt headest jõududest ja muust värgist on üks suur looming, mis lihtsalt on inimestele vastuvõetav, kuna see segab sisse mingid supervõimed ja universumi energiad.
- Don Juani õpetused: Yaqui (indiaanlaste) teadmiste tee" ("The Teachings of Don Juan. A Yaqui Way of Knowledge", 1968;
- "Eraldiolev reaalsus" ("A Separate Reality: Further Conversations With Don Juan", 1971; eesti keeles 1995
- "Teekond Ixtlani (Don Juani õppetunnid)" ("Journey to Ixtlan: The Lessons of Don Juan" 1972; eesti keeles 1999
- "Jutustused jõust" ja "Jutustus jõust" (Ilmunud kaks eestikeelset tõlget; "Tales of Power" 1974)
- "Jõu teine ring" ("The Second Ring of Power" 1977)
- "Kotka and" ("The Eagels Gift" 1981)
- "Sisemine tuli" ("The Fire From Within: Teachings of Nagual Don Juan" 1984)
- "Vaikuse jõud" ("The Power of Silence" 1987)
- "Unenägemise kunst" ("The Art of Dreaming"
- "Maagilised sooritused" ("Magical Passes: The Practical Wisdom of the Shamans of Ancient Mexico"
- "Ajaratas: muistse Mehhiko šamaanid, nende mõtted elust, surmast ja universumist";
- "Lõpmatuse aktiivne pool" (1999; "The Active Side of Infinity" )
Postitatud 30 juuni 2012 - 20:14
Vanasti suurte palverännakute ajal olid samuti mürgised jõed, mürgitatud toidud jne... Tapeti ära head inimesd. Need "nõiad" samuti.. Kes tegelt olid ravitsejad enamus (jah, oli ka halbasi nõidasi, aga nemad tegid pigem koostööd võimul olevate vendadega - neid ei pidanud hukkama..
sain sellest meespoole ja naispoole teemast ka lõpuks aru. räägiti, et vasak ajupool meestele parem naistele vms. tegelikult aju toimib ühtlaselt tasakaalus (teatud osades teatud hetkedel antud toimingud) ja see poolte teema toimib hoopis nii - parem kehapool (jah, terve kehapool) on meeste, vasak naiste oma (tunnetuslikum ja intensiivsem nagu).
Muutis Mõistlik Kopikas, 30 juuni 2012 - 23:44.
Postitatud 01 juuli 2012 - 00:00
Postitatud 01 juuli 2012 - 00:07
Mõistlik Kopikas, 30 juuni 2012 - 20:14, kirjutas:
Vanasti suurte palverännakute ajal olid samuti mürgised jõed, mürgitatud toidud jne... Tapeti ära head inimesd. Need "nõiad" samuti.. Kes tegelt olid ravitsejad enamus (jah, oli ka halbasi nõidasi, aga nemad tegid pigem koostööd võimul olevate vendadega - neid ei pidanud hukkama..
sain sellest meespoole ja naispoole teemast ka lõpuks aru. räägiti, et vasak ajupool meestele parem naistele vms. tegelikult aju toimib ühtlaselt tasakaalus (teatud osades teatud hetkedel antud toimingud) ja see poolte teema toimib hoopis nii - parem kehapool (jah, terve kehapool) on meeste, vasak naiste oma (tunnetuslikum ja intensiivsem nagu).
Kobi tagasi põhikooli bioloogiasse.
Postitatud 01 juuli 2012 - 00:13
Mõistlik Kopikas, 30 juuni 2012 - 20:14, kirjutas:
Ma ikka soovitan sul lugeda algatuseks need kümme raamatut läbi (ja ma soovitan selliseid asju harva). Alusta Don Juani õpetusest, see on sissejuhatav osa ja selgitab kogu värki lähemalt, soovitan järjest läbi lugeda, Don Juani õpetuse kirjutas ta ülikooli lõputöö tarbeks, ma ei viitsi siin foorumis kõike kirjutada ja inimestele infot ette sööta. Lugeda tuleks seda selleks, et seda maailmapilti on kasutatud mitu tuhat aastat ja puudub New Age möla, milles pole sageli vähimatki tõde. Kui oled need läbi lugenud, siis peaks mingi pilt ette tulema, seal tuleb kohati täiesti müstilistest asjadest juttu ja minu arvates seletab ta paljud asjad päris hästi ära. Lõpuks peaksid sa ära jagama, miks on erinevate religioonide kombetalitused just nii ja seesugused, kui kihiline on maailm jne. ma ei oska siia seda kõike isegi mitte kirjutada, mida ta üritab edasi anda...
Ta seletab seda mehe ja naise värki ka ühes raamatus, aga see on rohkem naistele ja "naistekas" ja sinna on ta kõigest eessõna kirjutanud.
Muutis Sander, 01 juuli 2012 - 00:14.
Postitatud 01 juuli 2012 - 06:14
cccp, 01 juuli 2012 - 00:00, kirjutas:
Nja ma pean vältima lihtsalt selliseid asju, et illukad (ntks nato vennad) taustakontrolli ei teeks mulle mingil põhjusel... siis korras enamvähem, kui mingi põhivend neonetis neid poste ei näe (sellepärast kustutan ära ka igaks juhuks).
Muutis Mõistlik Kopikas, 01 juuli 2012 - 06:14.
Postitatud 01 juuli 2012 - 09:02
Mõistlik Kopikas, 01 juuli 2012 - 06:14, kirjutas:
Heh, kui sa kõrgele kohale kuskile ei pürgi siis on pohhui ju, st sa ei pürgiks ka ju, sest see poliitika on nagunii illukate oma ja sinu põhimõtetega vastuolus.Ehk siis hipiks olemist ei kontrolli ükski NATO vend.
Postitatud 01 juuli 2012 - 09:39
Muidu mu taassünd on selles ka veel avaldunud, et seksuaaltšakrad on retsilt hästi tööle hakanud. Lasin eile 3x järjest ilma ühegi kusepausita, boner on massiivne (suriseb seksuaalenergiast tihti lausa ja ei ole mingit äravajumist ollagi). Nice.
Postitatud 01 juuli 2012 - 11:52
Postitatud 01 juuli 2012 - 14:47
Mõistlik Kopikas, 30 juuni 2012 - 16:12, kirjutas:
Mõistlik Kopikas, 30 juuni 2012 - 16:33, kirjutas:
Mõistlik Kopikas, 01 juuli 2012 - 09:39, kirjutas:
Muidu mu taassünd on selles ka veel avaldunud, et seksuaaltšakrad on retsilt hästi tööle hakanud. Lasin eile 3x järjest ilma ühegi kusepausita, boner on massiivne (suriseb seksuaalenergiast tihti lausa ja ei ole mingit äravajumist ollagi). Nice.
Ma arvan, et tipprestoranis tehakse taustauuring juba tööle võtmisel. Aga ole mureta, ei huvita ka neid su foorumi postitused; võid rahulikult oma unistuste tööle edasi püüelda.
viimane part on ikka liiga ajuvaba. :DD
Postitatud 02 juuli 2012 - 01:07
Soovitan kuulata Peep Vaina loenguid (plaatidel või laivis). Plaadid on muidugi kallid (6 osa on sellel ja erinevat CD-d),
aga kindlasti on see väärt kuulamist igaühele.
Muutis Mõistlik Kopikas, 02 juuli 2012 - 01:10.
Postitatud 02 juuli 2012 - 01:10
Postitatud 02 juuli 2012 - 01:12
Jack Herer, 02 juuli 2012 - 01:10, kirjutas:
Kõike ei pea paljude sõnadega kirjeldama. Piisab vaid teatud sõnadest, et message edasi anda. Saavad aru need kes saavad - need, kes oskavad ka ridade vahelt lugeda (telepaatia teel tajuda teatud asju vahest etc). Universumis eksisteerib tasakaal, ying ja yang, pluss ja miinus, pime ja valge, soe ja külm, kõva ja pehme jne... Kõik inimesed ei saa asjadest ühte moodi aru - erinevalt. On teatud inimesed, kes tajuvad elu sarnaselt. Igal pool on tasakaal, ka hingedega ja inimestega maa peal. Karma on samuti olemas. Kes seda testile tahab panna, siis tehke hästi palju halba (kasvatage oma karma võlga ja vaadake siis, kas see maksab teile kätte või mitte). Kes teistmoodi tahab seda proovile panna, teab ise, mis tegema peab ja usaldab enda mõtteid.
Muutis Mõistlik Kopikas, 02 juuli 2012 - 01:15.
13 kasutaja(t) loeb seda teemat
0 liiget, 13 külalist, 0 anonüümset kasutajat