Hüppa postitusele

Change

Fooliummütsid

Sellel teemal on 899 vastust

sokC

Inkvisiitor

• ILLUMINAAT
  • Liitus:17 veebr 2008
  • Sugu:mees

Vaata postitustMõistlik Kopikas, 11 juuni 2012 - 19:04, kirjutas:

sokC, sa ise usud täiesti raudpolt kindlalt asju, mida sa endale 100% ära ei suudaks tõestada (ntks see, et filmindus ja muusikatööstus ei ole illuminatide käe all jne jne). Silmakirjalik oled, et kogu minu juttu väljamõeldiseks pead, kuigi paljud teemad millest ma räägin, on täiesti reaalsed ja eksisteerivad.

So back off genius boy :D Ma võin ka mitte kirjutada siia oma arvamusi, kui teid nii väga häirivad need.
Palusin sarnased teemad siit foorumist ära kustutada, aga seda ei tehta. Järelikult huvi mu 'pasa' vastu on olemas. :D

Vaata postitustK, 29 september 2011 - 22:26, kirjutas:

Jumal on hüpotees. Jumal kas on olemas või mitte. Kui sa hüpoteesi esitad, siis on see esialgu nullhüpotees. Seega, et hüpoteesi tagasi ei lükataks, tuleb esitada tõendeid selle kasuks. Kui piisaval hulgal tõendeid ei esitata, siis lükatakse hüpotees tagasi, sest pole mingit alust uskuda, et see üldse paika peab.

Burden of proof lasub väitjal, saab ainult hinnata tõendusmaterjali kvantiteeti ja kvaliteeti.

Loe uuesti läbi.

So back off genius boy :D Ma võin ka mitte kirjutada siia oma arvamusi, kui teid nii väga häirivad need. Aga sina ei jaga meiega mingeid teadmisi - kobised enamasti (sorry, su viimast viite posti pole lugenud, aga sõim ja offtopic enamasti olnud).
Palusin sarnased teemad siit foorumist ära kustutada, aga seda ei tehta. Järelikult huvi seesuguse 'pasa' vastu on olemas. :D

Jumala eest ära hakkagi neid lugema! Su väike pea ei ole valmis sellise pinge jaoks. Ja ma sõiman ainult sind. Ära ainult nutma hakka.

Vaata postitustAugust, 11 juuni 2012 - 19:06, kirjutas:

Miks? Saladus on midagi meelega varjatut, mitte matemaatika või muusika või mida iganes, mis põhineb harmoonial ning on lahendamiseks loomulik. Saladus on lõks. Elu on lihtsalt paradoks, instinktid võiksid ju olla järgimiseks, mitte sõnadesse panemiseks.
Üldiselt on mu viimased postid suunatud teadagi kellele.
Vähemalt minule tundub, et saladusi muugivad lahti ikka need, kes küsimusi esitada ei mõista, ajakirjanikud jne. Puhas luulude konstruktsioon, väljaspool seda kuis on antud.

Sain siis valesti sinust aru.

Muutis sokC, 11 juuni 2012 - 19:26.

Posted Image

Jorgen

Liige

• liige
  • Liitus:17 apr 2004

sokC, sa ise usud täiesti raudpolt kindlalt asju, mida sa endale 100% ära ei suudaks tõestada (ntks see, et filmindus ja muusikatööstus ei ole illuminatide käe all jne jne). Silmakirjalik oled, et kogu minu juttu väljamõeldiseks pead, kuigi paljud teemad millest ma räägin, on täiesti reaalsed ja eksisteerivad (isegi kui sinu arvates need seda ei ole, siis sa ei saa seda tõestada mitte kuidagi, ja usud ikka 100% kindlalt seda, mida sa tõestada ei saa). Just massimeedias leviv muusika, filmid ja poliitikud on nende käe all enamasti.

So back off genius boy :D Ma võin ka mitte kirjutada siia oma arvamusi, kui teid nii väga häirivad need. Aga sina ei jaga meiega mingeid teadmisi - kobised enamasti (sorry, su viimast viite posti pole lugenud, aga sõim ja offtopic enamasti olnud).
Palusin sarnased teemad siit foorumist ära kustutada, aga seda ei tehta. Järelikult huvi seesuguse 'pasa' vastu on olemas. :D

Ma nüüd naisega armastust jagama ja headel lainetel tsillima, erinevalt teist, kes te halvustavalt mõtlete ja taga kirute teisi. :D

Aga mis on sinu tõestus, et taoline asi tõde on? Sul pole samamoodi faktilist tõestust, vaid teooriad.

OH THE IRONY, IT BURNS. "kes te halvustavalt mõtlete ja taga kirute teisi" see on lause teine pool, samamoodi teed ise sama lause esimeses pooles. Oijah, kahju sinust kui ignorantne sa oled ja sellest aru ise ei saa.

Mõistlik Kopikas

Liige

• liige
  • Liitus:23 apr 2012
Jorgen.. Ma olen fakte ka välja toonud, lausa pilte. Oma mure, kui sa neid ei märka ja neist mööda vaatad.
Mul on nii kahtlane uuesti fakte kirjutada. Seda ei tohiks tehagi tegelikult. Ppl have died bcos of that.
Spoiler

Dragonzo

Deshi basara

• liige
  • Liitus:09 aug 2007
Okei kõikvõimas kopikas, sa ikka ei saa aru millest jutt käib siin 21 lehte juba? Sa ei saa väita selliseid asja kui sul mingit proofi ei ole, saad aru? Need asjad ei ole faktid.
I have decided to live forever or die in the attempt.

HOWDOESITFEEL

<4

• liige
  • Liitus:11 apr 2012
mis seos vabamüürlasel ja illuminaadil on? mind ajab hetkel see segadusse.

Jack Herer

Liige

• liige
  • Liitus:14 juuni 2009

Vaata postitustMõistlik Kopikas, 11 juuni 2012 - 21:47, kirjutas:

Jorgen.. Ma olen fakte ka välja toonud, lausa pilte. Oma mure, kui sa neid ei märka ja neist mööda vaatad.
Mul on nii kahtlane uuesti fakte kirjutada. Seda ei tohiks tehagi tegelikult. Ppl have died bcos of that.
Spoiler

HAHAHAHA, vähki saab süstida? vabandan, kui loll küsimus, aga see väide hirmnaljakas :D :D :D
5bil year's ago our planet materialized from thin air.
Postitas pildi
Postitas pildi

Jorgen

Liige

• liige

Spoiler

Jahud koguaeg et oled tõestust näidanud, palun näita uuesti neid. Ja su vabandus et sa ei viitsi ja internetis on kõik olemas pole mingi vabandus.

Tankist

Linn põleb.

• liige
  • Liitus:09 jaan 2005

Spoiler

Natsi arst, kes süstis marleyle vähki varbasse?!?! Kallis inimene, anna endale natukenegi aru. Ning see, et JFK tapeti on ju ammu teada asi, ei ole siin mingit illuminatide varjatud saladust ega tulnukate katseid.
Maatriks halastagu sulle.
"It is so quiet here, It is the quietest place in the world."
Here since 2003
Endine m@tr1x

Jack Herer

Liige

• liige
  • Liitus:14 juuni 2009
tulnukad röövisid kopika ning süstisid talle ka mingit seerumit, mis paneb aju sellist paska tootma, ainuke loogiline lahendus ja ilmselt ka tõde.
5bil year's ago our planet materialized from thin air.
Postitas pildi
Postitas pildi

Kickapoo

The world is mine so i piss on the sidewalk

• liige
  • Liitus:10 apr 2008

Vaata postitustJack Herer, 11 juuni 2012 - 22:54, kirjutas:

tulnukad röövisid kopika ning süstisid talle ka mingit seerumit, mis paneb aju sellist paska tootma, ainuke loogiline lahendus ja ilmselt ka tõde.

Varbasse.

sokC

Inkvisiitor

• ILLUMINAAT

Vaata postitustJack Herer, 11 juuni 2012 - 22:54, kirjutas:

Ja kuna keegi ei saa tõestada vastupidist, siis see on fakt ja nii ongi.

Muutis sokC, 11 juuni 2012 - 23:35.

Posted Image

Mõistlik Kopikas

Liige

• liige
Ongi huvitavam kui ma tõestama ei hakka. Selliste asjade tõestamine on ohtlik ka, nagu ma mainisin. Kui ma oleks ise saanud isegi pilte teha (olukordadest, dokumentidest), siis ma ei sheeriks ikka teiega neid. Noobid olete veel, kui arvate, et ma seda teeks.

Dragonzo

Deshi basara

• liige
  • Liitus:09 aug 2007
Täpselt, iga päev näpatakse illuminatipaljastajaid. Illuminati märkas seda winny puhhi postrit mille sa postitasid ja kohe: "Sir, the poster has been decoded". Nad saadavad sulle swat teami peale aga sellega võtab veits aega sest illuminati suhtleb ainult filmipostrite ja multikatesse peidetud koodide abil.
I have decided to live forever or die in the attempt.

Jorgen

Liige

• liige

Vaata postitustMõistlik Kopikas, 11 juuni 2012 - 23:43, kirjutas:

Ongi huvitavam kui ma tõestama ei hakka. Selliste asjade tõestamine on ohtlik ka, nagu ma mainisin. Kui ma oleks ise saanud isegi pilte teha (olukordadest, dokumentidest), siis ma ei sheeriks ikka teiega neid. Noobid olete veel, kui arvate, et ma seda teeks.

FBI/KAPO juhiks pole mõelnud minna? Sa hoiad üldsuse eest saladusi ikka väga edukalt.

credanoob

Uustulnuk

• liige
  • Liitus:23 mai 2012
imo noobid olete

Mõistlik Kopikas

Liige

• liige
Vaadake Jüri Lina dok filme Illuminatidest (:
Pole veel vaadanud, aga juuksur ütles, et hea vaatamine. Beginneritele hea ma arvan.

Hea kui saab kellegi targemaga vahepeal rääkida. Tema nõustus, et atm toimub religioonide ühendamine, politseiriikide ehitamine ja sularaha kaotamine. Neid, kes oma 'jumalale' truuks tahavad jääda, ja muutustega kaasa ei lähe, hakatakse taga kiusama.

Minu pealt on seda tagakiusamist näha juba :D :D :D

Muutis Mõistlik Kopikas, 12 juuni 2012 - 09:12.

Tankist

Linn põleb.

• liige
  • Liitus:09 jaan 2005

Vaata postitustMõistlik Kopikas, 12 juuni 2012 - 09:09, kirjutas:

Pole veel vaadanud, aga juuksur ütles, et hea vaatamine. Beginneritele hea ma arvan.

Hea kui saab kellegi targemaga vahepeal rääkida. Tema nõustus, et atm toimub religioonide ühendamine, politseiriikide ehitamine ja sularaha kaotamine. Neid, kes oma 'jumalale' truuks tahavad jääda, ja muutustega kaasa ei lähe, hakatakse taga kiusama.

Kes sind taga kiusavad? Politsei? Neonet? Natsid? Varbavähk? maatriks?
"It is so quiet here, It is the quietest place in the world."
Here since 2003
Endine m@tr1x

Jorgen

Liige

• liige

Vaata postitustTankist, 12 juuni 2012 - 11:42, kirjutas:

Postitas pildi

Siin ei ole paremat vastust ja samas ka loogilisemat.

sokC

Inkvisiitor

• ILLUMINAAT

Vaata postitustJorgen, 12 juuni 2012 - 11:47, kirjutas:

Siin ei ole paremat vastust ja samas ka loogilisemat.

On. ILLUMINATI ALIENS!

Posted Image

Mõistlik Kopikas

Liige

• liige

SokC ja rassipassi mõnitavad mind - ma ei julge enam NeoNetti tulla ega linnas ringi käia :' ( :(
Peale nende ei kiusa mind keegi taga! :( Ei tegelt ka õnneks. :) Vb sõjavägi varsti.

Muutis Mõistlik Kopikas, 12 juuni 2012 - 12:03.

9 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 9 külalist, 0 anonüümset kasutajat