Mõistlik Kopikas, 11 juuni 2012 - 19:04, kirjutas:
sokC, sa ise usud täiesti raudpolt kindlalt asju, mida sa endale 100% ära ei suudaks tõestada (ntks see, et filmindus ja muusikatööstus ei ole illuminatide käe all jne jne). Silmakirjalik oled, et kogu minu juttu väljamõeldiseks pead, kuigi paljud teemad millest ma räägin, on täiesti reaalsed ja eksisteerivad.
So back off genius boy
Ma võin ka mitte kirjutada siia oma arvamusi, kui teid nii väga häirivad need.
Palusin sarnased teemad siit foorumist ära kustutada, aga seda ei tehta. Järelikult huvi mu 'pasa' vastu on olemas.
K, 29 september 2011 - 22:26, kirjutas:
Jumal on hüpotees. Jumal kas on olemas või mitte. Kui sa hüpoteesi esitad, siis on see esialgu nullhüpotees. Seega, et hüpoteesi tagasi ei lükataks, tuleb esitada tõendeid selle kasuks. Kui piisaval hulgal tõendeid ei esitata, siis lükatakse hüpotees tagasi, sest pole mingit alust uskuda, et see üldse paika peab.
Burden of proof lasub väitjal, saab ainult hinnata tõendusmaterjali kvantiteeti ja kvaliteeti.
Loe uuesti läbi.
Mõistlik Kopikas, 11 juuni 2012 - 19:04, kirjutas:
So back off genius boy
Ma võin ka mitte kirjutada siia oma arvamusi, kui teid nii väga häirivad need. Aga sina ei jaga meiega mingeid teadmisi - kobised enamasti
(sorry, su viimast viite posti pole lugenud, aga sõim ja offtopic enamasti olnud).
Palusin sarnased teemad siit foorumist ära kustutada, aga seda ei tehta. Järelikult huvi seesuguse 'pasa' vastu on olemas.
Jumala eest ära hakkagi neid lugema! Su väike pea ei ole valmis sellise pinge jaoks. Ja ma sõiman ainult sind. Ära ainult nutma hakka.
August, 11 juuni 2012 - 19:06, kirjutas:
Miks? Saladus on midagi meelega varjatut, mitte matemaatika või muusika või mida iganes, mis põhineb harmoonial ning on lahendamiseks loomulik. Saladus on lõks. Elu on lihtsalt paradoks, instinktid võiksid ju olla järgimiseks, mitte sõnadesse panemiseks.
Üldiselt on mu viimased postid suunatud teadagi kellele.
Vähemalt minule tundub, et saladusi muugivad lahti ikka need, kes küsimusi esitada ei mõista, ajakirjanikud jne. Puhas luulude konstruktsioon, väljaspool seda kuis on antud.
Sain siis valesti sinust aru.
Muutis sokC, 11 juuni 2012 - 19:26.