Hüppa postitusele

Change

Fooliummütsid

Sellel teemal on 899 vastust

cccp

Liige

• liige
  • Liitus:21 veebr 2011
  • Sugu:mees

Vaata postitustTankist, 09 juuni 2012 - 16:32, kirjutas:

Vaata postitustMõistlik Kopikas, 09 juuni 2012 - 16:24, kirjutas:

Inimesed tahavad "tõde" teada. Midagi peab inimestele andma. Ja see ka veel, et võlts tulnukarünnakut on siis parem teha kui eelnevalt on inimestesse hirmu külvatud. Terroriga samamoodi - tehakse selleks, et inimestesse hirmu külvata, et nad kardaks sõda või terrorirünnakuid.

Te ei pea kogu mu juttu puhta kullana võtma (nagu teile seda teha meeldib tavaliselt). Ega ma Illuminatide president ei ole, et kõike faktilise ja kuupäevalise täpsusega tean. :D Aga fakt on see, et oma eelnevas jutus olen ma ka fakte välja toonud, mitte ainult oma fantaasiat ning spekulatsioone jaganud, nagu sokC'ile mõelda meeldib..

Billy (paneks siia seltskonda nõukogude liidu ka), kui sa oled omanud ligipääsu igasugustele allikatele ning väidad end olevat valgustatud maailma toimimise korra suhtes, siis miks üldse siin meie väikses Neoneti keskkonnas end mingitele saamatutele mitteuskujatest matsidele tõestada? Koosta üks korralik uurimistöö enda lõputute youtube videote ja "dokumentaalide" põhjal, pane kokku uuritud seosed numbrites ning tule välja paljastava tekstiga avalikult, siis oleks kasu ja efekt palju suurem. Sellega lööksid kindlasti illuminaatide ja vabamüürlaste suurmeistri jalgealuses kõikuma ning oleksid tänapäeva kangelane, kes julges ja valgustas kogu inimkonna.
Jõudu!

Keegi ei ürita kellegile mingeid teooriaid faktidena pähe tampida siin, see on su enda loll mõtlemine. Iga üks koostab ise oma reaalsuse saadud informatsiooni põhjal. Mõnel on seda informatsiooni vähe, mõnel on seda informatsiooni palju, enamik siin lugejatel pole mitte mingisugust informatsiooni olemaski, sellepärast ongi nii palju mitte-uskujaid, kes tahavad ainult tõestatud fakte koos presidendi allkirjaga. Tobe on küll mõelda, kui palju debiilsust me oleme siin üksteise peale kokku ladunud. Ütlen ausalt, ignorantsus on teie kõige nõrgim külg, te isegi ei vaevu midagi uurida ühe või teise teema kohta ja ainult tambite agressiivset ülbust igasse posti. Mind ausalt ei huvita, kes kui palju mida usub, see on igaühe oma teha. Nagu siin varem on öeldud, kellel teemasse pole asja, siis foorum on muidu huvitavaid teemasid täis, minge spammige mujal.

Teemasse kah: "juudid&zionism"
http://sixmillionmyt...llion-myth.html
the chase is better than the catch

Tankist

Linn põleb.

• liige
  • Liitus:09 jaan 2005

Vaata postitustcccp, 09 juuni 2012 - 23:44, kirjutas:

Vaata postitustTankist, 09 juuni 2012 - 16:32, kirjutas:

Vaata postitustMõistlik Kopikas, 09 juuni 2012 - 16:24, kirjutas:

Inimesed tahavad "tõde" teada. Midagi peab inimestele andma. Ja see ka veel, et võlts tulnukarünnakut on siis parem teha kui eelnevalt on inimestesse hirmu külvatud. Terroriga samamoodi - tehakse selleks, et inimestesse hirmu külvata, et nad kardaks sõda või terrorirünnakuid.

Te ei pea kogu mu juttu puhta kullana võtma (nagu teile seda teha meeldib tavaliselt). Ega ma Illuminatide president ei ole, et kõike faktilise ja kuupäevalise täpsusega tean. :D Aga fakt on see, et oma eelnevas jutus olen ma ka fakte välja toonud, mitte ainult oma fantaasiat ning spekulatsioone jaganud, nagu sokC'ile mõelda meeldib..

Billy (paneks siia seltskonda nõukogude liidu ka), kui sa oled omanud ligipääsu igasugustele allikatele ning väidad end olevat valgustatud maailma toimimise korra suhtes, siis miks üldse siin meie väikses Neoneti keskkonnas end mingitele saamatutele mitteuskujatest matsidele tõestada? Koosta üks korralik uurimistöö enda lõputute youtube videote ja "dokumentaalide" põhjal, pane kokku uuritud seosed numbrites ning tule välja paljastava tekstiga avalikult, siis oleks kasu ja efekt palju suurem. Sellega lööksid kindlasti illuminaatide ja vabamüürlaste suurmeistri jalgealuses kõikuma ning oleksid tänapäeva kangelane, kes julges ja valgustas kogu inimkonna.
Jõudu!

Keegi ei ürita kellegile mingeid teooriaid faktidena pähe tampida siin, see on su enda loll mõtlemine. Iga üks koostab ise oma reaalsuse saadud informatsiooni põhjal. Mõnel on seda informatsiooni vähe, mõnel on seda informatsiooni palju, enamik siin lugejatel pole mitte mingisugust informatsiooni olemaski, sellepärast ongi nii palju mitte-uskujaid, kes tahavad ainult tõestatud fakte koos presidendi allkirjaga. Tobe on küll mõelda, kui palju debiilsust me oleme siin üksteise peale kokku ladunud. Ütlen ausalt, ignorantsus on teie kõige nõrgim külg, te isegi ei vaevu midagi uurida ühe või teise teema kohta ja ainult tambite agressiivset ülbust igasse posti. Mind ausalt ei huvita, kes kui palju mida usub, see on igaühe oma teha. Nagu siin varem on öeldud, kellel teemasse pole asja, siis foorum on muidu huvitavaid teemasid täis, minge spammige mujal.

Teemasse kah: "juudid&zionism"
http://sixmillionmyt...llion-myth.html

Oota, mida Billy siis teeb, kui mitte ei ürita teooriad faktidena pähe tampida meile ning teadlastena esitleda meile tema random IT'd õppivat sõpra? Niikaua, kui te toote enda informatsiooniallikateks lingid internetist ja youtubest, siis ei tasu mingisugusest autentsusest ja tõelisest informatsioonist rääkidagi.
"It is so quiet here, It is the quietest place in the world."
Here since 2003
Endine m@tr1x

Mõistlik Kopikas

Liige

• liige
  • Liitus:23 apr 2012
Tankist, tasub ju, kui me näitame teile pilte, koopiaid dokumentidest, tõestisündinud olukordi PÄRIS elust. Või ei tasu või? :)
Ma arvan tegelikult, et see idee on teile niivõrd vastuvõetamatu lihtsalt, et te ei taha seda uskuda. ;)

sokC

Inkvisiitor

• ILLUMINAAT
  • Liitus:17 veebr 2008

Vaata postitustMõistlik Kopikas, 10 juuni 2012 - 02:39, kirjutas:

Tankist, tasub ju, kui me näitame teile pilte, koopiaid dokumentidest, tõestisündinud olukordi PÄRIS elust. Või ei tasu või? :)
Ma arvan tegelikult, et see idee on teile niivõrd vastuvõetamatu lihtsalt, et te ei taha seda uskuda. ;)

Ootan tõestust, et 1+1=3.

Posted Image

weylin

Next stop is neverland.

• liige
  • Liitus:05 mai 2012
1+1=3, ainult siis kui 1,4+1,4=2,8
1,4 ümardad lähima üheliseni, st üheni ja 2,8 kolmeni.
probably mõtles kopikas seda.

Dragonzo

Deshi basara

• liige
  • Liitus:09 aug 2007
See oleks ebakorrektne kuna sa pead ju 1,4 ümardama üheks enne liitmist ehk teeb ikka kokku 2.
Ehk on illuminati on mingi nähtamatu number ning see on pigem 1+1+(illuminati) = 3?
Vb on matrixis viga ning billy näeb et 1+1=3? sokC ma sooviks su ekspertiisi.
I have decided to live forever or die in the attempt.

cccp

Liige

• liige
  • Liitus:21 veebr 2011
http://www.nytimes.c...?pagewanted=all
Kogemata leidsid vist.
the chase is better than the catch

Mõistlik Kopikas

Liige

• liige
see 1+1=3 teema oli tegelt hoopis 1,9=2 teema lol :D ei olnud tehe meeles : P

weylin

Next stop is neverland.

• liige
vana uudis.

Vaata postitustMõistlik Kopikas, 10 juuni 2012 - 13:12, kirjutas:

wat?

muhemees

Vana Hea

• liige
  • Liitus:07 juuli 2006
Tegelikkuses on asi nii, et 1+1=1 alati, sest igal numbril, esemel ja inimesel on oma kood maatriksis, mis on täiesti unikaalne ja erineb teistest (see erinevus võib olla ka väga väike) ja seega ei saa kahest samasugusest koodist midagi muud välja tulla kui see sama kood ise.

Ega's midagi, hea et sedagi.

Jorgen

Liige

• liige
  • Liitus:17 apr 2004

:rolleyes:

Oijah, see post tõestab nii mõndagi su teiste postide kohta siin teemas.
Arvamus ja/või teooria =/= tõestatud fakt.

Muutis Jorgen, 10 juuni 2012 - 14:33.

weylin

Next stop is neverland.

• liige

Vaata postitustmuhemees, 10 juuni 2012 - 14:31, kirjutas:

Tegelikkuses on asi nii, et 1+1=1 alati, sest igal numbril, esemel ja inimesel on oma kood maatriksis, mis on täiesti unikaalne ja erineb teistest (see erinevus võib olla ka väga väike) ja seega ei saa kahest samasugusest koodist midagi muud välja tulla kui see sama kood ise.

matemaatikal pole maatriksiga midagi pistmist. need on kaks eri süsteemi.

Muutis weylin, 10 juuni 2012 - 15:47.

sokC

Inkvisiitor

• ILLUMINAAT

Ei koti üldse. Too siis välja tõestus, et 1,9 = 2.

Vaata postitustDragonzo, 10 juuni 2012 - 08:27, kirjutas:

Vb on matrixis viga ning billy näeb et 1+1=3? sokC ma sooviks su ekspertiisi.

See on väga ebatõenäoline, et matrixis taoline viga on. Masinate endi programm baseerub matemaatilisel harmoonial ja seetõttu ei ole võimalik, et nad programmeerisid matemaatiliselt ebakorrektse süsteemi.

Posted Image

Mõistlik Kopikas

Liige

• liige

Vaata postitustJorgen, 10 juuni 2012 - 14:32, kirjutas:

Ei see ei tõesta teiste teemade ebakorrektsust kohe, kui ma paari numbriga mööda panen kuskil matemaatika valemis :D.
Hea loogika sul ikka... : P

Muutis Mõistlik Kopikas, 10 juuni 2012 - 21:26.

Külaline_August_*

• külalised
  • Liitus:--

Vaata postitustPilveke jr, 05 juuni 2012 - 09:27, kirjutas:

Kogu see teema on sama suur lollus kui religioon..

Kui välja arvata, et religioossne mõtlemine on looduse ja inimmõistuse mehhannika poolt ainus suhtumine maailmasse, mis sai luua meile selle, mida praegu elame. Aga eks see ole tõsi, et me kõik elame mingil määral lolluses, muud moodi ju ei saagi.

Dragonzo

Deshi basara

• liige

Vaata postitustMõistlik Kopikas, 10 juuni 2012 - 21:25, kirjutas:

Vaata postitustJorgen, 10 juuni 2012 - 14:32, kirjutas:

Ei see ei tõesta teiste teemade ebakorrektsust kohe, kui ma paari numbriga mööda panen kuskil matemaatika valemis :D.
Hea loogika sul ikka... : P

Paari faktiga mööda, mõni number aia taha ning ongi pudru ja kapsad koos.

Mõistlik Kopikas

Liige

• liige
Kui ma täpseid mõõtmeid, aastaarve ja fakte välja olen toonud, siis muidugi neid te ei märka. Kes otsib see leiab, ütleks selle kohta. :D
Otsite mu tekstist ainult vigu, siis muidugi leiab ka mõne vea. Olen ammu öelnud, et eksimine on inimlik. :)

Dragonzo

Deshi basara

• liige

Vaata postitustMõistlik Kopikas, 10 juuni 2012 - 21:30, kirjutas:

Kui ma täpseid mõõtmeid, aastaarve ja fakte välja olen toonud, siis muidugi neid te ei märka. Kes otsib see leiab, ütleks selle kohta. :D
Otsite mu tekstist ainult vigu, siis muidugi leiab ka mõne vea. Olen ammu öelnud, et eksimine on inimlik. :)

Ma ei tea, sa kipud ämrisse astuma rohkem kui keskmine inimene.

Mõistlik Kopikas

Liige

• liige

Vaata postitustDragonzo, 10 juuni 2012 - 21:49, kirjutas:

Võimalik, aga see ei tähenda, et kogu mu jutt vale oleks, ja et mul keskmisest madalam IQ oleks. :P
See on hea näide sellest, et sa ei oska väljaspool kasti mõelda. Mõtled kohe esimesele ettejuhtuvale variandile (jaaa, tal on madal IQ ja ta on lollakas, sest ta astus ämbrisse mitte ainult ühe korra!). Tegelikult, kui sa inimest ei tunne, on seal mitmeid võimalusi: hajameelne, keskendumishäired, ärevushäired, depressioon, väsimus, ebakaine olek või mingi muu põhjus üldse. Kaalutle teisi variante, enne alusetut laimu, kui seda kellegi teise peal järgmine kord teha kavatsed. Lihtsalt hea soovitus. ;)

Muutis Mõistlik Kopikas, 10 juuni 2012 - 22:05.

sokC

Inkvisiitor

• ILLUMINAAT

Vaata postitustDragonzo, 10 juuni 2012 - 21:49, kirjutas:

Vaata postitustMõistlik Kopikas, 10 juuni 2012 - 21:30, kirjutas:

Ei ei. Öelda, et sa oled valgustatud ja tead teistest sellel teemal rohkem ja siis feilida on täiesti inimlik. Kurat, see kus see tüüp võtis Ekspressi Kranaat rubriigist artikli ja hakkas seda kõigile faktina esitama oli ikka liiga hale. Selline debiilik annab olla :D

Muutis sokC, 10 juuni 2012 - 21:59.

Posted Image

23 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 23 külalist, 0 anonüümset kasutajat