Tegelikult on vandenõudega seotud äri väga edukas. On mitmeid rikkaid tegelasi, kes põhimõtteliselt müüvad "sooja õhku". Sinna kuulub ka spirituaalne avatus ja vabanemine, mis on viimase kümne aastaga väga populaarseks saanud. Need on seotud erinevate teooriatega, mis peaks eemale peletama kurjad vaimud ja andma inimesele spirituaalse vabaduse ja arenemisvõime, rääkimata kosmilise energia ligitõmbamisest. Daivid Icke toodab raamatuid nagu mõni pagariäri küpsetab leibasid. Mitte, et ma oleks ta eriline vastane, aga tema poolt edastatava saaks panna väga vähestele lehtedele, sest palju tema tekstist on tõsine äriline ettevõttmine ja inimeste hullutamine. Järgmisena meenuvad mulle mingid müstilised medaljonid, mingisugusest erilisest metallist, mis maksid terved varandused, sellest oli minu mälu järgi kunagi ka Pealtnägijas juttu. Põhimõte oli lihtne, see kiirgab kosmilist energiat, aitab teil hingelist vabadust ja spirituaalset jõudu kasvatada. Mainimata ei saa jätta ka New Age usu segamist mingisuguste teiste religioonidega, USA`s viis mingi tüüp läbi suured laagrid, maksumus oli mitu tuhat dollarit inimese kohta, hiljem oli mingi higistamistelk nii täis topitud, et üks naine suri hapnikupuudusesse. Jälle tuleb mängu vabanemine ja kõik muu jama, mis pole üldse originaalses konstektis vaid seotud müstikaloori ja kõige muuga, et inimestel oleks huvitavam. Seda nimekirja võib lõputult jätkata, alates Sai Babast kuni Galaktikalise Föderatsiooni Youtube channelini. Lõpetuseks ei saa mainimata jätta ka 2012 aastat, millest on ilmunud nii palju filme ja raamatuid, et paha hakkab. Aga see selleks, püsige ikka lainel, sess saab varsti läbi, katsun selleks ajaks mõningad huvitavad teadusartiklid antigravist ja muudest asjadest ka tõlkida kui aega saan.
Bend if you must, but never brake!