Cesare, 26 mai 2012 - 15:44, kirjutas:
Sorry for offtopic
Союз Советских Социалистических Республик (cccp) - kas me peaksime lähtuma vandenõuteooriatest ja demokraatiast läbi kommunismi [Marxi-Engelsi, Lenini-Stalini, Mao või siis hoopis Saloth Sari (Pol Poti - kõplaga kuklasse variant) variandi]?
Lisaks veel: Kas sa pead Kambodža genotsiidi väljamõeldiseks (lääne imperialistide salasepitsuseks).
Need kaks küsimust tekkisid lähtudes sinu kasutajanimest.
Mu kasutajanimi ei lähtu üldse mu maailmavaadetest sorry
Sellepärast meie foorumis ongi probleem, et inimesed pole oma silmi avanud ja on tõesti väga ignoratsed ja ei saa aru mis maailmas toimub. Te olete eelarvamustega lollikesed, nagu isik keda ma quotesin just, sest ta vaatas mu kasutajanime ja tegi omad arvamused.
Isegi Ancient Aliensi teooria tundub teile nii ulmeline. Aga te kahjuks ei mõista, et universum on olnud siin süsteemis kauem kui 4000 aastat. Me ei ole siin esimene tsivilisatsioon maakera peal, mis siis et tõestusi pole olemas, te ei oskaks isegi ära tõestada asju, mis toimusid 30, 40, 50 aastat tagasi, rääkimata tuhandetest ja miljonitest aastatest, sest te ei leiaks sellist infot mitte kusagilt. Teie mõttemaailm piirdub ainult sellega, mis teile on õpetatud koolis ja see mis teile uudistes räägitakse, nii et ma imesta.
Asi ei ole valgustuses, asi on erineva informatsiooni vastuvõtmises ja selle arusaamises. Jõuluvanad, jumalad, elfid ja päkapikud jäävadki ulmeks. Kui teie aju ei suuda aru saada sellisest asjadest nagu ufo ja tulnukad siis tunnen teile kaasa.
Huvitav, miks meie tsivilisatsioon järsku viimase 20 aastaga nii kõrgele on arenenud? Kust see tehnoloogia ja ideed järsku välja tulid? Inimesed tulid selle peale? Või keegi sisestas need ideed meie ajudesse?
Muutis cccp, 26 mai 2012 - 22:18.