Miks hakata kohe selle kallal mõlisema. Iga üks teab ise kui palju ja millist infot ta endale omaks võtab. Kõike ei peagi uskuma, tuleb ka kriitiliselt mõelda. Ei saa kohe kedagi maha teha kui tal on asjadest teistsugune vaade. Annab võrrelda kui Darwin sai tuntuks oma evoltusiooniteooriaga ja teda hakati karmilt maha tegema. Tihti läheb siin vaidluseks, umbes et sulle tehti ajupesu, nüüd sa ei usu ja oled illuminaatide poolt mõjutatud. Spekulatsioonid on huvitavad. Ütleks et ajupesu on tehtud neile, kes vaatavad suu ammuli kõiki dokke ja erinevaid vandenõusid kindlast sündmusest, võttes omaks kõik info, mille tulemusena ei saa ta ise ka aru mida ta usub. Näiteks et "Lennuki kaaperdajad olid 33. kraadi vabamüürlased." järgmisena mainides "Lennukeid polnud olemas sest kõik klipid torni lendamisest olid feigid.".
Muidugi tolle saate puhul oli kohti millega ma olin saja protsendiliselt nõus, oli ka kohti mis jättis kahtlema. Isiklikult mina seda reptiili värki ei usu. Kõige rohkem huvitavad mind teemad majandusest, isikuvabadusest, vabamüürlusest, 9/11-st. Kõige rohkem võiks tõeks pidada kuidas keskpangad ja föderaalreservpangad laenavad intressidega riikidele raha, mille tagajärjel maksavad riigid lõpmatult pankadele intresse. Seega inimesed peavad riigile maksma raha, mis läheb pankadele, mis laenatakse omakorda uuesti välja. Pangad tõstavad intresse, riik laenab uuesti raha, inimesed maksavad rohkem ja üha rohkem olematut raha. Alamklass jääb ülimalt vaeseks, orjastatakse. Viimane lootus on riigipea, kes soovib liituda ühise maailmariigiga. Nii võib juhtuda, nii on nende eesmärk.
Veel intressist...
See-eest...
Praegu toimub ärkamisaeg. Levitatakse järjest rohkem infot koos allikatega igal pool. Järjest rohkem inimesi hakkab mõistma mis maailmas tegelikult toimub. Võim kardab ning laguneb peagi. Juutide juhitud pangad kaotatakse. Hakatakse laenama intressivaba raha. Riike hakkavad juhtima inimesed, kelle eesmärk on luua heaoluühiskond.
You are at the heart of non-human arts.