Change
Sellel teemal on 899 vastust
Postitatud 16 juuni 2012 - 22:55
Reptiloidid panid tina laevas ja kaotasid juhitavuse.
Postitatud 16 juuni 2012 - 22:58
Vähemalt aasta /thread on olemas.
Keegi peaks paremad quoted siit kuskile ärapanijasse saatma või midagi.
Keegi peaks paremad quoted siit kuskile ärapanijasse saatma või midagi.
Postitatud 17 juuni 2012 - 14:16
Ironhammeri post 18. lehel, see muutis mu arusaamist maatriksist.
"It is so quiet here, It is the quietest place in the world."
Here since 2003
Endine m@tr1x
Here since 2003
Endine m@tr1x
Postitatud 17 juuni 2012 - 21:48
praegu praalite, hiljem olete DOOMED!!
5bil year's ago our planet materialized from thin air.
Postitatud 18 juuni 2012 - 11:09
Justnimelt - tal ei oleks mitte midagi karta, sest keegi nkn ei usu mida mingi fooliummüts rahvale kuulutada üritab. Need on anyway kõik seemneid söönud, peast pooletoobised, kes acta vastuvõtmise poolt ei ole (näiteks) või korrumpeerunud valitsusest miskit räägivad.
Ja nii ongi..
Ja nii ongi..
Muutis Mõistlik Kopikas, 18 juuni 2012 - 11:46.
Postitatud 18 juuni 2012 - 12:43
Mõistlik Kopikas, 18 juuni 2012 - 11:09, kirjutas:
Justnimelt - tal ei oleks mitte midagi karta, sest keegi nkn ei usu mida mingi fooliummüts rahvale kuulutada üritab. Need on anyway kõik seemneid söönud, peast pooletoobised, kes acta vastuvõtmise poolt ei ole (näiteks) või korrumpeerunud valitsusest miskit räägivad.
Ja nii ongi..
Ja nii ongi..
Ei ei. Pooletoobised seemnesööjad on need, kes arvavad, et Tutankhamon oli tulnukas.
Postitatud 18 juuni 2012 - 13:55
Postitatud 18 juuni 2012 - 14:48
billy, tee oma teooriatest ka üks youtube video.
Postitatud 18 juuni 2012 - 17:33
Meie maailm on täiesti korras, inimesed on lihtsalt natukene ära keeranud.
the chase is better than the catch
Postitatud 18 juuni 2012 - 21:33
Jack Herer, 18 juuni 2012 - 14:48, kirjutas:
billy, tee oma teooriatest ka üks youtube video.
Milleks uuesti jalgratast leiutada?
Kõik info on olemas kusagil. Ma ei teeks põhjalikku videot juba sellepärast, et mul ei ole endale probleeme vaja, ega ka suvalistele midagi tõestada üritada. Parim viis on spiritually awakened one'sidel lihtsalt jutu käigus küsimustele vastata, natukene tõtt rääkida, mitte kogu kupatust korraga välja jahvatada (seda ei suudaks paljud kohe vastu võtta ja seda on reaalselt palju, selle seletamiseks kuluks kaua), vaid jätta inimestele endale tööd ja mõtteainet nendel teemadel - see aitab tegelikult palju paremini ning ei tee kummalegi osapoolele liiga mitte mingis mõttes (väldib vaidlusi, tunnet, et talle üritatakse midagi peale suruda, mis ei ole talle veel omane jne jne).
mingi kolmandal minutil vms selgub see ka kuidas 3 minutiga raviti inimene terveks, aga terve video on hea
Spiritual shiti ka veits veel:
Spoiler
Muutis Mõistlik Kopikas, 19 juuni 2012 - 10:34.
Postitatud 19 juuni 2012 - 13:12
Vaatasin esimest korda siia teemasse topitud Youtube linke, tekitas huvi sinu esimene link, kus on sees sõna "armastus". Oeh, see on muidu ju ilus sõna, aga kahju, et täitsa ära leierdatud. Kogu teema kisub üha enam New Age usundi poole, mis muide, minu silmis on täielik bullshit, sinna on segatud tulnukad, erinevad religioonid, müstika, hingelisus ja sada muud asja, siis on need kokku segatud, vürtsitatud veidikene müstikalooriga ja tulemuseks ongi mingisugune väljemõeldud muinasjutt, mis pealtnäha on tõsi, sest koosneb ta ju erinevatest faktidest, mis kõik on võetud lihtsalt oma õigest kohast ja siis kokku mäkerdatud uus jutt. Tulemuseks ongi uus ooper, mida siis kümned tuhanded erinevad kasutajad üle interneti jagavad. Muide need on samad tüübid, kes kaheksakümnendate alguses tulid välja erinevate tasakaaluteooriatega, kuidas siia ilma on saadetud igavest hellust jagavad inglid ja kogu kurjuse impeerium on iga kell kokku kukkumas...
Tegelikult pole asi nii lilleline midagi, võib ära unustada erinevad peainglid ja alamklassiinglid, lendavad ükssarvikud ja kõike jagavad vaimolendid. Karm konkurents eksisteerib ka teistpoolsuse, seega pole mitte mingit põhjust seda värki tõepähe võtta. Kui keegi reklaamib sulle ennast valgena, siis kuidas sa tead, et tema taga ei eksisteeri tegelikult paha tegelane? Sellepärast, et keegi ennast inglina esitleb ei tasu nüüd usaldada ja emotsioon ise ei loe sittagi, emotsioone ei tasuks üldse usaldada, see on naiste teema, kes läbi emotsioonide vaid maailma tunnetavadki, mehed üldiselt tunnetavad maailma läbi loogika ja seoste. Ja kui see ravitsemine tõepoolest aitab, siis mis on selle eest makstav tasu, siin pean ma silmas seda, et kuidas sa saad kindel olla, et kedagi sulle üldse vaimumaailmas külge ei topitud?
Minu jaoks liigub see spoileris olev tekst ka veits rappa. Seal on jälle mingisugused sagedused ja kanaldused, Law of Attraction ei tohiks üldse toimida, kuna ego on veidi laiem teema ja ego on inimese mõnes mõttes suurim vaenlane, sest ego ja tahe hakkavad üksteisele vastu töötama ja nii ei pruugi inimene üldse midagi saavutada, egost tulenev tahe sunnib teda midagi nii meeletult tahtma, et see lihtsalt ei õnnestu. Seda teemat on liiga keeruline selgitada ja ma vist ei saa sellega hästi hakkama, seega jätan selle osa vahele.
Ka viimane osa on minu jaoks võõras ja veidi kahtlane, see piiritu armastus peletab mind tekstidest eemale. Inimene omandab suuremaid kogemusi just pingelistes aegades ja rasketes olukordades. Sealt pärinevadki teadmised, just tumedalt poolelt saab uusi asju avastada, mitte valguse poolelt, kus juba on teadmised välja toodud ja mitte midagi uut ja huvitavat pole. Seepärast on armastus minu arust just selline seis, kus mitte midagi ei toimu. Juba Platon tavatses rääkida, et ideaalne elu on siis, kui sa loobud igasugustest tunnetest ja suhetest ja pühendud asjale, Tesla tegi selle omamoodi teoks, nende meeste elus praktiliselt puudus selline asi nagu armastus, veelgi enam, nad vältisid selle leidmist, kuna nad teadsid, et see takistab neid. Armastus on tavalistele inimestele, kui soovid aga olla nõidkuningas või keegi muu tegija vend, siis soovitan kohe varakult armastuse otsimine peatada, see on pelgalt emotsioon, aga emotsioon ei näita tõde.
Ülejäänutele, need illuminati naljad võiks ära lõpetada, ühe korra on naljakas, aga pikalt seda saasta lugeda ei viitsi...
Tegelikult pole asi nii lilleline midagi, võib ära unustada erinevad peainglid ja alamklassiinglid, lendavad ükssarvikud ja kõike jagavad vaimolendid. Karm konkurents eksisteerib ka teistpoolsuse, seega pole mitte mingit põhjust seda värki tõepähe võtta. Kui keegi reklaamib sulle ennast valgena, siis kuidas sa tead, et tema taga ei eksisteeri tegelikult paha tegelane? Sellepärast, et keegi ennast inglina esitleb ei tasu nüüd usaldada ja emotsioon ise ei loe sittagi, emotsioone ei tasuks üldse usaldada, see on naiste teema, kes läbi emotsioonide vaid maailma tunnetavadki, mehed üldiselt tunnetavad maailma läbi loogika ja seoste. Ja kui see ravitsemine tõepoolest aitab, siis mis on selle eest makstav tasu, siin pean ma silmas seda, et kuidas sa saad kindel olla, et kedagi sulle üldse vaimumaailmas külge ei topitud?
Minu jaoks liigub see spoileris olev tekst ka veits rappa. Seal on jälle mingisugused sagedused ja kanaldused, Law of Attraction ei tohiks üldse toimida, kuna ego on veidi laiem teema ja ego on inimese mõnes mõttes suurim vaenlane, sest ego ja tahe hakkavad üksteisele vastu töötama ja nii ei pruugi inimene üldse midagi saavutada, egost tulenev tahe sunnib teda midagi nii meeletult tahtma, et see lihtsalt ei õnnestu. Seda teemat on liiga keeruline selgitada ja ma vist ei saa sellega hästi hakkama, seega jätan selle osa vahele.
Ka viimane osa on minu jaoks võõras ja veidi kahtlane, see piiritu armastus peletab mind tekstidest eemale. Inimene omandab suuremaid kogemusi just pingelistes aegades ja rasketes olukordades. Sealt pärinevadki teadmised, just tumedalt poolelt saab uusi asju avastada, mitte valguse poolelt, kus juba on teadmised välja toodud ja mitte midagi uut ja huvitavat pole. Seepärast on armastus minu arust just selline seis, kus mitte midagi ei toimu. Juba Platon tavatses rääkida, et ideaalne elu on siis, kui sa loobud igasugustest tunnetest ja suhetest ja pühendud asjale, Tesla tegi selle omamoodi teoks, nende meeste elus praktiliselt puudus selline asi nagu armastus, veelgi enam, nad vältisid selle leidmist, kuna nad teadsid, et see takistab neid. Armastus on tavalistele inimestele, kui soovid aga olla nõidkuningas või keegi muu tegija vend, siis soovitan kohe varakult armastuse otsimine peatada, see on pelgalt emotsioon, aga emotsioon ei näita tõde.
Ülejäänutele, need illuminati naljad võiks ära lõpetada, ühe korra on naljakas, aga pikalt seda saasta lugeda ei viitsi...
Bend if you must, but never brake!
Postitatud 19 juuni 2012 - 13:23
Armastust ei tule otsida, see on sinu sees ja sa jagad seda kõigiga. See armastuse teema on diip teema. Mul praegu ei ole aega vastata su postile ega enda vaatevinklist asja seletada, hiljem. Hea post muidu
Nja sul on tugevalt kinnitunud loogiline mõtlemine, aga tänapäeva kvantfüüsikaga tegelev haru on mitmeti tõestanud, et on universumis ikkagi selline nähtamatud jõud vms.. Raske seletada (ega ma väga ei oska ka veel), aga ma usun, et suur osa sellest (spirituaalsusest, tunnetuslikkusest, eneseravitsemisest, meditatsioonist) on tõde, kasvõi kaudselt. Ei ürita kellelelgi midagi peale suruda, eks igaüks elab nii nagu ise õigeks peab - peaasi, et teistele liiga ei tee.
Emotsioon tekitab aju eri osades "äikesetorme". Erinevad aju osad (ajukoores vist) aktiveeruvad tänu mõtetele ja emotsioonidele. Nendel on suurem mõju kui sa arvad. Tänu nendele saab kehakeemia ka muutuda ju. See "kolmanda silma avamine", universumiga ühenduses olemine jne... Seda tõesti ei saa vist tõestada, aga elust enesest on näha olnud niivõrd palju sensitiive ja nõidu, et kahtlane oleks mitte millessegi sellisesse (nagu mustad "maagid" ja head "maagid") uskuda. Dunno, kas see on tõestatud või mitte, aga peaks olema võimalik inimesele seljatagant kasvõi tekitada hirmu, halbu tundeid (kui sa oma mõtte jõuga või kurat teab millega talle seda tekitad), sest inimestel on teatud tajud sellised, mis on olemas kõikidel elusolenditel - mõnel paremini välja arenenud, mõnel mitte üldse etc. Ei kõla loogiliselt?
Kuna terve universumi alus on antimateeria, tühi õhk, kus on magneetilised, elektrilised reaktsioonid jne. Väikseimates tuumades on mingid energiad pmslt mis liiguvad (elektronid näiteks superpositsioonil), ja nii on üsna loogiline, et on olemas nähtamatu "energia" (ei oska teisiti sõnastada seda), millel on teatud väljad vms, mõjutajad. Ei tundu üldse nii ulmeline... Kunagi inimesed teadvustasid neid asju paremini tegelikult, aga meile on õpetatud, et nad uskusid mingeid lambiseid jumalaid kes taevast tulid - kõik maailmapilt on hästi materiaalseks ja kinniseks vms surutud nagu, ja füüsika ei ole üldse lõpuni arenenud veel. Rumal on arvata, et me teame kõike. Me teame ainult basic stuffi tegelikult. Kui mõelda, et võivad olemas olla 10 miljardit aastat meist arenguga ees olev tulnukaliik, siis neil oleks kindlasti teised teadused ja asjad, teavad palju hullemaid universumi saladusi kui meie. Sellepärast tasubki minu arvates kaalutleda erinevaid variante, uurida, sest palju tehakse peapesu läbi massimeedia näiteks, ja keegi meist siit foorumist ei saa öelda, et ta teab kõike või isegi 70% asjadest nii nagu nad tegelikult on.
Nja sul on tugevalt kinnitunud loogiline mõtlemine, aga tänapäeva kvantfüüsikaga tegelev haru on mitmeti tõestanud, et on universumis ikkagi selline nähtamatud jõud vms.. Raske seletada (ega ma väga ei oska ka veel), aga ma usun, et suur osa sellest (spirituaalsusest, tunnetuslikkusest, eneseravitsemisest, meditatsioonist) on tõde, kasvõi kaudselt. Ei ürita kellelelgi midagi peale suruda, eks igaüks elab nii nagu ise õigeks peab - peaasi, et teistele liiga ei tee.
Emotsioon tekitab aju eri osades "äikesetorme". Erinevad aju osad (ajukoores vist) aktiveeruvad tänu mõtetele ja emotsioonidele. Nendel on suurem mõju kui sa arvad. Tänu nendele saab kehakeemia ka muutuda ju. See "kolmanda silma avamine", universumiga ühenduses olemine jne... Seda tõesti ei saa vist tõestada, aga elust enesest on näha olnud niivõrd palju sensitiive ja nõidu, et kahtlane oleks mitte millessegi sellisesse (nagu mustad "maagid" ja head "maagid") uskuda. Dunno, kas see on tõestatud või mitte, aga peaks olema võimalik inimesele seljatagant kasvõi tekitada hirmu, halbu tundeid (kui sa oma mõtte jõuga või kurat teab millega talle seda tekitad), sest inimestel on teatud tajud sellised, mis on olemas kõikidel elusolenditel - mõnel paremini välja arenenud, mõnel mitte üldse etc. Ei kõla loogiliselt?
Kuna terve universumi alus on antimateeria, tühi õhk, kus on magneetilised, elektrilised reaktsioonid jne. Väikseimates tuumades on mingid energiad pmslt mis liiguvad (elektronid näiteks superpositsioonil), ja nii on üsna loogiline, et on olemas nähtamatu "energia" (ei oska teisiti sõnastada seda), millel on teatud väljad vms, mõjutajad. Ei tundu üldse nii ulmeline... Kunagi inimesed teadvustasid neid asju paremini tegelikult, aga meile on õpetatud, et nad uskusid mingeid lambiseid jumalaid kes taevast tulid - kõik maailmapilt on hästi materiaalseks ja kinniseks vms surutud nagu, ja füüsika ei ole üldse lõpuni arenenud veel. Rumal on arvata, et me teame kõike. Me teame ainult basic stuffi tegelikult. Kui mõelda, et võivad olemas olla 10 miljardit aastat meist arenguga ees olev tulnukaliik, siis neil oleks kindlasti teised teadused ja asjad, teavad palju hullemaid universumi saladusi kui meie. Sellepärast tasubki minu arvates kaalutleda erinevaid variante, uurida, sest palju tehakse peapesu läbi massimeedia näiteks, ja keegi meist siit foorumist ei saa öelda, et ta teab kõike või isegi 70% asjadest nii nagu nad tegelikult on.
Muutis Mõistlik Kopikas, 20 juuni 2012 - 11:40.
Postitatud 20 juuni 2012 - 13:23
Ja ometigi Billy sa tood välja neid asju kui fakte oma youtuubi videote toel, väike silmakirjalikkuse noot.
Here since 2003
Endine m@tr1x
Here since 2003
Endine m@tr1x
Postitatud 20 juuni 2012 - 13:39
enesekriitika puudub, muidu hästi võitleb foorumis
Postitatud 20 juuni 2012 - 13:41
Kuidas enesekriitika puudub...? Millest seda järeldad üldse? Ma lihtsalt räägin enda arvamusest ja võimalikkusest, ma ei ütlegi, et 100% nii on... YT videod? Jälle jäävad need ette. Vahet ei ole kust ma oma videosid vaatan. Ma olen teistest allikatest ka uurinud mitte ainult YouTubest. Ainult etteheited ja etteheited. Pea ainult Sander oskab normaalselt kirjutada - enda arvamust avaldada, mitte imelikult 'vinguda' or smth else near to that.
Ärme PALUN seekord hakka mõttetut spammi tootma siia. 24/7 teema on selle jaoks - minge kritiseerige seal näiteks, kui suur soov on ^^
// Freemasonid ja illukate vennad teavad küll neid energia seadusi, ja kui mina sellest räägin, on need kohe lollused eh. (Jah, freemasonid avavad alguses jumaluse enda sees, saavad vaimselt valgustatuks jne. ega nad for ze le lulz rituaale jms ei tee, ja ega niisama mingid tipp nato vennad halva energiaga ei ole [saavad sulle darknessi tekitada emotsionaalselt etc]).
Võite uurida youtubest ju. Märksõnad: Consciousness; Spiritual; Meditation; Quantom physics etc
explained:
(esimene on väga hea, hästi kergelt seletatud. teine on ka, rohkem teaduslik)
Ärme PALUN seekord hakka mõttetut spammi tootma siia. 24/7 teema on selle jaoks - minge kritiseerige seal näiteks, kui suur soov on ^^
// Freemasonid ja illukate vennad teavad küll neid energia seadusi, ja kui mina sellest räägin, on need kohe lollused eh. (Jah, freemasonid avavad alguses jumaluse enda sees, saavad vaimselt valgustatuks jne. ega nad for ze le lulz rituaale jms ei tee, ja ega niisama mingid tipp nato vennad halva energiaga ei ole [saavad sulle darknessi tekitada emotsionaalselt etc]).
Võite uurida youtubest ju. Märksõnad: Consciousness; Spiritual; Meditation; Quantom physics etc
explained:
(esimene on väga hea, hästi kergelt seletatud. teine on ka, rohkem teaduslik)
Spoiler
Muutis Mõistlik Kopikas, 20 juuni 2012 - 19:35.
Postitatud 20 juuni 2012 - 18:44
sanderi seisukoht armastuse kohta on küll päris huvitav. kui eks inimesed on erinevad, ma usun on, et pn küll ja küll inimesi kes armastusest motivatsiooni leiavad, kuid saan ka sinu näidetest hästi aru. teatud eesmärgid nõuavad suuuremat tähelepanu, kuid noh eks armastus ole osake loodusest, et päris mööda vaadata on keeruline.
äkki sander jagab tesla kohta lugemist
"A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer." Bruce Lee
Külaline_August_*
Postitatud 20 juuni 2012 - 21:23
Mulle isiklikult tundub, et asjad ei ole päris nii lihtsad, et näe nüüd on intelligentsus võidetud ning uue tasandi saavutamiseks tuleb tunded välja jätta. Inimene on selles suhtes ikkagi samamoodi katkine olend kui iga loom, tema vorm pole midagi perfektset ega lõplikku, selles suhtes võiks progressi (ja ma üldse vahetaksin selle sõnaga protsess) vaadelda indiaanlase kombel ringina. Paradoks pole pelgalt vastandite kaini ja aabellik või jumal teab romuluse ning remuluse sugune vendlus. Mina vähemalt ei oska näha mingit hea ja kurja vastaseisu. Öö loori all virgub tihti jah vankumatu usu meel ning tõesti lesib laisk end päikesepaistes unustusse, kuid sellisel kombel näivad nad mulle pigem olevat osadena ühest ja mitte vaenlased.
Kui võtta asja sellest aspektist, et detaili ning teadvusena oled sa inimesena üsnagi lühike, alguse ja lõpuga ning mitte midagi unikaalset omasarnaste seas, ent paradoksi arvestades siiski kordumatu, tunnetades isikuna maailma, elades kõigist mingilgi määral nihkes, võiks armastus olla vabalt ülim, mida oma hetkes kogeda, kui sa juba kord selles hapras universumis nii reaalseks osakeseks oled saanud, et sellest iseendale jutustada võid. Ning arvestades elus looduse, mehe ja naise spiraalset võnkumist (paradoksi) võiks see isegi loogiline tunduda.
Ma saan aru, et intelligentsus teeb inimese jaoks kõik keerulisemaks, olles liiga uus, et iseenda keelt rääkida. Intelligentsus ei saa järgneda samadele instinktidele, kui tal (veel) puudub oskus neid sõnadesse panna. (Kuigi meie valikud ja mis meile atraktiivne tundub, põhineb instinktidel). Samuti ei peagi kõik loomulik olema sujuv, intelligentsus on suures osas midagi, millel oleme lasknud end vangistada ning sellepärast teeme nüüd lollusi. Võtame näiteks kanaarilinnud, kes kusagilt Aafrika lahelt puuridesse on elama õpetatud ning vabaks laskmisel looduses hakkama ei saa. Nende puhul esineb selliseid huvitavaid häireid, et vahel nopitakse lihtsalt noorukesed lennuvõimetud emade poolt sulgedest puhtaks ning nad külmuvad või jätavad nad toitmata jne jne. Ja tundugu see ebaloomulik või mitte, aga vaadates infoühiskonda ning õhtumaade kultuuri, siis nende häirete suurus meie ühe suure hõimu sees on palju mastaapsem, kui aastatuhandeid tagasi.
Teoreetiliselt, arvestades, et inimintellekt suudab palju sisutihedamalt iseendas tundeid kombineerida ning neid detaililises harmoonias kasvada lasta kaunilt kui sümfooniaid, võib intellekt saada hakkama sellise asja leidmisega, mis teatud piirides hingesugulusena näib, ma muidugi ei kujuta ette, millist õnne loomad oma instinktiivses paaritumisrituaalis kogevad, kuid tundub loogiline, et inimene, kelle arusaamad on palju keerukamad, kogeb taolist õnne tunduvalt mastaapsemalt, just nii nagu meie ajastul on igasuguseid häireid iseenda vangistamise pärast mastaapsemad vanade hõimkondade omadest. (Aga see klapib, sest mida raskem on pingutus, seda magusam võit. Mida rohkem mõtled, seda raskem tegutseda jne jne jne. Loom ei pea kuhugi arenema, et ideaalset kaasat leida).
Ma lihtsalt ei saa öelda, et armastus on pelgalt emotsioon, kui loodus on mu teinud mehena ja oh imet naise, kes ma kunagi ise olla ei saa, ka. Ja ta tõesti meeldib mulle.
Ma usuks, et püramiididel ja matemaatikal, suurtel lossidel, kullal-karral, sõjahordidel ja kõigel sellel, millele on inimintellekt aluse pannud ning suureks ehitanud, on omaette jumalik kõrgem ülesanne inimeste seas, kui inimesed ei oleks elus või evolutsioon loogilisena ei tunduks.
Aga kõik, mis ma usun, on see, et intellekt ei ütle meile, mida ta on. Ta laseb meil ehitada suuri losse, inimesi tappa ja ausambaid püstitada ainult selle imelihtsa instinkti näol, mis loodusel igal liigil varnast võtta on, et pääsuke, kelle lend on imelisem ja laul meelitavam, kenama kaasa saab ja paremad geenid nii edasi kanduvad. Ma usun, et mõni mees lihtsalt ei mõista enam, et kogu tema kuninglik armee, mille troonil ta istub, on tema intellekti instinkt leida päris õige naine. Inimene on kohutavalt visa, ta võib elada terve elu midagi mõistmata.
Üleüldse, ärge kirjutage, armastage, kuni teil aega on.
Kui võtta asja sellest aspektist, et detaili ning teadvusena oled sa inimesena üsnagi lühike, alguse ja lõpuga ning mitte midagi unikaalset omasarnaste seas, ent paradoksi arvestades siiski kordumatu, tunnetades isikuna maailma, elades kõigist mingilgi määral nihkes, võiks armastus olla vabalt ülim, mida oma hetkes kogeda, kui sa juba kord selles hapras universumis nii reaalseks osakeseks oled saanud, et sellest iseendale jutustada võid. Ning arvestades elus looduse, mehe ja naise spiraalset võnkumist (paradoksi) võiks see isegi loogiline tunduda.
Ma saan aru, et intelligentsus teeb inimese jaoks kõik keerulisemaks, olles liiga uus, et iseenda keelt rääkida. Intelligentsus ei saa järgneda samadele instinktidele, kui tal (veel) puudub oskus neid sõnadesse panna. (Kuigi meie valikud ja mis meile atraktiivne tundub, põhineb instinktidel). Samuti ei peagi kõik loomulik olema sujuv, intelligentsus on suures osas midagi, millel oleme lasknud end vangistada ning sellepärast teeme nüüd lollusi. Võtame näiteks kanaarilinnud, kes kusagilt Aafrika lahelt puuridesse on elama õpetatud ning vabaks laskmisel looduses hakkama ei saa. Nende puhul esineb selliseid huvitavaid häireid, et vahel nopitakse lihtsalt noorukesed lennuvõimetud emade poolt sulgedest puhtaks ning nad külmuvad või jätavad nad toitmata jne jne. Ja tundugu see ebaloomulik või mitte, aga vaadates infoühiskonda ning õhtumaade kultuuri, siis nende häirete suurus meie ühe suure hõimu sees on palju mastaapsem, kui aastatuhandeid tagasi.
Teoreetiliselt, arvestades, et inimintellekt suudab palju sisutihedamalt iseendas tundeid kombineerida ning neid detaililises harmoonias kasvada lasta kaunilt kui sümfooniaid, võib intellekt saada hakkama sellise asja leidmisega, mis teatud piirides hingesugulusena näib, ma muidugi ei kujuta ette, millist õnne loomad oma instinktiivses paaritumisrituaalis kogevad, kuid tundub loogiline, et inimene, kelle arusaamad on palju keerukamad, kogeb taolist õnne tunduvalt mastaapsemalt, just nii nagu meie ajastul on igasuguseid häireid iseenda vangistamise pärast mastaapsemad vanade hõimkondade omadest. (Aga see klapib, sest mida raskem on pingutus, seda magusam võit. Mida rohkem mõtled, seda raskem tegutseda jne jne jne. Loom ei pea kuhugi arenema, et ideaalset kaasat leida).
Ma lihtsalt ei saa öelda, et armastus on pelgalt emotsioon, kui loodus on mu teinud mehena ja oh imet naise, kes ma kunagi ise olla ei saa, ka. Ja ta tõesti meeldib mulle.
Ma usuks, et püramiididel ja matemaatikal, suurtel lossidel, kullal-karral, sõjahordidel ja kõigel sellel, millele on inimintellekt aluse pannud ning suureks ehitanud, on omaette jumalik kõrgem ülesanne inimeste seas, kui inimesed ei oleks elus või evolutsioon loogilisena ei tunduks.
Aga kõik, mis ma usun, on see, et intellekt ei ütle meile, mida ta on. Ta laseb meil ehitada suuri losse, inimesi tappa ja ausambaid püstitada ainult selle imelihtsa instinkti näol, mis loodusel igal liigil varnast võtta on, et pääsuke, kelle lend on imelisem ja laul meelitavam, kenama kaasa saab ja paremad geenid nii edasi kanduvad. Ma usun, et mõni mees lihtsalt ei mõista enam, et kogu tema kuninglik armee, mille troonil ta istub, on tema intellekti instinkt leida päris õige naine. Inimene on kohutavalt visa, ta võib elada terve elu midagi mõistmata.
Üleüldse, ärge kirjutage, armastage, kuni teil aega on.
Postitatud 21 juuni 2012 - 00:14
Mõistlik Kopikas, 19 juuni 2012 - 13:23, kirjutas:
Armastust ei tule otsida, see on sinu sees ja sa jagad seda kõigiga. See armastuse teema on diip teema. Mul praegu ei ole aega vastata su postile ega enda vaatevinklist asja seletada, hiljem. Hea post muidu
Mingil määral räägime me siiski erinevatest asjadest. Kolmanda silma avanemine on üks tore asi, aga igaühel pole sellega midagi peale hakata, ta lihtsalt ei oskaks sellega midagi kasulikku teha. Muide, need erinevad nõiad ju muutuvadki jumalateks, seepärast, et erinevad inimrühmad hakkavad neid kummardama ja ümmardama nagu jumalaid, Sai Baba on ju ehtne näide. Teistpoolsuses rahaga aga ei kaubelda, seega võid endale toreda parasiidi külge saada, kes sinuga kogu aeg kaasas käib ja "eluenergiat" järjest imeb, teise variandina muutud uueks etturiks, kes läheb nõida teistele reklaamima ja aina värsket verd tooma. Seepärast soovitan igasuguste tüüpidega ette vaadata, peale rahalise kaotuse (juhul kui nõid soovib raha), võite nii paljustki muust ilma jääda. Minu jaoks jääb see hea ja musta maagia teema võõraks, ma suhtun inimestesse ja nõidadesse alati skeptiliselt ja minu reegel on väga lihtne "Kes kõige magusamat juttu ajab, see üldiselt valetab." Sinu poolt toodud sajatamised ja needmised eksisteerivad küll tõepoolest, aga see eeldab ka teatud eelduste olemasolu. Sama hästi võiksid sa oma juuksed lõikamata jätta, seepärast, et teatud uskumustes ja religioonides usutakse, et pikad juuksed on nö pikendused vaimse taju jaoks, mille abil ka inimesega kaasaskäivad mitteorgaanilised inimestele informatsiooni saavad saata. Seepärast aetakse ka budistid kiilaks, see tähendab uut algust, kõik vana jäetakse maha ja sillutatakse teed uutele jumalatele. See on ka üks (religioosseid) põhjuseid, miks tuleb ennast sõjaväes kiilaks ajada, sest kiilaks aetud inimesed jätavad maha ka mingil määral oma uskumusi ja abivaime, mis asendatakse uutega, võimule sobivate inimeste tahtele vastavatega. Kes tahtis juba turja karata, siis ma olen ka teadlik kõikidest teistest põhjustest, miks peaks sõjaväes kiilas olema. Seega peaksid sa Kopikas paremate paravõimete omandamiseks kasutama pikemaid juukseid. Muide, natside müstikud ju kandsid ka pikki juukseid, sealsete meediumnaiste juuksed olid pea-aegu maani välja. Sealt vist on ka esimesed teada olevad grupid, kes tegelesid kolmanda silma kasutamisega, et kindlaks teha vastaste positsioonid ja täpse paigutuse. Muidugi, paljusid sääraseid tüüpe töödeldi ka erinevate kemikaalide abil ja vangi langemine oli rangelt keelatud, seepärast saatis sellist gruppi päris kõva tagala. Tänapäeval peaks paragrupid eksisteerima ka Venemaal, Hiinal ja USA`l, samuti tõstetakse teatud keemiliste näitajate taset inimorganismis ja timmitakse veidi peale. Carlos Castaneda on üks huvitav vennike, kes on kirjutanud väga palju raamatuid, seal ta räägib kujumuutmisest ja sellest, kuidas šhamaanid on võimelised oma energiakeha maksa alt läbi lükkama ja hetkeliselt üle võtma looma keha, et siis looma nahas ringi liikuda ja informatsiooni või materiaalseid asju koguda. Kahjuks pole aega pikemalt paragruppidest ega Castanedast seletada, kesmist inimest ei peaks selline asi kottima ja oma elu peaks olema tähtsam. Ei saa olla sõdalane, nõid ja tubli tööline kolm ühes. Mida ma aga lisan lõppu, et enamik teadmisi vaimsus ja religiooni teemal on juba ammu olemas ja igasugused uued leiutised New Age valdkonnas on kellegi lihtne häma.
Ütlen ausalt, et see postituse teine pool on minu jaoks tume maa, igasugune kvantfüüsika ja muu on minu jaoks võõras. Selle kohta pole lihtsalt väga midagi teada ja iga vant luuletab nii palju kuidas jaksab, et tuleks ikka magusam jutt kokku. Olen midagi küll sirvinud, aga pigem on need sissejuhatused ja prospektid millegi tundmatu olemasolule ja üsna rasked teaduslikud tekstid, minul lihtsalt füüsikat puudutav terminoloogia ei ole nii arenenud, et neid rõõmsalt lugeda, seega olen ma neid üldiselt vältinud ja ootan pigem noori avastajaid.
looodi, 20 juuni 2012 - 18:44, kirjutas:
sanderi seisukoht armastuse kohta on küll päris huvitav. kui eks inimesed on erinevad, ma usun on, et pn küll ja küll inimesi kes armastusest motivatsiooni leiavad, kuid saan ka sinu näidetest hästi aru. teatud eesmärgid nõuavad suuuremat tähelepanu, kuid noh eks armastus ole osake loodusest, et päris mööda vaadata on keeruline.
Tegelikult oli see armastuse osa rohkem nendele, kes soovivad nõiaks saada, ülejäänud peaksid aga seda nautima. Sõdalastel vist seda ka otseselt vaja ei läheks või pigem pole see soovitatav. Mis puutub Teslasse, siis pidin juba ammu siia postitama, aga kahjuks mu vabad hetked lihtsalt süüakse ära ja see algselt planeeritud post oleks ka kõvasti pikem, aga ligi 2 tundi selleks planeeritud ajast varastati mult siiski olude sunnil ära.
Bend if you must, but never brake!
Postitatud 21 juuni 2012 - 01:21
Postitatud 21 juuni 2012 - 01:53
Egas Euro siis vähem masoonide ja muude meeste kontrolli all pole, seda enam liigub sellega unified süsteemide suunas.
Here since 2003
Endine m@tr1x
Here since 2003
Endine m@tr1x
11 kasutaja(t) loeb seda teemat
0 liiget, 11 külalist, 0 anonüümset kasutajat