Tankist, 09 juuni 2012 - 16:32, kirjutas:
Mõistlik Kopikas, 09 juuni 2012 - 16:24, kirjutas:
Te ei pea kogu mu juttu puhta kullana võtma (nagu teile seda teha meeldib tavaliselt). Ega ma Illuminatide president ei ole, et kõike faktilise ja kuupäevalise täpsusega tean. Aga fakt on see, et oma eelnevas jutus olen ma ka fakte välja toonud, mitte ainult oma fantaasiat ning spekulatsioone jaganud, nagu sokC'ile mõelda meeldib..
Billy (paneks siia seltskonda nõukogude liidu ka), kui sa oled omanud ligipääsu igasugustele allikatele ning väidad end olevat valgustatud maailma toimimise korra suhtes, siis miks üldse siin meie väikses Neoneti keskkonnas end mingitele saamatutele mitteuskujatest matsidele tõestada? Koosta üks korralik uurimistöö enda lõputute youtube videote ja "dokumentaalide" põhjal, pane kokku uuritud seosed numbrites ning tule välja paljastava tekstiga avalikult, siis oleks kasu ja efekt palju suurem. Sellega lööksid kindlasti illuminaatide ja vabamüürlaste suurmeistri jalgealuses kõikuma ning oleksid tänapäeva kangelane, kes julges ja valgustas kogu inimkonna.
Jõudu!
Keegi ei ürita kellegile mingeid teooriaid faktidena pähe tampida siin, see on su enda loll mõtlemine. Iga üks koostab ise oma reaalsuse saadud informatsiooni põhjal. Mõnel on seda informatsiooni vähe, mõnel on seda informatsiooni palju, enamik siin lugejatel pole mitte mingisugust informatsiooni olemaski, sellepärast ongi nii palju mitte-uskujaid, kes tahavad ainult tõestatud fakte koos presidendi allkirjaga. Tobe on küll mõelda, kui palju debiilsust me oleme siin üksteise peale kokku ladunud. Ütlen ausalt, ignorantsus on teie kõige nõrgim külg, te isegi ei vaevu midagi uurida ühe või teise teema kohta ja ainult tambite agressiivset ülbust igasse posti. Mind ausalt ei huvita, kes kui palju mida usub, see on igaühe oma teha. Nagu siin varem on öeldud, kellel teemasse pole asja, siis foorum on muidu huvitavaid teemasid täis, minge spammige mujal.
Teemasse kah: "juudid&zionism"
http://sixmillionmyt...llion-myth.html