Hüppa postitusele

Change

Fooliummütsid

Sellel teemal on 899 vastust

Jorgen

Liige

• liige
  • Liitus:17 apr 2004
  • Sugu:mees

Vaata postitustMõistlik Kopikas, 09 juuni 2012 - 16:50, kirjutas:

Vaata postitustsokC, 09 juuni 2012 - 16:48, kirjutas:

Seni kuni sa seda tõestust välja ei too, on su tekst alusetu teooria, mida sa jälle faktina esitad. Ma juba öelnud sulle, et ära võta sõna teemadel, mis sul üle sinu mõistuse käivad.

Las ta olla siis alusetu teooria sinu jaoks. :) Milles küsimus? Lõpeta oma spam ära, for once and for all. :D
Sinul endal käib see teema üle jõu, sest sa ei usu isegi seda, et 911 oli sisetöö. :D trolol

Sellele pole ühtegi faktilist tõestust. Sama hästi saan öelda et sinule käib see teema üle jõu, sest sa ei usu Jõuluvanasse.

Mõistlik Kopikas

Liige

• liige
  • Liitus:23 apr 2012

Vaata postitustsokC, 09 juuni 2012 - 16:53, kirjutas:

Vaata postitustMõistlik Kopikas, 09 juuni 2012 - 16:42, kirjutas:

...mahategevad (jah, ka teiste suhtes oled sa selline õeluskott), et mul ei ole sellist jama enda ellu vaja.

Mhm, sest SoldieR = teised.

Ei lol. Ära tule siin valetama. Olen aastate jooksul näinud väga paljusid poste, kus sa kellegi kallal iroonitsed või teda maha teed.
Oleneb muidugi teemakäsitlusest, aga negatiivsetel postidel on sinu kogupostide hulgas suur osakaal...

Vaata postitustJorgen, 09 juuni 2012 - 16:54, kirjutas:

Sellele pole ühtegi faktilist tõestust. Sama hästi saan öelda et sinule käib see teema üle jõu, sest sa ei usu Jõuluvanasse.

On küll :D See on ERITI hästi ära tõestatud. :D Jorgeeen.. Sinust ei oleks ma küll seda osanud arvata, et sa nii noob nüüd oled :D
Kui sa mõtled sellist tõestust, kuhu president on paberile allkirja pannud, et see oli ameerika sisetöö, siis sellist tõestust LOOMULIKULT ei ole. Sa oled ikka trololol küll. :D
Jõuluvana on küll olemas - valge habemega jõuluvana kostüümis kingikotiga mees ongi jõuluvana.
Punane laialt levinud värvus tuli jõuluvanale coca-cola reklaamist üldse.

Muutis Mõistlik Kopikas, 09 juuni 2012 - 17:01.

sokC

Inkvisiitor

• ILLUMINAAT
  • Liitus:17 veebr 2008

Vaata postitustMõistlik Kopikas, 09 juuni 2012 - 16:56, kirjutas:

Sinul endal käib see teema üle jõu, sest sa ei usu isegi seda, et 911 oli sisetöö. :D trolol

Kust kuradi kohtast sa võtad neid asju? Ma räägin - sa oled vaimselt alaarenenud inimene. Sa pole isegi piisavalt intelligentne, et etteantud teksti õigesti interpreteerida. Loed igalt pool välja mida ise tahad.

Ära vaata tekstist mööda. Vasta sellele. Või nagu eit hakkad jälle oma paska ajama stiilis "sinu jaoks ei vasta :("?

Muutis sokC, 09 juuni 2012 - 16:59.

Posted Image

kiiiisu...

1188

• liige
  • Liitus:14 märts 2011
  • Sugu:naine
Ega see iq tabel paar lehte eespool targem tegu polnud, kui kopika noobi tabel....Lapsikud tabelid on nad mõlemad
Kasutaja aastast 09.

eelnevad kasutajad on olnud kiiiisu ja kiiiisu..

Mõistlik Kopikas

Liige

• liige

Vaata postitustkiiiisu..., 09 juuni 2012 - 16:59, kirjutas:

Ega see iq tabel paar lehte eespool targem tegu polnud, kui kopika noobi tabel....Lapsikud tabelid on nad mõlemad

Nemad alustasid seda püramiidi, mahategemist, solvamist, laimamist jne... Nemad on väga lapsikud ja seega väärivad ka kerget osalust noobide edetabelis. Noob ei ole nii karm sõna ka nüüd ju. :)

Vaata postitustsokC, 09 juuni 2012 - 16:58, kirjutas:

Vaata postitustMõistlik Kopikas, 09 juuni 2012 - 16:56, kirjutas:

Kust kuradi kohtast sa võtad neid asju? Ma räägin - sa oled vaimselt alaarenenud inimene. Sa pole isegi piisavalt intelligentne, et etteantud teksti õigesti interpreteerida. Loed igalt pool välja mida ise tahad.

Ära vaata tekstist mööda. Vasta sellele. Või nagu eit hakkad jälle oma paska ajama stiilis "sinu jaoks ei vasta :("?

Kle see paksus tekstis küll minu kirjutatud ei ole. Kõva feiker oled. Üritad end peale suruda mingit quotet võltsides? Ja ma ütlesin vist juba, et sinuga ma edasi ei arutle, sest see on mõttetu energiakulu, millest ei ole ei sinule ega ka minule mitte mingisugust kasu. Oleksid võinud ise selle peale tulla... Või oot? On sinul äkki sellest kasu? Oled energiavampiir vb. Meeldib teisi maha tehes end hästi tunda ehk.
That's the case I guess

Muutis Mõistlik Kopikas, 09 juuni 2012 - 17:07.

SoldieR

Reino

• liige
  • Liitus:11 juuni 2009
germo kle mis sa võitled siin tuuleveskitega
ma sain pinna linnas
ma ei suuda üksinda kõiki naisi ära rahulada lähme parem sinna
mul raha ka natuke teeb jooki ja chillib naistega
kuidas on kõige valutum teha enekat ?

sokC

Inkvisiitor

• ILLUMINAAT

Vaata postitustMõistlik Kopikas, 09 juuni 2012 - 17:02, kirjutas:

Minu kirjutatud oli. Valesti formateerisin. Ootan endiselt vastust:

Vaata postitustsokC, 09 juuni 2012 - 16:56, kirjutas:

Kle see paksus tekstis küll minu kirjutatud ei ole. Kõva feiker oled. Üritad end peale suruda mingit quotet võltsides? Ja ma ütlesin vist juba, et sinuga ma edasi ei arutle, sest see on mõttetu energiakulu, millest ei ole ei sinule ega ka minule mitte mingisugust kasu. Oleksid võinud ise selle peale tulla... Või oot? On sinul äkki sellest kasu? Oled energiavampiir vb. Meeldib teisi maha tehes end hästi tunda ehk.
That's the case I guess

Just nimelt. Kui mõistus on piiratud, siis tuleb taganeda. Õige otsus.

Muutis sokC, 09 juuni 2012 - 17:10.

Posted Image

Mõistlik Kopikas

Liige

• liige

Vaata postitustSoldieR, 09 juuni 2012 - 17:07, kirjutas:

ma sain pinna linnas

Tahaks pilte näha nalja pärast, pinnale täna küll minna ei viitsiks. Pead teise wingmani endale leidma.

sokC, ma ei ole kohustatud ja mul ei ole tahtmistki mitte midagi sulle selgitada.
Saa aru juba sellest ükskord :D Ära käi enam pinda mulle :D Diil? :D
Sa võid ju mu poste võtta kui puhta si*ana ka, kui soovid. Mul ei ole sellest sooja ega külma.

Proovi lihtsalt õnne leida oma elus, mitte ära ole kogu aeg nagu torisev üksik vanamees.
Mõtle näiteks sellele, mitu tundi oma elust veedad sa olled õnnelik/armastav/rahumeelne?
Mitu tundi oma elust veedad sa olles pahane/kuri/õnnetu/kurb/solvunud/närviline?

Muutis Mõistlik Kopikas, 09 juuni 2012 - 17:15.

kiiiisu...

1188

• liige
  • Liitus:14 märts 2011
  • Sugu:naine

ma sain pinna linnas

Ära sellest teemast küll nüüd enda jututuba tee.. ty
Kasutaja aastast 09.

eelnevad kasutajad on olnud kiiiisu ja kiiiisu..

sokC

Inkvisiitor

• ILLUMINAAT

Vaata postitustMõistlik Kopikas, 09 juuni 2012 - 17:10, kirjutas:

ma sain pinna linnas

Paluks naistest pilte ja pinna asukohta.
sokC, ma ei ole kohustatud ega pole tahtmistki mitte midagi sulle selgitada. Saa aru juba ükskord :D Ära käi pinda mulle :D

Sa oled madala IQ-ga madalalaubaline idioot. Ja mul ei ole selle väitmiseks vaja mingeid reaalseid fakte. See lihtsalt on nii.

Muutis sokC, 09 juuni 2012 - 17:13.

Posted Image

Mõistlik Kopikas

Liige

• liige

Vaata postitustsokC, 09 juuni 2012 - 17:11, kirjutas:

Sa oled madala IQ-ga madalalaubaline idioot. Ja mul ei ole selle väitmiseks vaja mingeid reaalseid fakte. See lihtsalt on nii.

No see post iseenesest juba näitab sinu madalalaubalisust...
Või siis seda, et ärritusid mu eelneva posti peale ja tahtsid mulle halvasti öelda...
Oeh... Loodan, et arened elu jooksul vähemalt 10x targemaks (mitte faktide päheõppimises), kui seda praegu oled. :)
Ma räägin siin vaimsest tarkusest, heaks, õnnelikuks ja rahulikuks inimeseks saamisest. Mida sinul ilmselgelt kahjuks napib..
Ma ei ütlegi, et see kerge on. Aga kui sa ei alusta mitte kusagilt, siis ei näe sa ka tulemusi... :)

Muutis Mõistlik Kopikas, 09 juuni 2012 - 17:21.

sokC

Inkvisiitor

• ILLUMINAAT

Vaata postitustMõistlik Kopikas, 09 juuni 2012 - 17:17, kirjutas:

Vaata postitustsokC, 09 juuni 2012 - 17:11, kirjutas:

No see post iseenesest juba, mis sa tegid, näitab sinu madalalaubalisust...
Või siis seda, et ärritusid mu eelneva posti peale ja tahtsid mulle halvasti öelda...
Oeh... Loodan, et arened elu jooksul vähemalt 10x targemaks (mitte faktide päheõppimises), kui seda praegu oled. :)

Kahju, et sa läbi ei närinud, et see oli näide sinu argumenteerimisoskuseks - pritsid mingit paska, siis jooksed minema ja ütled, et ei pea sittagi tõestama.

Posted Image

Mõistlik Kopikas

Liige

• liige

Vaata postitustsokC, 09 juuni 2012 - 17:19, kirjutas:

Kahju, et sa läbi ei närinud, et see oli näide sinu argumenteerimisoskuseks - pritsid mingit paska, siis jooksed minema ja ütled, et ei pea sittagi tõestama.

Sa ei saa öelda, et ma pritsin paska, kui sa ei saa vastupidist tõestada. Tegelikult... Aga see selleks - sina arva, mida sa tahad. :)
Mina saan sinu "targa jutu" näiteks ümber lükata. Teeksin endale IQ testi ja küsiksin järgi, kas ma olen idioot või mitte. :D

Muutis Mõistlik Kopikas, 09 juuni 2012 - 17:27.

HOWDOESITFEEL

<4

• liige
  • Liitus:11 apr 2012
kopikas, sheeri seda teadlast, kes tõestas, et 1+1=3

Mark.

Liige

• liige
  • Liitus:29 dets 2007
Kallis Billy, palun otsi välja see 1+1=3 värgi tõestus, ma tahan niiväga näha kuidas sa ennast kõigi ees lolliks teed. (jälle)

Muutis Mark., 09 juuni 2012 - 17:32.

sokC

Inkvisiitor

• ILLUMINAAT

Vaata postitustMõistlik Kopikas, 09 juuni 2012 - 17:22, kirjutas:

Vaata postitustsokC, 09 juuni 2012 - 17:19, kirjutas:

Sa ei saa öelda, et ma pritsin paska, kui sa ei saa vastupidist tõestada. Tegelikult... Aga see selleks - sina arva, mida sa tahad. :)
Mina saan sinu "targa jutu" näiteks ümber lükata. Teeksin endale IQ testi ja küsiksin järgi, kas ma olen idioot või mitte. :D

Juba see, et sa arvad, et need asjad käivad nii, näitab, et sa oled idioot.'

Siin on sulle näide. Tere tulemast ratsionaalsuse maailma:

Vaata postitustK, 29 september 2011 - 22:26, kirjutas:

Jumal on hüpotees. Jumal kas on olemas või mitte. Kui sa hüpoteesi esitad, siis on see esialgu nullhüpotees. Seega, et hüpoteesi tagasi ei lükataks, tuleb esitada tõendeid selle kasuks. Kui piisaval hulgal tõendeid ei esitata, siis lükatakse hüpotees tagasi, sest pole mingit alust uskuda, et see üldse paika peab.

Burden of proof lasub väitjal, saab ainult hinnata tõendusmaterjali kvantiteeti ja kvaliteeti.

Vaata postitustMark., 09 juuni 2012 - 17:28, kirjutas:

Kallis Billy, palun otsi välja see 1+1=3 värgi tõestus, ma tahan niiväga näha kuidas sa ennast kõigi ees lolliks teed. (jälle)

Ta juba ütles, et ta ei kavatse seda otsida. Ilmselt kardabki end jälle lolliks teha, kuna ei ole olemas sellist tõestust.

Muutis sokC, 09 juuni 2012 - 17:35.

Posted Image

Mõistlik Kopikas

Liige

• liige

See pole kindlalt feil. Seda tutvustas mu infotehnoloogiat õppiv sõber, kes on väga hea matemaatikas, faktides ja loogikas.
Kui see ei olnud 1+1=3, siis oli see mingi teine esialgu võimatu tunduv tehe. Minu jaoks ei ole pisiasjade meeldejätmine niivõrd oluline.
Ma võin temalt küsida tõestust, kui teda näen jälle. Ärge disrespectige kogu aeg alusetult. Kurjad inimesed olete ikka küll. :D

Muutis Mõistlik Kopikas, 09 juuni 2012 - 17:38.

weylin

Next stop is neverland.

• liige
  • Liitus:05 mai 2012

Nemad alustasid seda püramiidi, mahategemist, solvamist, laimamist jne... Nemad on väga lapsikud ja seega väärivad ka kerget osalust noobide edetabelis. Noob ei ole nii karm sõna ka nüüd ju. :)

nemad, nemad, nemad. Su ema ei õpetanud kunagi sulle, et targem annab järele? just kidding, sa pole kunagi targem.
trololo, noob, failboat. :D :D :D

Mõistlik Kopikas

Liige

• liige

Vaata postitustweylin, 09 juuni 2012 - 17:37, kirjutas:

nemad, nemad, nemad. Su ema ei õpetanud kunagi sulle, et targem annab järele? just kidding, sa pole kunagi targem.
trololo, noob, failboat. :D :D :D

Mina annan kogu aeg järele... Kuidas sa sellest aru ei ole ikka saanud? Teie esitate küsimusi, teete maha ja jätkate offtopicut.
Üleelmine post vist, lõpetasin sokC'iga vaidluse rahumeelselt ära. Seda sa muidugi ei märganud? Kes siin feilboat nüüd on.. :/

Muutis Mõistlik Kopikas, 09 juuni 2012 - 17:41.

Mark.

Liige

• liige
  • Liitus:29 dets 2007

Vaata postitustMõistlik Kopikas, 09 juuni 2012 - 17:35, kirjutas:

See pole kindlalt feil. Seda tutvustas mu infotehnoloogiat õppiv sõber, kes on väga hea matemaatikas, faktides ja loogikas.
Kui see ei olnud 1+1=3, siis oli see mingi teine esialgu võimatu tunduv tehe. Minu jaoks ei ole pisiasjade meeldejätmine niivõrd oluline.
Ma võin temalt küsida tõestust, kui teda näen jälle. Ärge disrespectige kogu aeg alusetult. Kurjad inimesed olete ikka küll. :D

Kas see sama infotehnoloogiat õppiv sõber on ka juhuslikult sinu level 33 illuminati sõber või on see mõni teine ?

19 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 19 külalist, 0 anonüümset kasutajat