Hüppa postitusele

Change

Fooliummütsid

Sellel teemal on 899 vastust

Mõistlik Kopikas

Liige

• liige
  • Liitus:23 apr 2012
  • Sugu:mees

Vaata postitustJorgen, 09 juuni 2012 - 14:40, kirjutas:

Vaata postitustMõistlik Kopikas, 09 juuni 2012 - 14:20, kirjutas:

Vaata postitustweylin, 09 juuni 2012 - 14:06, kirjutas:

Vaata postitustMõistlik Kopikas, 09 juuni 2012 - 12:39, kirjutas:

Vaata postitustsokC, 09 juuni 2012 - 00:19, kirjutas:

Üks asi on rääkida teooriatest, hoopis midagi muud on esitada oma fantaasiad faktidena.

Kle noob, ma saangi esitada TEATUD asju faktidena. See, et sina neid fantaasiateks pead, on su oma mure juba. :D

right, sina saad. Mis alal sul doktorikraad oligi?

Eee.. mis doktorikraad? Selleks ei pea doktorikraadi olema, et teada mis ilmas toimub..
Failboat veits - noobster diaryes vol 3 koht kuulub sinule! :D

Noobide edetabel:
1. rassipassi
2. sokC
3. jack herer
4. weylin
5. dragonzo
6. Jorgen
:D :D

Faktidele on vaja ka tõestusi, siiamaani oled sa ainult mingeid youtube videosid siia lahminud, mis on teooriad/arvamused, mitte tõestatud faktid.
Olen tõestanud ka lmao. Intervjuusid postitanud, CIA salajasi operatsioone, Disneyt ja Hollywoodi paljastanud.
Ise oled rumal, kui selgetest vihjetest aru ei saa (tegelikult)...
Ja pealegi olen päris palju fakte samuti kasutanud oma tekstides.

Ja sa tahad ka vist noobide edetabelisse pääseda? Faktiliselt ei saagi selliseid asju iga kapa-kohila vananäss proveda.
Sellel ei oleks mõtet, kui igaüks faktiliselt neid asju tõestada saaks. Think a little before posting your next post..

Vaata postitustJack Herer, 09 juuni 2012 - 15:09, kirjutas:

kus ennast jätsid siis või mis edetabelisse sa kuulud? NN tarkade klubi?

Quit your nerd offtopic already. Wtf is wrong with you? Nii palju sisutuid poste sinu poolt juba, et sa peaksid banned olema. -.-
Koosta ise oma edetabeleid kui midagi ei sobi. Nagu lasteaed...

Muutis Mõistlik Kopikas, 09 juuni 2012 - 16:48.

Jack Herer

Liige

• liige
  • Liitus:14 juuni 2009
kus ennast jätsid siis või mis edetabelisse sa kuulud? NN tarkade klubi?
5bil year's ago our planet materialized from thin air.
Postitas pildi
Postitas pildi

Dragonzo

Deshi basara

• liige
  • Liitus:09 aug 2007

Vaata postitustMõistlik Kopikas, 09 juuni 2012 - 14:59, kirjutas:

Vaata postitustJorgen, 09 juuni 2012 - 14:40, kirjutas:

Üks asi on rääkida teooriatest, hoopis midagi muud on esitada oma fantaasiad faktidena.

Kle noob, ma saangi esitada TEATUD asju faktidena. See, et sina neid fantaasiateks pead, on su oma mure juba. :D

Eee.. mis doktorikraad? Selleks ei pea doktorikraadi olema, et teada mis ilmas toimub..

Noobide edetabel:
1. rassipassi
2. sokC
3. weylin
4. dragonzo

Faktidele on vaja ka tõestusi, siiamaani oled sa ainult mingeid youtube videosid siia lahminud, mis on teooriad/arvamused, mitte tõestatud faktid.
Olen tõestanud ka lmao. Intervjuusid postitanud, CIA salajasi operatsioone, Disneyt ja Hollywoodi paljastanud.
Ise oled rumal, kui selgetest vihjetest aru ei saa (tegelikult)...
Ja pealegi olen päris palju fakte samuti kasutanud oma tekstides.

Ma vist saan aru milles arusaamatus on - sa ei tea mida tähendab sõna "fakt".
I have decided to live forever or die in the attempt.

Jorgen

Liige

• liige
  • Liitus:17 apr 2004
Teooria ei ole tõestus, saa aru juba.

kiiiisu...

1188

• liige
  • Liitus:14 märts 2011
  • Sugu:naine
Ma ei saa ühest asjast aru.. miks te peate 11 maha tegema ja üksteise tarkuse ja lolluse kallal urkima? Igal inimesel on oma arvamus iga asja kohta. See et ühele inimesele kellegi teooria tundub tobe ja mitte tõepärane, see ei tähenda et ta oleks idioot. Igal ühel on õigus oma arvamust esindada, aga see kui teile pole miski meelepärane siis kohe inisema et sa oled idioot ja ei saa aru asjast.

Näiteks area 51 kohta on öeldud et seal uuritakse ''tulnukaid''. Aga samas räägitakse et seda juttu hakkasid nad ise levitama , et venelased ei kahtlustaks neid - ehk siis seal tegelikult töödeldakse välja sõjarelvi. Mina ei tea mis on tõde, ja samuti ei tea ka keegi siit foorumist seda.. Te võite panna nii palju linke, videosi ja palju muud informatsiooni- aga kas see mida lehes kirjutatakse või kuskil dokumentaalis räägitakse on tõsi? me ei tea. Nii et idiootsus on hakata kutsuma kedagi idioodiks. Te võite siia laduda nii palju teooriaid igast asjade kohta, aga kindlaid tõestusi siiski kahjuks kellegil ei ole.

Nii et te võite siin üksteist sõimata ja laimata et '' see ei ole tõsi'' või et '' see on tõsi, seda on tõestatud'' . Aga kuskile te sellega ei jõua, sest internet on paska täis, ja kõike mida sa loed ei saa tõepäraselt võtta.

Ja kopikas, see noobide edetabel on idiootsus, anna andeks.. aga ega see sind nüüd nendest targemaks ei tee.
See teema on siin täpselt sama võimatu, kui teha selgeks usklikule, et jumalat ei ole olemas.
Kasutaja aastast 09.

eelnevad kasutajad on olnud kiiiisu ja kiiiisu..

sokC

Inkvisiitor

• ILLUMINAAT
  • Liitus:17 veebr 2008

Vaata postitustkiiiisu..., 09 juuni 2012 - 15:59, kirjutas:

Ma ei saa ühest asjast aru.. miks te peate 11 maha tegema ja üksteise tarkuse ja lolluse kallal urkima? Igal inimesel on oma arvamus iga asja kohta. See et ühele inimesele kellegi teooria tundub tobe ja mitte tõepärane, see ei tähenda et ta oleks idioot. Igal ühel on õigus oma arvamust esindada, aga see kui teile pole miski meelepärane siis kohe inisema et sa oled idioot ja ei saa aru asjast.

Näiteks area 51 kohta on öeldud et seal uuritakse ''tulnukaid''. Aga samas räägitakse et seda juttu hakkasid nad ise levitama , et venelased ei kahtlustaks neid - ehk siis seal tegelikult töödeldakse välja sõjarelvi. Mina ei tea mis on tõde, ja samuti ei tea ka keegi siit foorumist seda.. Te võite panna nii palju linke, videosi ja palju muud informatsiooni- aga kas see mida lehes kirjutatakse või kuskil dokumentaalis räägitakse on tõsi? me ei tea. Nii et idiootsus on hakata kutsuma kedagi idioodiks. Te võite siia laduda nii palju teooriaid igast asjade kohta, aga kindlaid tõestusi siiski kahjuks kellegil ei ole.

Nii et te võite siin üksteist sõimata ja laimata et '' see ei ole tõsi'' või et '' see on tõsi, seda on tõestatud'' . Aga kuskile te sellega ei jõua, sest internet on paska täis, ja kõike mida sa loed ei saa tõepäraselt võtta.

Ja kopikas, see noobide edetabel on idiootsus, anna andeks.. aga ega see sind nüüd nendest targemaks ei tee.
See teema on siin täpselt sama võimatu, kui teha selgeks usklikule, et jumalat ei ole olemas.

Veel kord... Keegi ei ütle, et miski ei ole tõsi. Tahetakse tõendeid bilyl boy väljakäidud FAKTIDELE.

Posted Image

real*

LELE

• liige
  • Liitus:27 apr 2007
Muidugi on olemas igasuguseid arvamusi. Aga lihtsalt osad siin räägivad jõuluvana ja päkapikkude olemasolust, siis ilmselgelt vaadatakse nende poole viltu.
Postitas pildi

kiiiisu...

1188

• liige
  • Liitus:14 märts 2011
  • Sugu:naine

Vaata postitustMõistlik Kopikas, 09 juuni 2012 - 16:10, kirjutas:

Ameerika tahabki vaikselt rahvast uskuma panna, et tulnukad on olemas, kiiiisu

Miks nad seda tahavad? Mina isiklikult usun tulnukaid- universum on suur ja kindlasti on olemas olendeid kes eksisteerivad väljaspool maad. Aga miks peaks ameerika tahtma, et inimesed neisse usuvad? mis kasu ameerika sellest saaks? Et inimesi hirmutada or what?
Kasutaja aastast 09.

eelnevad kasutajad on olnud kiiiisu ja kiiiisu..

Mõistlik Kopikas

Liige

• liige
Inimesed tahavad "tõde" teada. Midagi peab inimestele andma. Ja see ka veel, et võlts tulnukarünnakut on siis parem teha kui eelnevalt on inimestesse hirmu külvatud. Terroriga samamoodi - tehakse selleks, et inimestesse hirmu külvata, et nad kardaks sõda või terrorirünnakuid.

Te ei pea kogu mu juttu puhta kullana võtma (nagu teile seda teha meeldib tavaliselt). Ega ma Illuminatide president ei ole, et kõike faktilise ja kuupäevalise täpsusega tean. :D Aga fakt on see, et oma eelnevas jutus olen ma ka fakte välja toonud, mitte ainult oma fantaasiat ning spekulatsioone jaganud, nagu sokC'ile mõelda meeldib..

Vaata postitustJorgen, 09 juuni 2012 - 16:26, kirjutas:

Tihti peale arvad küll seda.

Rets mõtetelugeja oled ikka. Tead lausa, mida ma arvan endast oma peas. Vapustav! :D
Sa väärid kindlasti viiendat noobi kohta, sest sinu vaidlused ja spekulatsioonid võrduvad lasteaia tasemega.
No tõesti, millal sa midagi asjalikku postitasid? Veeretad mingit sõimulumepalli edasi ainult. Kasvata nagu oma last..

Muutis Mõistlik Kopikas, 09 juuni 2012 - 16:31.

Jorgen

Liige

• liige
  • Liitus:17 apr 2004

Vaata postitustMõistlik Kopikas, 09 juuni 2012 - 16:24, kirjutas:

Inimesed tahavad "tõde" teada. Midagi peab inimestele andma. Ja see ka veel, et võlts tulnukarünnakut on siis parem teha kui eelnevalt on inimestesse hirmu külvatud. Terroriga samamoodi - tehakse selleks, et inimestesse hirmu külvata, et nad kardaks sõda või terrorirünnakuid.

Te ei pea kogu mu juttu puhta kullana võtma (nagu teile seda teha meeldib tavaliselt). Ega ma Illuminatide president ei ole, et kõike faktilise ja kuupäevalise täpsusega teadma peaks :D

Tankist

Linn põleb.

• liige
  • Liitus:09 jaan 2005

Te ei pea kogu mu juttu puhta kullana võtma (nagu teile seda teha meeldib tavaliselt). Ega ma Illuminatide president ei ole, et kõike faktilise ja kuupäevalise täpsusega tean. :D Aga fakt on see, et oma eelnevas jutus olen ma ka fakte välja toonud, mitte ainult oma fantaasiat ning spekulatsioone jaganud, nagu sokC'ile mõelda meeldib..

Billy (paneks siia seltskonda nõukogude liidu ka), kui sa oled omanud ligipääsu igasugustele allikatele ning väidad end olevat valgustatud maailma toimimise korra suhtes, siis miks üldse siin meie väikses Neoneti keskkonnas end mingitele saamatutele mitteuskujatest matsidele tõestada? Koosta üks korralik uurimistöö enda lõputute youtube videote ja "dokumentaalide" põhjal, pane kokku uuritud seosed numbrites ning tule välja paljastava tekstiga avalikult, siis oleks kasu ja efekt palju suurem. Sellega lööksid kindlasti illuminaatide ja vabamüürlaste suurmeistri jalgealuses kõikuma ning oleksid tänapäeva kangelane, kes julges ja valgustas kogu inimkonna.
Jõudu!

Muutis Tankist, 09 juuni 2012 - 16:33.

"It is so quiet here, It is the quietest place in the world."
Here since 2003
Endine m@tr1x

sokC

Inkvisiitor

• ILLUMINAAT

Vaata postitustJorgen, 09 juuni 2012 - 16:26, kirjutas:

Rets mõtetelugeja oled ikka. Tead lausa, mida ma arvan endast oma peas. Vapustav! :D
Sa väärid kindlasti viiendat noobi kohta, sest sinu vaidlused ja spekulatsioonid võrduvad lasteaia tasemega.
No tõesti, millal sa midagi asjalikku postitasid? Veeretad mingit sõimulumepalli edasi ainult. Kasvata nagu oma last..

Sa idioot ütlesid, et keegi matemaatik on tõestanud, et 1+1=3... Mis kuradi faktidest saad sa üldse rääkida? Mine hari ennast.

Posted Image

Mõistlik Kopikas

Liige

• liige
Arvata on, Tankist, et ma ei tuleks avalikult sellise tõestava materialiga välja. Paljastamise eest on ma ei tea kui palju inimesi üle maailma surnud läbi ajaloo kuni tänapäevani... Reaalne hustle on ikka siin NeoNeti vendadega. Selliseid lambiseid poste trükitakse vastu ilma, et midagi ise uurinud oleks, et anna olla... :D

Vaata postitustsokC, 09 juuni 2012 - 16:34, kirjutas:

Sa idioot ütlesid, et keegi matemaatik on tõestanud, et 1+1=3... Mis kuradi faktidest saad sa üldse rääkida? Mine hari ennast.

Miks sa idioot ütled mulle? Mingi alaväärsuskompleks või?
1+1=3
või
2+2=5
või
3+3=7
VAHET EI OLE mis kuradi tehe see oli, mille TEADLANE FAKTILISELT ÄRA TÕESTAS, ET SEE ON VÕIMALIK.
Ära hüppa nagu koksis jänes. Kui sina ei tea, ei tähenda kohe, et nii ei ole. Tüüpiline maa-mats oled ikka küll...

Case closed. Enough arguing with top lvl noobs :D

Muutis Mõistlik Kopikas, 09 juuni 2012 - 16:40.

Tankist

Linn põleb.

• liige
  • Liitus:09 jaan 2005

Vaata postitustMõistlik Kopikas, 09 juuni 2012 - 16:35, kirjutas:

Arvata on, Tankist, et ma ei tuleks avalikult sellise tõestava materialiga välja. Paljastamise eest on ma ei tea kui palju inimesi üle maailma surnud läbi ajaloo kuni tänapäevani...
Reaalne hustle on ikka siin NeoNeti vendadega. Selliseid lambiseid poste trükitakse vastu ilma, et midagi ise uurinud oleks, et anna olla... :D

Oled sa nii kindel, et sind juba siit foorumist välja pole peilitud ning tapmisplaan juba koostamisel?
"It is so quiet here, It is the quietest place in the world."
Here since 2003
Endine m@tr1x

sokC

Inkvisiitor

• ILLUMINAAT

1+1=3
2+2=5
vahet ei ole mis kuradi tehe see oli, mille TEADLANE FAKTILISELT ÄRA TÕESTAS, ET SEE ON VÕIMALIK.
Ära hüppa nagu koksis jänes. Kui sina ei tea, ei tähenda kohe, et nii ei ole. Tüüpiline maa-mats...

Sest sa oledki idioot. Too palun välja link matemaatiliselt korrektse tõestusega, et ükskõik ükskõik milline neist tehetest on korrektne. Sa ütled nüüd ju, et ma otsiks ise. Paugutad koguaeg vaimsusest ja enda arendamisest, samas ise oled äärmiselt loll. Tee omale nii palju uusi kasutajaid kui tahad, sa jääd idioodiks ikkagi ja see paistab su tekstist läbi.

Posted Image

Mõistlik Kopikas

Liige

• liige

Vaata postitustTankist, 09 juuni 2012 - 16:37, kirjutas:

Arvata on, Tankist, et ma ei tuleks avalikult sellise tõestava materialiga välja. Paljastamise eest on ma ei tea kui palju inimesi üle maailma surnud läbi ajaloo kuni tänapäevani...
Reaalne hustle on ikka siin NeoNeti vendadega. Selliseid lambiseid poste trükitakse vastu ilma, et midagi ise uurinud oleks, et anna olla... :D

Oled sa nii kindel, et sind juba siit foorumist välja pole peilitud ning tapmisplaan juba koostamisel?

Ei ole, aga loota ju võib. :D
Kustutage ära see topic üldse. Näha ju, et see ei sobi siia foorumisse...

Vaata postitustsokC, 09 juuni 2012 - 16:41, kirjutas:

Sest sa oledki idioot. Too palun välja link matemaatiliselt korrektse tõestusega, et ükskõik ükskõik milline neist tehetest on korrektne. Sa ütled nüüd ju, et ma otsiks ise. Paugutad koguaeg vaimsusest ja enda arendamisest, samas ise oled äärmiselt loll. Tee omale nii palju uusi kasutajaid kui tahad, sa jääd idioodiks ikkagi ja see paistab su tekstist läbi.

Sa oled viimane inimene, kelle jaoks ma mingeid tõestusi uuesti otsima läheks. Eriti heal arvamusel oled endast ikka... :D :D
Sa noob oleks pidanud kohe aru saama sellest, et ma ei otsiks sinule mingeid tõestusi nina alla. Mind ei huvita kohe üldse, kas sa usud või mitte. Mul on sinust jumala kama kaks ja soovin sulle ainult parimat. Block tuleb ka sulle peale, sest kasulikku arutelu sinuga ajada ei saa ning enamus postid on negatiivsed, mahategevad (jah, ka teiste suhtes oled sa selline õeluskott), et mul ei ole sellist jama enda ellu vaja.

Muutis Mõistlik Kopikas, 09 juuni 2012 - 16:46.

weylin

Next stop is neverland.

• liige
  • Liitus:05 mai 2012

Noobide edetabel:
1. rassipassi
2. sokC
3. weylin
4. dragonzo

Sa ei saa esitada teatuid asju faktidena kui sul doktorikraadi ei ole. Kui sa vaimselt 18 saad, siis saad vb aru.

edetabel, seriously? Ma loodan, et sa kunagi tulevikus loed oma postitusi ja saad aru kui lapsik sa oled.

edit:

Alaväärsuskompleks ehk Napoleoni kompleks on psühhoanalüüsi ja individuaalpsühholoogia teoorias esinev käsitlus, mille kohaselt võivad inimesed alateadvuslikult tunda endid alaväärsetena, ebakohastena, nõrkadena, väikestena.

puhtalt karmavõlast harin sind.

Muutis weylin, 09 juuni 2012 - 16:49.

sokC

Inkvisiitor

• ILLUMINAAT

Vaata postitustMõistlik Kopikas, 09 juuni 2012 - 16:42, kirjutas:

Sa oled viimane inimene, kelle jaoks ma mingeid tõestusi uuesti otsima läheks. Eriti heal arvamusel oled endast ikka... :D :D

Seni kuni sa seda tõestust välja ei too, on su tekst alusetu teooria, mida sa jälle faktina esitad. Ma juba öelnud sulle, et ära võta sõna teemadel, mis sul üle sinu mõistuse käivad.

Posted Image

Mõistlik Kopikas

Liige

• liige

Vaata postitustsokC, 09 juuni 2012 - 16:48, kirjutas:

Seni kuni sa seda tõestust välja ei too, on su tekst alusetu teooria, mida sa jälle faktina esitad. Ma juba öelnud sulle, et ära võta sõna teemadel, mis sul üle sinu mõistuse käivad.

Las ta olla siis alusetu teooria sinu jaoks. :) Milles küsimus? Lõpeta oma spam ära, for once and for all. :D
Sinul endal käib see teema üle jõu, sest sa ei usu isegi seda, et 911 oli sisetöö. :D trolol

Vaata postitustweylin, 09 juuni 2012 - 16:43, kirjutas:

Alaväärsuskompleks ehk Napoleoni kompleks on psühhoanalüüsi ja individuaalpsühholoogia teoorias esinev käsitlus, mille kohaselt võivad inimesed alateadvuslikult tunda endid alaväärsetena, ebakohastena, nõrkadena, väikestena.

puhtalt karmavõlast harin sind.

Ma tean väga väga hästi mida alaväärsuskompleks tähendab. Millest sul selline arusaam jäi, et ma seda ei tea? Ära tee inimestest eelarvamusi, ära ürita maha teha inimesi. Kasvatad iseenda karmavõlga ainult...

Muutis Mõistlik Kopikas, 09 juuni 2012 - 16:55.

sokC

Inkvisiitor

• ILLUMINAAT

Vaata postitustMõistlik Kopikas, 09 juuni 2012 - 16:50, kirjutas:

Vaata postitustsokC, 09 juuni 2012 - 16:48, kirjutas:

Las ta olla siis alusetu teooria sinu jaoks. :) Milles küsimus? Lõpeta oma spam ära, for once and for all. :D

Sina postitad siia spammi. Lahmid täiesti suvalist teksti siia, esitades kõike faktina. Sa võiksid aru saada, et sinu mõistus ei luba sul objektiivselt arutleda sellistel teemadel ja veelvähem on sul ohtlik üldse veeta internetis aega kuna, sa pole lihtsalt piisavalt tark, et eristada tõest informatsiooni valest.

Vaata postitustMõistlik Kopikas, 09 juuni 2012 - 16:42, kirjutas:

...mahategevad (jah, ka teiste suhtes oled sa selline õeluskott), et mul ei ole sellist jama enda ellu vaja.

Mhm, sest SoldieR = teised.

Vaata postitustMõistlik Kopikas, 09 juuni 2012 - 16:50, kirjutas:

Sinul endal käib see teema üle jõu, sest sa ei usu isegi seda, et 911 oli sisetöö. :D trolol

Kust kuradi kohtast sa võtad neid asju? Ma räägin - sa oled vaimselt alaarenenud inimene. Sa pole isegi piisavalt intelligentne, et etteantud teksti õigesti interpreteerida. Loed igalt pool välja mida ise tahad.

Muutis sokC, 09 juuni 2012 - 16:56.

Posted Image

17 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 17 külalist, 0 anonüümset kasutajat