Dragonzo, 01 juuni 2012 - 21:36, kirjutas:
Ma olen vist pime sest ma küll mingit tõestust ei näinud
Tõin sulle Rihanna näiteid popmuusika kontrollimisest. Rääkisin 2pacist, michael jacksonist, kennedyst ja jim henrixi surmast.
Ropendasin ainult sellepärast, et sa ise ei usu, teed maha, ei tea ja häirid sellega ka teiste maailmavaadet, kes vb tahaks uskuda, aga pärast sinu laimamist arvab samuti, et see on lambine jutt. Vihale ajab mind see just sellepärast. Kui sa ei taha sellest midagi kuulda, ei usu seda, siis palun, aga ära nussi teistele näkku. Madalalaubaline maha tegemine lihtsalt. Kui sulle see rumal tundub, siis see on selgeks juba AMMU tehtud. Kõik teavad juba nimepidi siit neid inimesi, kes seda teemat ei usu ja kellele see lollus tundub. Milleks sa kordad end kogu aeg ja mis kõige hullem - paned ka mind end kordama. -.-
-Cell-, 01 juuni 2012 - 21:51, kirjutas:
Valgustamata ei näegi tõde, dooh.
Ega ei näegi. Mis seal nii ebaloogilist on...?
Näiteks kui sa ei ole mitte kunagi lennukit näinud, siis sa võid kaugelt vaadata, et see on lind. Näiteid on palju teisigi. Sinu aju ei ole just eriti tasemel seoste loomises või mis? Teie seoste loomine ongi mingi "haha rumal narkar, loll jutt, fck yea we own!" Nagu nüüdisühiskonna materialistlik madala IQ-ga neandertaal vms
Kes ei oska erinevaid variante kaalutleda, järgi uurida, seoseid luua. Ja mina olen ikka kõige lollim. See kõik on nii irooniline. Saan iga kord nii palju naerda kui seda teemat külastan.
Muutis Mõistlik Kopikas, 01 juuni 2012 - 21:58.