Hüppa postitusele

Change

Fooliummütsid

Sellel teemal on 899 vastust

Chronos

Liige

• auliige
  • Liitus:21 nov 2006
  • Sugu:mees

Vaata postitustMõistlik Kopikas, 29 mai 2012 - 15:19, kirjutas:

Tegelt ka, ma kustutan varsti kõik oma postitused ise ära, kui mingi moderaator neid lehekülgi erinevates teemades kustutada ei suvatse. Siin on nii rumalad inimesed, kes väntavad sama juttu kogu aeg edasi. Mingit progressi ei toimu. Täiesti mõttetu. Sellistest asjadest peaks võimalikult vähe üldse rääkima, aga NeoNeti kangelased küsivad samu küsimusi 40 lehekülge kokku siin foorumis juba. :D

Uurige, lugege, mõelge. Mida te postitate siia sellist teksti: "ma ei usu"
Ära usu, kui ei taha. :D Täiesti ajuvaba mõtlemine minuarust tulla siia spammima ja küsimustega pommitama, ise mitte midagi (teemakohast) ei tea ja tegelikult kuulda ka ei taha. Nonsense

Vaata postitustfreshcolor, 29 mai 2012 - 16:33, kirjutas:

Ära nüüd häbene, et nii suurelt pange panid ja endast idioodi mulje jätsid.
Eksimine on inimlik ikkagi ju.
Ongi, ja ei häbenegi seda. Said valesti aru vist. See polnud suurelt pange panemine, sest üldpildis oli mul ikkagi õigus selle disney koha pealt. Sa oled jälle mingi väike vend, kes on vaikne, arg, aga teistega kambas kõva mees. Endal teadmisi ei ole, aru midagi ei saa siin, aga sõna sekka ütlema ja maha tegema, kui keegi eksib, oled kõva käpp. Ridiculous..

Milleks kohe teistele kõrri kargad? Kõigil on õigus avaldada oma arvamust ja ei tasu enda vaatevinklist vaadatuna seda asja peale suruda.

credanoob

Uustulnuk

• liige
  • Liitus:23 mai 2012

Vaata postitustthe-21-man, 29 mai 2012 - 12:17, kirjutas:

tegelikult oleme me kõik lihtsameelsed rumalad inimesed. sellepärast usutaksegi üldteada tõde ja kuni keegi riigipea official infoga välja ei tule, siis pea terve inimkond usubki seda, mis neile ametlikult ette söödetakse. kõik muu on vale, sest keegi pole seda confirminud ja koolis õpetaja ka sellest midagi ei rääkinud. muistsed inimesed uskusid, et illojimid on jumalad taevast, sest neile õeldi nii. ja üldse miks peakski keegi millegiga välja tulema? praegune maailmapilt neile väga kasulik, kes asuvad kõrgemal. mõni vend, kes on on nt. for real ufot näinud ja sellest räägib, on "segane". ja enne, kui otsest sõda ufodelt meile ei tule, niikaua pole ka ufosi "olemas".

Oeh..

Ma lugesin su postitust viis korda ja ma tõesti ei saa aru, mida sa sellega öelda tahad. Loogiline seos lausetel ja lause osadel lihtsalt puudub. Aga vaatamata sellele, ma proovin aru saada ja teen omapoolsed järeldused ja sulle vastates eeldan, mida sa öelda tahtsid.

Esiteks, mulle tundub, nagu sinu meelest on väär, lihtsameelne uskuda üldteada tõdesi. Ma tiirleb ümber päikese ja omakorda keerleb ümber oma telje - üldteada tõde. Kas inimesed on rumalad ja lihtsameelsed, et teaduslikult tõestatud tõde usuvad? lol?

Teiseks, see mida koolis õpetatakse ja räägitakse tuleb teadusest. Ei ole ansip see, kes füüsika õpikuid kirjutab. Kui sina või keegi teine ennem pythagorase teoreemi ei usu, kuni keegi riigijuhtidest seda "confirminud" pole, siis on see selle üksiku inimese probleem.

Lõpetuseks, sinu ja teiste vandenõuteoreetikute loogikas on üks ääretult vale arusaam. Te seate kahtluse alla kõik "ametliku", kõik mis tuleb haridusest ja ajakirjandusest (ilmselgelt kõik ajakirjanduse vahel edastatav info ei ole 100% tõene, kuid väär oleks eeldada, et kõik on vale) jne, seate kahtluse alla üldlevinud arusaamad, tõed, mis on leidnud laialdast kinnitust. Kuid te ei sea kahtluse alla neid samuseid vandenõuteooriaid, millesse te nii paadunult usute. Te loete internetist igasugust paska ja vaatate igat ettejuhtuvat videot youtubes naeruväärsetest ja fantaasiarikastest teooriatest ja te usute neid silmapilk ning arvate, et olete "valgustatud".
Te ei usu kinnitatud, kuid usute kinnitamatut infot.
Selline inimese maailmapilt, kus inimene usub ainult "confirmitud" (nagu sa ennast peenelt väljendasid) infot on igati õige ja ratsionaalne käitumine. Selle tõestamiseks toon ma sulle lihtsa näite: Sina usud üpris valimatult kõike informatsiooni ja teooriaid mida sa internetist leiad. Võtame näiteks religioonid. Erinevaid reeligioone (teooriad meie päritolu kohta) on maailmas läbi ajaloo olnud tuhandeid. Enamus neid religioone on üksteisega vastuolus, seega ilmselgelt ei saa kõik tõele vastata. Veel enam, enamus religioone tunnistavad ainult enda religiooni tõesena, mis tähendab, et kui isegi "jumal" on olemas ja ta on kuidagi mingisuguse püha õpetuse planeet maale läkitnud ja tahab, et inimesed seda järgiksid, siis peaks tõle vastama üksainus religioon. Seega, kõik teised tuhanded religioonid peaksid olema vale, välja mõeldud.
Õnneks üksi religioon tõele ei vasta, teadusliku kinnitust pole saanud ehk siis nagu sina seda ütlesid: "pole confirmitud". Kas kõik need inimesed, kes neid religioone ei usu on lihtsameelsed? rumalad? Ei ole. Vastupidi, nad on täiesti aruka ja ratsionaalse mõtelemisega. Nad usuvad ainult "ametlikult kinnitatut".
Sama kehtib sinu teooriatele. Rääkimata sellest, et need on lihtsalt teooriad ja ametliku kinnitust pole leidnud, puudvad neil teooriatel tõsiseltvõetavad tõendid ja puudub loogika, loogilised argumendid. Ja palun, kellegi inimese tunnistus või mingi udune pilt ufost pole mingisugune tõsiseltvõetav tõend. Erakordsed väited nõuavad erakordseid tõendeid. Ja sina usud vaatamata sellele suurt enamust neid ja mulle isegi kohati tundub, et sa usud kõike vandenõuteooriaid, millele sa internetis otsa komistad.
Nüüd palun vasta, kumb meist see rumal ja lihtsameelne siin on?

Muutis credanoob, 29 mai 2012 - 19:47.

megamees

BUFU

• liige
  • Liitus:04 okt 2007
Proovi mõista, Billy, et see ei ole päris multiaks, let it flow into you. Ühtlasi, sa ikka tead, et Karupoeg Puhh on raaamat, mis ei ole Walt Disney poole kirjutataud?

Mõistlik Kopikas

Liige

• liige
  • Liitus:23 apr 2012

Vaata postitustmegamees, 29 mai 2012 - 19:39, kirjutas:

Proovi mõista, Billy, et see ei ole päris multiaks, let it flow into you. Ühtlasi, sa ikka tead, et Karupoeg Puhh on raaamat, mis ei ole Walt Disney poole kirjutataud?

LMAO kui feil. Ega ükski Disney multikas ega raamat ei ole Walt Disney poolt kirjutatud :D
Ok ma ei saa öelda, et mitte ükski, sest ma pole järgi uurinud, aga siiski suur enamus ei ole tema kirjutatud lol

Pilveke, ma ei surugi peale midagi. Alusetu laim ja spam toimub siin lihtsalt, mis mind vahest marru ajab.

Muutis Mõistlik Kopikas, 29 mai 2012 - 20:08.

the-21-man

Liige

• liige
  • Liitus:17 märts 2010

Vaata postitustcredanoob, 29 mai 2012 - 19:21, kirjutas:

tegelikult oleme me kõik lihtsameelsed rumalad inimesed. sellepärast usutaksegi üldteada tõde ja kuni keegi riigipea official infoga välja ei tule, siis pea terve inimkond usubki seda, mis neile ametlikult ette söödetakse. kõik muu on vale, sest keegi pole seda confirminud ja koolis õpetaja ka sellest midagi ei rääkinud. muistsed inimesed uskusid, et illojimid on jumalad taevast, sest neile õeldi nii. ja üldse miks peakski keegi millegiga välja tulema? praegune maailmapilt neile väga kasulik, kes asuvad kõrgemal. mõni vend, kes on on nt. for real ufot näinud ja sellest räägib, on "segane". ja enne, kui otsest sõda ufodelt meile ei tule, niikaua pole ka ufosi "olemas".

Oeh..

Ma lugesin su postitust viis korda ja ma tõesti ei saa aru, mida sa sellega öelda tahad. Loogiline seos lausetel ja lause osadel lihtsalt puudub. Aga vaatamata sellele, ma proovin aru saada ja teen omapoolsed järeldused ja sulle vastates eeldan, mida sa öelda tahtsid.

Esiteks, mulle tundub, nagu sinu meelest on väär, lihtsameelne uskuda üldteada tõdesi. Ma tiirleb ümber päikese ja omakorda keerleb ümber oma telje - üldteada tõde. Kas inimesed on rumalad ja lihtsameelsed, et teaduslikult tõestatud tõde usuvad? lol?

Teiseks, see mida koolis õpetatakse ja räägitakse tuleb teadusest. Ei ole ansip see, kes füüsika õpikuid kirjutab. Kui sina või keegi teine ennem pythagorase teoreemi ei usu, kuni keegi riigijuhtidest seda "confirminud" pole, siis on see selle üksiku inimese probleem.

Lõpetuseks, sinu ja teiste vandenõuteoreetikute loogikas on üks ääretult vale arusaam. Te seate kahtluse alla kõik "ametliku", kõik mis tuleb haridusest ja ajakirjandusest (ilmselgelt kõik ajakirjanduse vahel edastatav info ei ole 100% tõene, kuid väär oleks eeldada, et kõik on vale) jne, seate kahtluse alla üldlevinud arusaamad, tõed, mis on leidnud laialdast kinnitust. Kuid te ei sea kahtluse alla neid samuseid vandenõuteooriaid, millesse te nii paadunult usute. Te loete internetist igasugust paska ja vaatate igat ettejuhtuvat videot youtubes naeruväärsetest ja fantaasiarikastest teooriatest ja te usute neid silmapilk ning arvate, et olete "valgustatud".
Te ei usu kinnitatud, kuid usute kinnitamatut infot.
Selline inimese maailmapilt, kus inimene usub ainult "confirmitud" (nagu sa ennast peenelt väljendasid) infot on igati õige ja ratsionaalne käitumine. Selle tõestamiseks toon ma sulle lihtsa näite: Sina usud üpris valimatult kõike informatsiooni ja teooriaid mida sa internetist leiad. Võtame näiteks religioonid. Erinevaid reeligioone (teooriad meie päritolu kohta) on maailmas läbi ajaloo olnud tuhandeid. Enamus neid religioone on üksteisega vastuolus, seega ilmselgelt ei saa kõik tõele vastata. Veel enam, enamus religioone tunnistavad ainult enda religiooni tõesena, mis tähendab, et kui isegi "jumal" on olemas ja ta on kuidagi mingisuguse püha õpetuse planeet maale läkitnud ja tahab, et inimesed seda järgiksid, siis peaks tõle vastama üksainus religioon. Seega, kõik teised tuhanded religioonid peaksid olema vale, välja mõeldud.
Õnneks üksi religioon tõele ei vasta, teadusliku kinnitust pole saanud ehk siis nagu sina seda ütlesid: "pole confirmitud". Kas kõik need inimesed, kes neid religioone ei usu on lihtsameelsed? rumalad? Ei ole. Vastupidi, nad on täiesti aruka ja ratsionaalse mõtelemisega. Nad usuvad ainult "ametlikult kinnitatut".
Sama kehtib sinu teooriatele. Rääkimata sellest, et need on lihtsalt teooriad ja ametliku kinnitust pole leidnud, puudvad neil teooriatel tõsiseltvõetavad tõendid ja puudub loogika, loogilised argumendid. Ja palun, kellegi inimese tunnistus või mingi udune pilt ufost pole mingisugune tõsiseltvõetav tõend. Erakordsed väited nõuavad erakordseid tõendeid. Ja sina usud vaatamata sellele suurt enamust neid ja mulle isegi kohati tundub, et sa usud kõike vandenõuteooriaid, millele sa internetis otsa komistad.
Nüüd palun vasta, kumb meist see rumal ja lihtsameelne siin on?

ma tahan õelda seda, et illojimid kodeerisid meid sellisteks, nagu me oleme ja see tähendab, et me teeme kõike nagu meile õeldakse :)

credanoob

Uustulnuk

• liige

Vaata postitustthe-21-man, 29 mai 2012 - 20:19, kirjutas:

ma tahan õelda seda, et illojimid kodeerisid meid sellisteks, nagu me oleme ja see tähendab, et me teeme kõike nagu meile õeldakse :)

MV? Kes kurat on illojimid?? Ah vahet pole, ma ei viitsi seda vahtu lugeda! Parem vasta küsimusele, miks sa seda usud? Miks sa seda arvad tõele vastavaks, mis alustel? Kus on tõendid? DAFUQ?????

the-21-man

Liige

• liige
mis tõendeid sa tahad. inimeste jaoks tõend on see, kui reptiloid seisab usa presidendi kõrval ja kuulutatakse, et nad on koguaeg siin maal eksisteerinud. kui ma sulle ütlen, et olen reptiloidiga metsas juttu rääkinud, siis olen ma ju hull. illojimid on tulnukad, kes tahtsid meist teha endi orjad ning kiirendasid dna mutatsiooni abil meie loomulikku arengut. loomulikult lisasid meie geenidesse ka nõksu, et meid saaks lambist ära kasutada. panid uskuma, et nemad on meie jumalad. sellepärast tulnukad nüüd siin vabalt ringi lasevadki, et meil on ajus see nõks, millega igaüks väheke arenenum võib manipuleerida. ja pohhui ju, kui vahest mõni on ettevaatamatu ja neid nähtakse. keegi ei usu sellist hullu ju. ja need on ka hullud, kelle peal katseid tehakse ja hiljem sellest räägivad. samas ilma illojimideta me istuks siiamaani koopas ja üritaks tuld leiutada. ehk ongi parem, et nüüd me saame arvutiga dotat mängida, lollidena, kuid siiski

weylin

Next stop is neverland.

• liige
  • Liitus:05 mai 2012

Vaata postitustMõistlik Kopikas, 29 mai 2012 - 15:15, kirjutas:

Kle see oli inimlik eksimine lihtsalt. Ma ei süvenenud, kas see keelati päriselt Eestis ära või mitte, aga need seosed on väga reaalsed. Karupoeg puhh on minu meelest rohkem toidusõltlane, ja üleüldiselt nad midagi tarka seal ei räägi vaid jauravad niisama. Disney asutaja oli viimase astme freemason ja on palju teisigi näiteid, kuidas disney alateadvusega oma kasuks jamab. Te võtate alati nii lambisest eksimusest kinni ja hakkate nagu neljanda klassi poisid näpuga näitama ja "haha" hüüdma. Debiilne :D

Saa aru, karupoeg puhh on laste raamat. Miks kurat peaksid nad seal filosofeerima hakkama? Sa näed igas asjas vandenõud, kuidas sa nii elada saad?
Sa teed ise sama moodi ju lol. Kirjutad ühe sõna valesti ja oled kohe feilboat ja noob.

Kuidas sa koolis käisid? katsid kõrvad kinni, kui keegi sulle midagi õpetada üritas ja panid silmad ka kinni? Ei ütle ette üldteada tõdedes ei tohi kahelda, aga veidi loll tunne tekib, kui sul mingeid tõestusi pole. muidugi mitte kui sa billy oled.
Väga palju inimesi on "ufosid" näinud. enamjaolt osutuvad need aga planeetideks ja lennukiteks.

the-21-man

Liige

• liige

Vaata postitustweylin, 29 mai 2012 - 20:53, kirjutas:

Kuidas sa koolis käisid? katsid kõrvad kinni, kui keegi sulle midagi õpetada üritas ja panid silmad ka kinni? Ei ütle ette üldteada tõdedes ei tohi kahelda, aga veidi loll tunne tekib, kui sul mingeid tõestusi pole. muidugi mitte kui sa billy oled.
Väga palju inimesi on "ufosid" näinud. enamjaolt osutuvad need aga planeetideks ja lennukiteks.

mida vittu :D

credanoob

Uustulnuk

• liige

Vaata postitustthe-21-man, 29 mai 2012 - 20:37, kirjutas:

mis tõendeid sa tahad. inimeste jaoks tõend on see, kui reptiloid seisab usa presidendi kõrval ja kuulutatakse, et nad on koguaeg siin maal eksisteerinud. kui ma sulle ütlen, et olen reptiloidiga metsas juttu rääkinud, siis olen ma ju hull. illojimid on tulnukad, kes tahtsid meist teha endi orjad ning kiirendasid dna mutatsiooni abil meie loomulikku arengut. loomulikult lisasid meie geenidesse ka nõksu, et meid saaks lambist ära kasutada. panid uskuma, et nemad on meie jumalad. sellepärast tulnukad nüüd siin vabalt ringi lasevadki, et meil on ajus see nõks, millega igaüks väheke arenenum võib manipuleerida. ja pohhui ju, kui vahest mõni on ettevaatamatu ja neid nähtakse. keegi ei usu sellist hullu ju. ja need on ka hullud, kelle peal katseid tehakse ja hiljem sellest räägivad. samas ilma illojimideta me istuks siiamaani koopas ja üritaks tuld leiutada. ehk ongi parem, et nüüd me saame arvutiga dotat mängida, lollidena, kuid siiski

Kui sa ilma tõenditeta "reptiloidiest" ja ""illojimidest" räägid, sa arvad et siis inimesed ei pea sind hulluks? Seega ma ikkagi julgustaks sind avaldama, miks sa sellesse kõigesse usud? Kus on sinu jaoks tõendid? Mis need on?

Sa peaksid julge ja aus ikkagi olema, kui sa sellest kõigest räägid ja teisi süüdistad kergemeelsuses. Seega ole julge ja ütle ausalt, kas tõesti kohtusidki metsas väidetava "reptilodiga". Kui vastab tõele, siis oleks mul kohe rida küsimusi: Millal see oli? Kas sa olid narkojoobes? Kui ei, siis palju aega oli möödas viimasest hetkest, kui olid alkoholi/narkootikume tarvitanud. Kui tihti ja palju oled oma elujooksul narkootikume tarvitanud ja mida täpsemalt?

Ja lisaks kõigele eelnevale. Ma absoluutselt ei tunne sind ega pole foorumis muid teemasi lugenud, seega ei tea sinu kohta mitte midagi. Aga ma arvan, et sa oled regulaarne kanepi suitsetaja. Lihtsalt arvan ja küsin: Kas oled?

Muutis credanoob, 29 mai 2012 - 21:06.

the-21-man

Liige

• liige
ei, ma ei süüdista teid kergemeelsuses. see pole teie süü ju, et te sellised olete. illojimid on selles süüdi. ja su ülejäänud teksti lugedes sain aru, et sinuga pole sellel teemal mõtet edasi rääkida.

megamees

BUFU

• liige
  • Liitus:04 okt 2007

Vaata postitustMõistlik Kopikas, 29 mai 2012 - 20:05, kirjutas:

Vaata postitustmegamees, 29 mai 2012 - 19:39, kirjutas:

LMAO kui feil. Ega ükski Disney multikas ega raamat ei ole Walt Disney poolt kirjutatud :D
Ok ma ei saa öelda, et mitte ükski, sest ma pole järgi uurinud, aga siiski suur enamus ei ole tema kirjutatud lol

Pilveke, ma ei surugi peale midagi. Alusetu laim ja spam toimub siin lihtsalt, mis mind vahest marru ajab.

Ei nagu, see ei ole loodud Disney (kompanii) poolt, see on raamat.
http://en.wikipedia....Winnie_the_pooh
Ja for real, see on animeeritud sketš, mitte päris leak. Prove me wrong, sa väitsid, et on olemas mitu osa, ma otsisin päris tükk aega, ei leidnud, linka palun.

credanoob

Uustulnuk

• liige

Vaata postitustthe-21-man, 29 mai 2012 - 21:09, kirjutas:

ei, ma ei süüdista teid kergemeelsuses. see pole teie süü ju, et te sellised olete. illojimid on selles süüdi. ja su ülejäänud teksti lugedes sain aru, et sinuga pole sellel teemal mõtet edasi rääkida.

Okei, mida iganes. Aga, kas sa palun oleksid nii lahke ja ikkagi vastaksid minu eelnevas postituses sinule esitatud küsimustele? Aitäh!

Kaunter

Liige

• liige
  • Liitus:20 nov 2004
http://pastebin.com/tQpynGDX

Mis te sellest arvate?

Muutis Kaunter, 29 mai 2012 - 22:14.

credanoob

Uustulnuk

• liige

Vaata postitustMõistlik Kopikas, 29 mai 2012 - 22:04, kirjutas:

Ei, ta ei vasta sulle. Ta juba ütles, et ta nägi su postitusest ära, et sinuga ei ole mõtet edasi rääkida. Ei saanud aru ikka? :D
Tõesti pime oled sellisel juhul :D

Tõsi, kuid see oleks aru saadav, kui me arutleks pikalt ja süviti mingil teemal ja ta lihtsalt minigtel põhjustel ei viitsiks edasi arutleda.

Aga mina esitasin talle lühikesed, konkreetsed küsimused, millele saab vastata jah/ei vormis ja ühe-kahe sõnaga. Asjaolu, et ta keeldub neile vastamisest ja ei suuda oma seisukohti ja teooriaid ühe paari lausega kaitsta/tõendada on selge näide, et ta saab ise ka aru, et tema jutul pole mitte mingisugust ratsionaalset alust. Ta kardab ennast veel rohkem lolliks teha ja ta on seega valinud sellise tee, et "viga kuidagi temas ja ma ei näe mõtet/ei vaevu lollidega rääkima". Iga üks näeb sellise haleda käitumise läbi.

Muutis credanoob, 29 mai 2012 - 23:37.

Jack Herer

Liige

• liige
  • Liitus:14 juuni 2009
haha, pada sõimab katelt, ühed mustad mõlemad. :D

ikka ja jälle jääb vanarahva tarkus peale.

Muutis Jack Herer, 29 mai 2012 - 23:30.

5bil year's ago our planet materialized from thin air.
Postitas pildi
Postitas pildi

credanoob

Uustulnuk

• liige

Vaata postitustMõistlik Kopikas, 29 mai 2012 - 23:20, kirjutas:

Mitte, et ta ei vaevu lollidega rääkima, vaid sellel ei ole lihtsalt mõtet. Said ikkagi valesti aru.

Sa oled ta seaduslik eestkostja, et tema eest juba mitmendat korda vastad? Seletaks nii mõndagi tema postituste tagamaast. Äkki tõesti on tegemist piiratud teovõimega iskuga.
Igatahes ma editisin posti, mõte jääb ikka täpselt samaks. Närid nii tühiste asjade pärast. Parem kasuta oma nobedaid näppe klaviatuuril produktiivsemalt käesoleva foorumi teema raames ja vasta minu eelnevalt sinule esitatud küsimustele, mitte ära näri mõttetult tähti.

Mõistlik Kopikas

Liige

• liige
See polnud tähenärimine tegelikult... Ma tean seda inimest väga hästi, ja ka seda, miks ta edasi ei rääkinud ja su küsimusele ei vasta. Sa peaksid ise aru saama, et tal ei ole sulle mõtet midagi edasi seletada. Mina aitan sul sellest aru saada, sest sa pole veel selleni jõudnud. :D

sokC

Inkvisiitor

• ILLUMINAAT
  • Liitus:17 veebr 2008

Vaata postitustthe-21-man, 29 mai 2012 - 20:37, kirjutas:

Billy teksti vaadates jääb mulje, et tüüp on kerge taandarenguga, aga fakk... See reptiloidide ja illojimide jutt on lihtsalt liiga fun :D Iga kord kui neid sõnu näen, siis muhelen vaikselt omaette.

Muutis sokC, 29 mai 2012 - 23:58.

Posted Image

Mõistlik Kopikas

Liige

• liige

Vaata postitustsokC, 29 mai 2012 - 23:57, kirjutas:

Billy teksti vaadates jääb mulje, et tüüp on kerge taandarenguga, aga fakk... See reptiloidide ja illojimide jutt on lihtsalt liiga fun :D Iga kord kui neid sõnu näen, siis muhelen vaikselt omaette.

Ära püksi jobista :D

13 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 13 külalist, 0 anonüümset kasutajat