Okei chill. Ma olen enam kui kindel, et tulnukad on olemas, aga point on selles, et bossid on seda väga hästi suutnud varjata kogu aeg. Fakte selle kohta ei saa infopuuduse tõttu lihtsalt tuua. Mõelge nüüd sellele, et inimesed on nagu tavalised loomad. Suures pildis mõttetud putukad, kes on lollimad, kui lauajalad. Lihast ja verest organismid, kes söövad taimi ja teisi lihast ja luust organisme. Tavalised putukad, kellele on erinevalt ülejäänud elusorganismidest lükatud boonusupgraded peale ehk aju, mis suudab mõelda. Me asustame territooriumeid riikidena ning sõdime omavahel täiesti mõttetult hävitades iseennast (suht loll ju või mis). Kui ma oleksin mingi relvadega tulnukas, siis ma hävitaksin inimesed kohe ära, sest nad on lihtsalt ohtlikud kõigile ja kõigele.
Mis te arvate, mis juhtuks, kui taevast tuleksid UFOd alla. Inimestele on sisse kodeeritud hirm ("äkki nad tulid meid ära tapma?" "mis muul põhjusel nad siia tulid?" "nad tahavad meist raudselt orjad teha" jne). Ma olen enam kui kindel, et sellise stsenaariumi puhul inimesed lihtsalt alustaksid hirmust sõda nende vastu.
Teiseks inimesed ei usu seda, mida nad ise näinud pole või ei taju (füüsikalisi seadusi sa usud, sest sa saad aru, et gravitatsioon hoiab sind Maa küljes kinni ja prolly on see reaalselt ka olemas). Seega kui nüüd mingi teatud seltskond (bossid) teavad, et tulnukad on olemas, siis neil on targem üldine inimkond teadmatuses hoida. Vastasel juhul suruks kogu inimkond peale, et me peame need tulnukad üles otsima ning me peame Maalt välja saama universumit avastama ning nendega tutvuma, sest inimesed on ka uudishimulikud. Samas elaksid kõik edaspidi hirmus, et varsti võivad tulla tulnukad Maale meid hävitama, teadmata kas ja millal see üldse juhtuda võiks ning inimkond võtaks tulnukaid, kui potentsiaalset ohtu, sest meil on egod. Inimesed arvavad, et nad on universumi targimad ja kõige perfektsemad olendid üldse ning suht raske oleks neelata alla teadmist, et me ei olegi püramiidi tipus vaid me oleme tegelt selle alguses üldse.
Kujuta ennast tulnuka asemele, kes on selline etheral olend - füüsiliselt teda ei eksisteeri (võib läbi puu hõljuda). Mingit toitu ja substance ta ei vaja ning teab kogu universumist kõike. Tal ei pruugi üldse suud, nina ja silmi ollagi, sest ta "teab" maailma teistmoodi. Äkki ta on üldse hõljuv energiapall - või milline iganes. Puhas energia, mis ei sõltu ühestki teisest elemendist/ainest (toit, füüsilised seadused jne). Point on selles, et me ei tea millised tulnukad on, enne, kui me ühte näinud pole (seniste arvamuste kohaselt on nad lihast ja luust olendid) ning sellise tulnuka kõrval oleks inimene lihtsalt üks mõttetu putukas, kellel on jõhkrad nuke'd ja kes sõidab ringi korraldades süstematiseeritud kontrollitud plahvatusi (automootor), ehitas relva, mis mini-plahvatuse tagajärjel laseb suurel kiirusel torust välja tüki rauda ning kellel on "vajadused". Inimene tahab omada võimu, paljuneda, toituda jne.
Lihtsalt on vaja oskust seda kõike ette kujutada ja siis jõuad suht järeldusele, kui mõttetu sa oled ja kui badass on minu eelnevalt väljatoodud võib-olla/võib-olla mitte eksisteeriv tulnukas. Tegelt ma ootaks, et siinsed teoreetikud oma kutsume neid siis teooriaid siia lauda lükkaks, sest see on info, mida näiteks mina olen kogu aeg taga ajanud ja mis minu jaoks on puhas kuld