Nagu sinu teooriad oleksid palju sisukamad, targemad ja loogikasõbralikumad? Hull aju-kunn enda arust
Ainsad asjad, mida sa näiteks oskad tuua, ongi mingi ajaloo õpiku tekstid, mille tõesuses sa samamoodi kindel ei saa olla, sest sealt võivad olla välja jäetud väga olulised detailid, mis muudavad kogu arusaama sellest loost.
Nõme vaadata, kuidas te rahulikult argumenteerida ei oska, vaid laimu ja spammi hakkate korraldama tegelikult. Like a little kids
Ja kokkuvõttes, sokC, olen ma palju rohkem infot jaganud, kui sina... Niiet ole kuss mõnda aega, kui midagi tarka rääkida ei oska. Teooria või mitte, rohkemat see olla ei saagi, kuna me pole keegi siit spetsialist ega pädev kõiketeadja.
sokC, 03 mai 2012 - 18:00, kirjutas:
Ma norin selle kallal, et sa esitad oma teooriad FAKTINA. Proovi sellest juba üks kord aru saada. Mitmeid kordi öelnud sulle seda, ikka sa suudad selles mööda vaadata.
Kle mees, ära valeta - ma ei ole kõiki oma teooriaid faktina esitanud. Faktid on näiteks need, et iidsetes kultuurides elanud inimesed tegid märkmeid abivalmitest lendavatest jumalatest. Ära aja asju keerulisemaks kui nad on.
sokC, 03 mai 2012 - 18:00, kirjutas:
Minu teooriad ei pruugi palju sisukamad olla, kuid need on teooriad, ning erinevalt sinust on mul piisavalt mõistust, et oma teooriad faktina mitte esitada. Õpi lugema ja teksti analüüsima, ning alles siis hakka oma peas mingeid seoseid looma.
Sa norid praegu sõnade ja väljendite tähenduste kallal, muutud isiklikuks, mis on haledalt teemast kõrvale kaldumine...
Cut it off already little kid
Jälle rikkusite teema ära oma vingumise ja inisemisega. Hea töö!
Rassipassi, 03 mai 2012 - 18:06, kirjutas:
Aga ta on tagasi veel lollimal kujul ja üritab uue nimega kunstlikult rõhutada oma vaimset võimekust. Kahju ainult, et ta uued postid on ikka vanast kasutajast kaasa võetud.
Sa pead vist ennast ülitargaks inimeseks ikka ma vaatan, et alatasa rumalaks kõiki kutsuda saad? Ise olid üks nendest, kes uue maailmakorra süsteemist mitte kui midagi aru ei saanud 10 lehekülje teksti põhjal, ning aasta idioodi tiitli endale sai. Sa oled küll viimane inimene, kes sõna võtma peaks trolol
Sinusugune usub vist, et H.A.A.R.P on loodud ka teaduslikeks uuringuteks vist. Seekord ma sinuga pikemalt samale tasandile langema ei hakka, sest ma tean, et sul pole aimugi nendest teemadest ja muutud lihtsalt isiklikuks ja solvavaks, kui mingi asi sulle arusaamatuks jääb. Edu ja peace!
Muutis Mõistlik Kopikas, 03 mai 2012 - 18:20.