Enne eelnevat juttu küsiksin kõigi siinsete postitajate käest(eriti need, kes postitavad Youtube linke), et kas te infot analüüsides bullshit firewalli kasutate? Ma pole vist kordagi elus vaadanud seda Ancient aliensi, nägin mingisugust reklaami ja iga teine väide seal on paras nali. Üldjuhul on tegemist showga, mille eesmärgiks on lihtsalt meelelahutus, see ei ole mõeldud selleks, et inimesed saavutaksid vabaduse ja saaksid maailmast rohkem aru, saate tegijad teavad kgu asajdest sama palju kui teie, ehk siis mitte midagi, teile esitatakse vaid hulk fakte ja visuaalset tõestusmaterjali, ülejäänud mõtelte ise välja. Seepärast on lausa fenomenaalne, kuidas väga lühikese ajaga tuuakse siia nii palju materjali, et jube, palun kaaluge postitused hoolega ennem läbi, siis on ka teistel huvitavam lugeda,
Teemasse, isiklikult hakkasid mind erinevad nähtused huvitama juba lapsena, tol ajal oli päris raske infot seedida, nüüdseks olen aastaid erinevat informatsiooni kogunud ja vabal ajal asja uurinud, mõningad killud toon siin välja, aga pikemaosalisi postitusi sel teemal ma tegema ei hakka, kuna meil on rohkem vabaaja foorum ja keskmine inimene ei ole nende teemadega kursis. Kindlasti annan mõista, et ma ei ole paduusklik ega väide, et minu poolt välja käidud info on tõene, erinevalt paljudest teistest ma ei usu ega pea kõike tõeseks ja ei kuuluta seda kusagil ka avalikult, et olen leidnud ülima tõestuse.
Alustame siis püramiididest, siin mõni leht tagasi on nende üle suur vaildus, tegelikult ei ole neis püramiidides mitte midagi erilist, va seitsmes püramiid, mis on oma eelkäijatest palju vanem ja mille ehitajateks inimkonda ei saa pidada. See oli omamoodi energiarelv ja suurematsorti vanglaprogramm, tehnoloogiline osa asus muidugi allpool, mis pärast sõda teiste tulnukatega hävitati/minema tassiti. Kes on lugenud Gilgameši, siis vihjeid ja jälgi on seal olemas mingilmääral, kuid mitte palju. Põhitegelaseks on Marduk ja tema vabastamine siit ilmast. Kõik hilisemad püramiidid on inimeste enda poolt ehitatud, mille eesmärgiks oli esialgse projekti matkimine, sama puudutab vaaraosid. Kombed, talitlused ja muu võeti lihtsalt sealt üle, mingisugused tulnukad seal küll puuduvad.
Tesla kohta olen tahtnud siia lausa eraldi teema luua, aga kahjuks/õnneks pole seda veel teinud, kuna igasuguste sisukate postituste vorpimine võtab aega. Mis puudutab Tesla leiutisi, siis nagu ta ka on ise mitmel korral öelnud, pole ta oma leiutiste autor. Ka see on kinnitatud fakt, et Tesla sai erinevaid nägemusi, mis vahel olid nii tõepärased, et ta kaotas oma reaalsustaju, seega tema abistajad ei ole siit imast ja tema tasuta projektid ei ole samuti mõeldud preaguste valitsejate jaoks, kelle meelevalda maa kuulub. Tasuta asju ei tohi olla, muidu hakkaksid inimesed ehk veel liialt kiiresti arenema ja siis oleks jama. Preagune rahal põhinev värk on väga aeglane ja sellel on ka muu keerulisem põhimõte, millest ma siin sogada ei viitsi.
Üks huvitavamaid ja vailedamatult parimaid on nö vanglaplaneedi teooria, mis väidab, et see emake maa siin ei ole mitte midagi muud kui puhas vangla, kuhu preguse Orioni impeeriumi poolt erinevate teiste rasside hingi kehadesse topitakse. Asi ise on selles, et hing on ju surematu, aga hinge on võimalik vangistada ja tema kogemusi on võimalik varastada. Seepärast inimesed lihtsalt sünnivadki ajast aega siia uuesti, ilma igasuguse mäluta oma eelmisest elust ja sealt õpitust, kogu aeg alustatakse nullist ja selles kogu eesmärk ongi, terve igavik siin passida. Seepärast on ka erinevad usundid nagu krisltus ja islam just üks paras jama, mille eesmärgiks ongi viimsepäeva ootus ja oma kogemuste/teadmiste kinkimine valitsevatele tulnukatele. Erinevad nö röövid ja muu selline toimubki tänu sellele, et vahel antakse inimestele midagi tagasi, aga selleks puhuks, mis on valitsejale pikemas plaanis kasulik. Sealt tuleneb ka nö valgus tunneli lõpus, kus teile asetatakse kuklasse uued nähtamatud niidid, et te mitte mingi hinna eest vabaks ei pääseks ja ikka jätkaksite samal rajal. Seepärast on maailmas toimunud ka erinevate paganate/teiste religioonide hävitamisi koos sealsete kirjanduse ja teadmistega - nõidadepõletamine ja tume keskaeg peaks olema tuttav teema nii mõnelegi, senini on teadmata kui paljudele hinnalistele teadmistele tuli otsa pandi. Põletamisriitused on selle jaoks, et sellega lastakse inimeste energiakeha vabaks, seda on kasutatud väga pikast ajast väga paljude religioonide puhul. Nüüd maetakse keha koos hingega ja see jääb ootama aega, kuni sellele järgi tullakse. Tagasi pöördudes Marduki juurde, siis kes ja miks teda siin täpsemalt käisid vabastamas on mulle teadmata. Kui tahate olla nagu Tesla, siis enamasti see on võimatu, sest juba usk ja programm teie peas välistavad selle variandi. Pikemalt on jällegi väga raske kogu asja seletada, sest selgitada tuleks rohkem mõisted, kuna tervikpildi saamiseks tuleb paljusid mõisteid ja valdkondi lahata.
Eks ole natsid ka selle värgiga mingitmoodi seotud, aga praegu ma kahjuks rohkem kirjutada ei jõua...
Bend if you must, but never brake!