metsavaras, 22 aprill 2012 - 22:15, kirjutas:
Kuidas Austraalia maal kütusehinnad on?
Palju maksma su täispaak (~60L) läheb siis ning palju kilomeetreid sellega maanteel läbida saaksid ka?
Muidu ja.. Kena ju (:
Liitri hind on keskmiselt ~$1,5 ja see oleneb siin asukohast. Kõrbes on 1,6+, maantee ääres 1,5+, linna keskel 1,45 kõige odavam, mis näinud olen.
Minu arvutuste kohaselt võtab ta praegu keskmiselt 12L sajale - linnas 14L, maanteel 10-11L
Ja seda minu sõidustiiliga

Jorgen, 22 aprill 2012 - 22:05, kirjutas:
Eestis tuleb ainsaks probleemiks parempoolne rool, aga see selleks. Celica sellest ajast väga nice ning edu autoga :>
See on ja ainus flaw kogu plaanis, aga kui ma õigesti aru sain, siis Eestis on lubatud sellega sõita, lihtsalt ta peab olema regatud Austraalias (Eestisse seda regada ei saa) ning võimalik, et ma pean selleks siinsed juhiload ära tegema, et see kombo töötaks (paarisaja $ eest tuleb eksam teha ja käes). Austraalia võlu seisneb selles, et autodel pole ülevaatus kohustuslik ning rego on võimalik pikendada internetis. Ülevaatusel peab käima, kui eelmine rego on läbi saanud ja on vahe sisse tulnud enne, kui uuesti rego pikendada tahad või kui ment on kinni pidanud, mingi vea avastanud ning yellow stickeri peale lükanud mille puhul tuleb pitidele minna, kus vaadatakse terve auto üle ja seal avastatud vead parandada, et autoga saaks jälle liiklusesse minna.
Muutis Иван, 22 aprill 2012 - 22:25.