August, 31 jaanuar 2012 - 00:47, kirjutas:
Teadmised ei maksa midagi, kui sa oled lõksus, K.
Trust me, see, et ma siin kahel käel teadmistega rumalust materdan ei tähenda, et ma ei oska näha teadusliku maailmakäsitluse vajakajäämisi. Ühtlasi leian ma, et mingi aine poolt hägustatud meeleseisundi vabaduseks nimetamine on vabaduse idee mõnitamine.
Muidu, ei vaidle vastu, et ülikool siin teatavaid teadmiseid juurde kingib, mida ma ka kasutan. Pole mingi "Look what I know now" teema, lihtsalt võimaluste ja uute ressursside kokkulangevus.
Jack Herer, 31 jaanuar 2012 - 00:47, kirjutas:
Su jutt on alati ilus, sisaldab keerukaid sõnu ning sõnum on selge, kuid sa ei põhjenda ennast mitte kunagi. Ei meeldi sellises kontekstis öeldud "Ei, vale, milleks põhjendada" laused.
Nõus, on ebatäpne ning subjektiivne, kuid kas inimene tarvitab kavatsusega avastada uusi kemikaale ning seoseid nendega ajus, või lihtsalt teha pilve? Valdav enamus valiksid viimase variandi. Tarbides aineid, õpid sa ennast paremini tundma.
Mu hemp näide on tegelikult rohelise mõttelaadiga, säästa loodust ja toota rohkem O2'te. Jälle ütled, et see on vale, eksju.
Ma ei viitsi rikkis plaadimängija olla ning asju 1000 korda seletada. Ma eeldan, et sa oled intelligentsem kui Billy, seega kui sul on konkreetseid küsimusi, siis arutlen, aga jätan endale vabaduse öelda mõne asja kohta "sorry, see on kõik vale" ning sellisel juhul on minu meelest normaalne eeldada, et sa formuleerid uue väite/küsimuse. Vbl olen ebaõiglane, sitt lugu.
Tarvitamise osas segad jälle kaks asja kokku. Sa tead mõjudest enda peal katsetades nii palju, kui sinu aine poolt mõjutatud meeled, mälu ning kogemuse ajaline jaotuvus lubavad. On palju mõjusid, mis avalduvad liiga aeglaselt, liiga harva või teadvustamatult, nende puhul on vaja objektiivset uurimust, mitte subjektiivset. Loomulikult on subjektiivne katsetus objektiivse lähtepunktiks, et oleks üldse selge, MIDA uuritakse, kuid see ei tähenda, et ise popsutamine kellegi kanepi-eksperdiks teeks.
Hemp on eraldi teema millest mul ausaltöeldes pohh. Minu point oli selles, et seda ei ole mõtet segada narkootikumitemaatilisse arutelusse, sest nende kahe asja vahel ei ole märkimisväärset seost. Näed isegi, et mõni prääksub "mämä kanep on bännitud kuigi temast saab paberit" no fuck you, ei ole ju bännitud, kuidagi ei ole. Seemnetele ja taimekasvatusele üldiselt laieneb kontroll, et võimuesindajad saaks veenduda, et keegi oma tööstusliku kanepi põllul väikest narkonurka ei hariks, thats all.
Muutis K, 31 jaanuar 2012 - 01:34.