Change
Sellel teemal on 160 vastust
Postitatud 21 detsember 2012 - 12:50
Tra mis kuradi vennad need on, kes nii oma tööd teevad.
:S. Loodetavasti kompenseerib selle jama.
:S. Loodetavasti kompenseerib selle jama.
Postitatud 21 detsember 2012 - 20:55
Kas sellest ei ole kuulnud, et kui rattad alla panna ja peale 50km sõitmist tuleb poldid üle pingutada?
See on kõikidel autodel ja ratastel nii.
Kui kohe alguses poldid nii kõvasti kinni keerata, et nad ka jäävad kinni, siis neid pärast käsitsi lahti keerata on sisuliselt võimatu.
Kui kohe alguses poldid nii kõvasti kinni keerata, et nad ka jäävad kinni, siis neid pärast käsitsi lahti keerata on sisuliselt võimatu.
Cheap ain't badass, badass ain't cheap.
Postitatud 21 detsember 2012 - 22:12
doker, 21 detsember 2012 - 20:55, kirjutas:
Kas sellest ei ole kuulnud, et kui rattad alla panna ja peale 50km sõitmist tuleb poldid üle pingutada?
Lol, sa ei oska liht alla panna obv. Ise pole kunagi midagi üle pingutanud ja probleeme ei ole kunagi olnud.
tra sa oled veel lollim kui mina
Postitatud 06 jaanuar 2013 - 22:22
Raiki, 21 detsember 2012 - 22:12, kirjutas:
doker, 21 detsember 2012 - 20:55, kirjutas:
Lol, sa ei oska liht alla panna obv. Ise pole kunagi midagi üle pingutanud ja probleeme ei ole kunagi olnud.
Kuulnud olen küll ja oli isegi plaanis see.
Aga ma ei tea, peres on veel kolm autot millel ma tavaliselt vahetan alati ise ära veljed. Ja pole ennem midagi lahti tulnud ja pole ennem midagi pingutanud ka.
Postitatud 07 jaanuar 2013 - 21:54
See oleneb täiesti poltidest ja velgedest.
Plekkveljed tõmbavad üldiselt ennast kenasti kinni.
Aga valukad kipuvad veidi vajuma, niiet neid tuleb pärast üle pingutada.
Plekkveljed tõmbavad üldiselt ennast kenasti kinni.
Aga valukad kipuvad veidi vajuma, niiet neid tuleb pärast üle pingutada.
Cheap ain't badass, badass ain't cheap.
Postitatud 14 jaanuar 2013 - 17:24
Oli mis oli, aga nüüd veereb bemm jälle ilusti ja õnnelikult ringi! Kuna vahepeal olin Soomes ja kasutasin vanemate autosi, siis polnud vajadust seda velje värki ka korda teha. Aga NV oli vaba aega ja võtsin asja käsile. Puurisime vanad poldid välja ja uued asemele ilusti
Kaks suvalist pilti ka tänasest.
// Muidu kohe lähme jäärajale Ehk saab seal ka mõne hea pildi.
Kaks suvalist pilti ka tänasest.
// Muidu kohe lähme jäärajale Ehk saab seal ka mõne hea pildi.
Postitatud 14 jaanuar 2013 - 18:14
Need smoke esituled näevad päris kenad välja.
Vaata, et siis rajal ära ei lõhu masinat..
Vaata, et siis rajal ära ei lõhu masinat..
ಠ_ಠ
Postitatud 14 jaanuar 2013 - 21:16
Postitatud 16 jaanuar 2013 - 19:10
Käisin täna väheke pildistamas Kahjuks pole head kaamerat endal
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Postitatud 16 jaanuar 2013 - 19:41
oranž suunatuli häirib ._.
Aga muidu vinks-vonks bemm
Aga muidu vinks-vonks bemm
Postitatud 16 jaanuar 2013 - 19:46
Deud, 09 detsember 2012 - 23:23, kirjutas:
noniiii, juhtus reede öösel siis selline asi, et bemmil lendas velg nahhui alt. Õnneks sõber suutis auto tee peal hoida, jäime küll risti keset teed aga peaasi, et kõik terved ja auto ka
Siis helistasin sellele vennale kes mul velgi alla pani ja see tuli sinna ja pani selle uuesti alla tagasi. teiste velgede poldid olid ka kõik peaaegu lahti :S Ja nüüd muidugi need kõik kadunud ka.
Lisaks sellele on mul see nädal kadunud mõlemad keskluku puldid. Ehk neid on alles 0 nüüd. Seletage nüüd mis ma tegema pean Et uusi kuskilt saada või mis võimalused on?
pask graafika pildil, sest naised ei saanud aru lihtsalt kuidas pilti teha.
Siis helistasin sellele vennale kes mul velgi alla pani ja see tuli sinna ja pani selle uuesti alla tagasi. teiste velgede poldid olid ka kõik peaaegu lahti :S Ja nüüd muidugi need kõik kadunud ka.
Lisaks sellele on mul see nädal kadunud mõlemad keskluku puldid. Ehk neid on alles 0 nüüd. Seletage nüüd mis ma tegema pean Et uusi kuskilt saada või mis võimalused on?
pask graafika pildil, sest naised ei saanud aru lihtsalt kuidas pilti teha.
mul oli nii, et tulin töökojast, sõitsin mööda pärnu mnt'd, vaatan mingeid polte lendab auto alt ja siis paneb vasak esiratas nahhui sain auto teeäärde seisma ja jooksin mööda pärnu mnt'd järgi sellele rattale päris pikalt see oli ülinaljakas vaatepilt
Postitatud 16 jaanuar 2013 - 19:57
Postitatud 16 jaanuar 2013 - 20:08
Visa Hing ehk Neoneti King, 16 jaanuar 2013 - 19:57, kirjutas:
Endal tegin ka ise, suhtelislt kerge oli tegelt.
Ostad kahe niidiga pirni, siis kontrollid, et kumb tugevamalt põleb (selle jätad suunaks. Ja teine põlema lihtsalt). Siis viskad sellele nõrgemale juhtme järgi ja puurid sokklist augu läbi ning viid parki. Sealt ühenad pargitulega ära ja ongi olemas. Raske seletada vb aga kerge teostada
Uuematel pidi sellest ka piisama, kui võtad pargi välja lihtsalt.
Postitatud 16 jaanuar 2013 - 20:17
Deud, 16 jaanuar 2013 - 20:08, kirjutas:
Visa Hing ehk Neoneti King, 16 jaanuar 2013 - 19:57, kirjutas:
Endal tegin ka ise, suhtelislt kerge oli tegelt.
Ostad kahe niidiga pirni, siis kontrollid, et kumb tugevamalt põleb (selle jätad suunaks. Ja teine põlema lihtsalt). Siis viskad sellele nõrgemale juhtme järgi ja puurid sokklist augu läbi ning viid parki. Sealt ühenad pargitulega ära ja ongi olemas. Raske seletada vb aga kerge teostada
Uuematel pidi sellest ka piisama, kui võtad pargi välja lihtsalt.
http://foorum.bmwclu...hp?f=75&t=93590
Siin õpetus kuidas teha.
Postitatud 01 veebruar 2013 - 19:36
Täna läks bemm remonti ja lõpuks tuli välja, et mul on ostetud vale starter... Vähemalt ma sain vale starteri... Küsisin küll täpselt samale mootorile, aga andsid nad midagi muud :S
Jäi siis laiali ja seisab nüüd kuskil... Järgmine nädal üritan uue sebida ja loodan, et vana saan raha vastu tagasi vahetada ikka.
Jäi siis laiali ja seisab nüüd kuskil... Järgmine nädal üritan uue sebida ja loodan, et vana saan raha vastu tagasi vahetada ikka.
Postitatud 07 veebruar 2013 - 19:27
BUUUMERI korras. Töötab väga hästi ja läheb käima ilusti Vähemalt see raha läks küll õigesse kohta!
Paar väiksemat asja sai ka korda tehtud ja loodan, et nüüd tuleb muretuid kilomeetreid ainult
Paar väiksemat asja sai ka korda tehtud ja loodan, et nüüd tuleb muretuid kilomeetreid ainult
Postitatud 18 veebruar 2013 - 18:53
Miks auto müügis?
Postitatud 18 veebruar 2013 - 19:40
Postitatud 18 veebruar 2013 - 19:45
Postitatud 21 veebruar 2013 - 19:32
6 kasutaja(t) loeb seda teemat
0 liiget, 6 külalist, 0 anonüümset kasutajat