gringo, 11 november 2012 - 03:08, kirjutas:
Kus see positiisuse huvi oleks, kui mingi summa läheks kokkutuleku jaoks, millest enamus osalejatest ilmselt osa ei võtaks. Ainuke vinguja oled siiani olnud sina. Kui oleks korraldajaid ja asi toimuks samamoodi nagu eelmistel aastatel osaleksin kindlasti.
Nimeta, mis on sinu jaoks positiivne? Siiski oled sa ju omakasupüüdlik.. Ma pakkusin alternatiivi, kuid isegi see sind ei rahuldanud. Oeh, olen ehk tõesti sinu ainuke vinguja, eks olen. Nagu on maailmas öeldud, et tee teistele head, siis hea jõuab sinuni. Ilmselgelt pole sina see. Leiad ainult vigu teiste üritamises. Ja mida see teiste korraldamine annaks sulle, tõesti ma soovin teada. Et kas asi oleks kindel või ei?
Minu arust on hea, et Carmen selle käsile võttis ja ta üritab kõigest väest et sellest tuleks hea üritus. Ilmselgelt ei ürita ta endale raha tasku panna ja kui paneb, mis on? Tegemist on siiski pinna vastutusega, midagi vittu keerame(te) maksab tema selle kinni. Caution kõigepealt. Esiteks ära tule flamema siia, vaid vaata asju suuremas perspektiivis. Me oleme kõik sõbrad siin.
Kui soovid raha teenida, mängi Bingot või Viking Lottot.
Muutis chilloutrelax, 11 november 2012 - 04:35.