Siim Randerr - õige nimi , võite vaadata facebookist , msni dp ja facebooki dp lähevad kokku ka ja vaevalt see kokkusattumus et samad pildid
Change
Sellel teemal on 129 vastust
Postitatud 15 september 2011 - 18:33

parandan töö korras asju
Postitatud 15 september 2011 - 19:00

Petturi fb http://www.facebook....100002508299069
Petturi õe fb http://www.facebook....9295829&ref=ffl
Petturi ema fb http://www.facebook....1839449&ref=ffl
Gl & hf!
Petturi õe fb http://www.facebook....9295829&ref=ffl
Petturi ema fb http://www.facebook....1839449&ref=ffl
Gl & hf!

Postitatud 15 september 2011 - 19:16

Siim Rander on inimese nimi , kes soovib politseisse veel anda asja, või siis kui uksetaha minna siis võru 42,tartu
Postitatud 15 september 2011 - 19:38

Mina olen Hardi Vatsar ja mina pole kedagi petnud .
Minu kontot kasutati ja ma eiteadnud et raha on petetud .
Siim Rander tegeles selle asjaga nagu te juba teate.
Minu kontot kasutati ja ma eiteadnud et raha on petetud .
Siim Rander tegeles selle asjaga nagu te juba teate.
Postitatud 15 september 2011 - 19:40

Ma kardan, et härraseid see ei huvita väga. Tegemist on siiski suht suurte välja petetud summadega, nii et ei imestaks, kui härrad teid mõlemaid tümitada sooviksid kui enda raha tagasi ei saa.
täna mängid saksofoni, homme reedad kodumaa
Postitatud 15 september 2011 - 20:25

Molliringid ära vennale, mis seal ikka.
Sellised petturidkäivad tõsiselt pinda.
Sellised petturidkäivad tõsiselt pinda.
Postitatud 15 september 2011 - 20:38

Postitatud 15 september 2011 - 20:58

Õpetuseks kõigile, ärge käige kellegile ette, kellel pole siin foorumis veel usaldust.
Ise pääsesin diilist, tänu sellele, et olen kõige usaldusväärsem ja ütlesin kui tahab diili, siis rahad ette, vaikus...
Ise pääsesin diilist, tänu sellele, et olen kõige usaldusväärsem ja ütlesin kui tahab diili, siis rahad ette, vaikus...
Postitatud 15 september 2011 - 21:26

Mina kannan homme selle raha mis mu kontol on 95€ Siimu ema kontole .
ja ajage temaga asju edasi , rääkisin mingi kerdo junolaineniga ka .
uurige temalt lähemalt.
ma ei taha kuuldagi oma nime siin foorumis enam !
ja ajage temaga asju edasi , rääkisin mingi kerdo junolaineniga ka .
uurige temalt lähemalt.
ma ei taha kuuldagi oma nime siin foorumis enam !
Postitatud 15 september 2011 - 22:05

too vend ajab ainult sitta, ma ei tea kuidas on teiega, aga homme lähen politseisse. ja kui te peaksite minema siis tehke kindlasti identideedi varguse eest kah avaldus.
Muutis cripz, 15 september 2011 - 22:13.
Postitatud 16 september 2011 - 00:45

runzo01, 15 sept 2011, 22:26, kirjutas:
Sina ei taha kuulda oma nime?
Läbi sinu käisid paljud tehingud nagu näha. 95€ kannad, palju su kontole üldse raha kanti?
Kas inimene on tõesti nii loll, et keegi ütleb sulle: Mu sõber kannab sulle raha, kanna see palun mulle üle. Ja seda täiesti võõras inimene. No täiesti absurdne jutt ju. Sellise lolluse puhul oled ka sina vastutav isik, arvan mina.
Postitatud 16 september 2011 - 06:13

Teoreetiliselt oled sa ka pettur sel juhul. Olgugi et sina asju ei ajanud, aga sinu kontot kasutati kriminaalsel eesmärgil..samahästi võib ka sind ju politseisse anda . Igatahes, sind lükati mõnuga tanki, et ta ise kohe otseselt vahele ei jääks.. Ise tead, mis teed..mina sinu asemel edasi kohe kindlasti ei kannaks raha
Postitatud 16 september 2011 - 07:48

Runzo kirjastiil on üllatavalt sarnane prizu omale. Tasuks uurida... Oleksite pidanud vaatama ta eelmisi teemasid ka. Seal juba öeldi, et kahtlane.
/// Siim Randeri nimeline isik käib Põltsamaa Ametikoolis (ERIALA - PUIT- JA KIVIEHITISTE RESTAURAATOR, 1. kursus õppegrupp E1)
http://www.pkpk.ee/?pg=/82987/6
Helistage kooli ja küsige aadressi või midagi ;o. Tho, kui pole mingi nimekaim.
/// Siim Randeri nimeline isik käib Põltsamaa Ametikoolis (ERIALA - PUIT- JA KIVIEHITISTE RESTAURAATOR, 1. kursus õppegrupp E1)
http://www.pkpk.ee/?pg=/82987/6
Helistage kooli ja küsige aadressi või midagi ;o. Tho, kui pole mingi nimekaim.
Muutis KickStarts, 16 september 2011 - 07:55.
Ei
Postitatud 16 september 2011 - 12:38

asja ei saanud midagi ,andsin politseisse avalduse sisse ja nagu siim väidab et ta ema kandis mulle üle ja SEBst tuleb SEBi 12h juba raha üle , väga kahtlane , pilti ei saa teha et ema tegi tal ülekande ära jne , avaldus sees igatahes identideedi varguse eest ja rahapettus ning kui tuleb raha tänase jooksul või homse jooksul siis saan tagasi veel võtta avalduse . Kes tahab rohkem infot et politseisse anda ,andku teada ,tean nimesi, elukohti, isegi pilt on olemas milline ta välja näeb, tel nrid jjne.
Postitatud 16 september 2011 - 13:11

mis krdi sama kirjastiil.
kaks erinevat isikut on.
minu ema võttis selle raha juba ammu minu kontolt ära ja arvas et midagi kahtlast, ütlesin et see siimu raha , meie emad said kokku ja jõudsid kokkuleppele et raha läheb siimu ema kontole ja sealt edasi teile. nii nagu mina aru sain.
mul on nüüd sellepärast väga nadi seis :/
oleks pidanud teadma mis rahad liiguvad
kaks erinevat isikut on.
minu ema võttis selle raha juba ammu minu kontolt ära ja arvas et midagi kahtlast, ütlesin et see siimu raha , meie emad said kokku ja jõudsid kokkuleppele et raha läheb siimu ema kontole ja sealt edasi teile. nii nagu mina aru sain.
Postitatud 16 september 2011 - 13:26

ära hala pojuke , sinu nimi läheb ka menti , sest sa olid kaasosaline.
kõik kes on menti avalduse teinud v on plaanis teha andke mulle oma msn PM'i ja sis saame kokku kõik tõestus materjali panna ja menti anda kogu kraami.
kõik kes on menti avalduse teinud v on plaanis teha andke mulle oma msn PM'i ja sis saame kokku kõik tõestus materjali panna ja menti anda kogu kraami.
]
Postitatud 16 september 2011 - 13:32

mTse, 16 sept 2011, 14:26, kirjutas:
mis ära hala pojuke , sina oled see kes siin halab ja politsest abi otsib , mind ei huvita see teema. Eks aeg näitab mis edasi saab.
Postitatud 16 september 2011 - 14:06

sul oleks targem mitte ülbitseda siin, tõendite järgi oled sina samasugune pettur, kedagi ei koti su jutt et ma lasin kellegil kanda oma kontole jne. Nagu sa näed kavatsevad Tartu inimesed külastada neid aadresse siin, mina sinu asemel elaks hirmus ja püüaks kiiresti lahendada seda asja
/isegi kui pettur kogu raha tagasi maksab, vaevalt seda asja nii jäetakse, inimesed on päid valutand selle loo pärast
/isegi kui pettur kogu raha tagasi maksab, vaevalt seda asja nii jäetakse, inimesed on päid valutand selle loo pärast
Muutis tykk6una, 16 september 2011 - 14:07.
Postitatud 17 september 2011 - 10:36

Võtsin vajaduseks teema läbi lugeda ja lõplikult kindlaks jääda, et priz ja runzo01 on sama isik. Too tüüp proovib lihtsalt teemat venitada nii kaua kuniks asi soiku jääb, ja teie neonetlased ei viitsiks enam jätkata. Ma näen siin ainust võimalust koheselt tegutseda ja ta paika panna.
Sarnane jutt oli tal esimestes postides, kus halas interneti pobleeme. Nüüd aga perekondlikud probleemid kus "kohe kohe peaks teile raha saabuma".
Soovitus teile, olge aktiivsed.
Tsitaat
Sarnane jutt oli tal esimestes postides, kus halas interneti pobleeme. Nüüd aga perekondlikud probleemid kus "kohe kohe peaks teile raha saabuma".
Soovitus teile, olge aktiivsed.
Muutis Augustus, 17 september 2011 - 10:37.
Postitatud 17 september 2011 - 10:48

Olgu, kuidas sellega on, et ta mitme kasutaja alt kirjutab (IP-d vähe´masti ei kattu), aga imestama paneb see, et ta on ju siin foorumis varemgi silma jäänud: https://www.neonet.e...showuser=718196 (klikka "vt liikme teemad").
"Igaüks neist on julge, kuni ta on üldise masinavärgi märkamatu osa. Aga niipea kui temale langeb isiklik vastutus, niipea kui valgusekiir temale koondub – kahvatab ta ja saab aru, et temagi on vaid tähtsusetu kübe ja võib iga hetk kõige tühisemalgi põhjusel libastuda. "
— A. I. Solženitsõn
— A. I. Solženitsõn
1 kasutaja(t) loeb seda teemat
0 liiget, 1 külalist, 0 anonüümset kasutajat