Hüppa postitusele

Change

Müüa ODAVALT Jalanõud(SUPRA,VANS,DC), Joped, Kellad, Pusad!

Sellel teemal on 248 vastust

hendsuu

Uustulnuk

• liige
  • Liitus:13 jaan 2012
  • Sugu:mees
Mind huvitavad need Punased Suprad Nr: 19 !
PM või midagi

Potsataja.

Liige

• liige
  • Liitus:19 aug 2011
-
Ela oma elu väikemees, sest see on kallis ja, et lõpp ei oleks punane asfalt, vaid siis kui juuksed hallid.

; Notzka; )

claim

• liige
  • Liitus:06 juuli 2004
vöösi ?

Potsataja.

Liige

• liige
Sellised vööd pakkuda praegu
http://www.niceforu3...u365/3525-1.jpg
Ela oma elu väikemees, sest see on kallis ja, et lõpp ei oleks punane asfalt, vaid siis kui juuksed hallid.

makaak

madridista

• liige
  • Liitus:10 veebr 2008
mis siis saab, kui ese, mille sult tellisin, on väike?
σpεn your mιnd

makaak

madridista

• liige
  • Liitus:10 veebr 2008
ühesõnaga... täna sain oma asjad kätte. Kell tuli valet värvi - helesinist pole ma tellinud. ja pealekauba ta ei tööta ka veel, sest ma ei saa kella õigeks keerata. Mitte miski ei aita... seega selle kella tahaks tagastada. Pusa, mille tellisin, on aga väike. Varukad on tõesti 60cm pikad, nagu mul, kuid see-eest keha koht on väga väga kitsas Mˇi kohta. Rihm, mille tellisin... no kurat, kuidas vedas, et ma nii kõhn olen. Vaevu vaevu läheb ümber vöö. sisuliselt paar cm oleks vööümbermõõt pikem, siis enam ei mahuks. Ma ei kujuta ette, mis anoreksikutele sellised loodud on ehk teisisõnu väga lühike. Saada mulle PMˇi, mis on sinu variandid. Sina müüd, sina vastutad.
σpεn your mιnd

Potsataja.

Liige

• liige

Vaata postitustmakaak, 18 jaanuar 2012 - 18:41, kirjutas:

ühesõnaga... täna sain oma asjad kätte. Kell tuli valet värvi - helesinist pole ma tellinud. ja pealekauba ta ei tööta ka veel, sest ma ei saa kella õigeks keerata. Mitte miski ei aita... seega selle kella tahaks tagastada. Pusa, mille tellisin, on aga väike. Varukad on tõesti 60cm pikad, nagu mul, kuid see-eest keha koht on väga väga kitsas Mˇi kohta. Rihm, mille tellisin... no kurat, kuidas vedas, et ma nii kõhn olen. Vaevu vaevu läheb ümber vöö. sisuliselt paar cm oleks vööümbermõõt pikem, siis enam ei mahuks. Ma ei kujuta ette, mis anoreksikutele sellised loodud on ehk teisisõnu väga lühike. Saada mulle PMˇi, mis on sinu variandid. Sina müüd, sina vastutad.

Kell on ÕIGET värvi, saatsid pildi mulle, täpselt sama värvi mis pildil, Kui kell saadetud kell töötas, kella saab õigeks keerata ( oled kas liiga välja tõmmanud või liiga sisse jätnud selle, sai vist ühele poole keerata käis veidi raskemalt aga saab kindlasti, sama kell ka müüdud sõbrale kes kannab seda juba 3ndat kuud)
Pusal andsin kõik mõõdud. Rihmal oleks saand täpse pikkuse küsida järgi ( pole praegu ise kindel kas ütlesin pikkuse)
Tuletan meelde, et küsige mõõdud asjad üle minult, kui on kahtlus vms, et ei pruugi selga minna.

Potsataja.

Liige

• liige
.

Intc

Liige

• liige
  • Liitus:09 veebr 2008
Pusa tuli kahe nädalaga, kell ligi kuu ajaga.
Pusal hargnevad õmblused jube koledalt. Kell on liiga suur ning ükski seier ei liigu. Sai kellasepa juurde viidud, lülisid vahelt võetud, ära parandatud ning maksma läks rohkem kui kell ise. :)
Lihtsalt teadmiseks.

Muutis Intc, 20 jaanuar 2012 - 22:38.

Potsataja.

Liige

• liige

Vaata postitustIntc, 20 jaanuar 2012 - 22:38, kirjutas:

Pusa tuli kahe nädalaga, kell ligi kuu ajaga.
Pusal hargnevad õmblused jube koledalt. Kell on liiga suur ning ükski seier ei liigu. Sai kellasepa juurde viidud, lülisid vahelt võetud, ära parandatud ning maksma läks rohkem kui kell ise. :)
Lihtsalt teadmiseks.

Tellitud erinevatest kohtadest.
Kell liiga suur? Kõik kellad ongi suured, lülide vahetamine 1-2 euri. Ära parandatud? Lülide äravõtmine on kella parandamine?
Tahaks tõesti teada kust osta 15 euriga kella millel töötavad sisemised seierid. Saab tellida ka kallima raha eest kvaliteetsemaid kellu Alates 30 euri.(originaal casio vms.)

Potsataja.

Liige

• liige
-

iBean

Indeed

• liige
  • Liitus:17 nov 2008
https://fbcdn-sphoto...6_1194553_n.jpg

Plaan selliseid Supraid ei ole tellida? Oleks huvitatud sellistest.

Potsataja.

Liige

• liige
---

Allah.

Liige

• liige
  • Liitus:09 aug 2008
üle kuuaja tagasi tellisin pusa maksin raha ette pole pusast lõhnagi :S

Potsataja.

Liige

• liige
....

gg awp

kiisune

• liige
  • Liitus:20 nov 2010
http://public.fotki....1-14.html#media
sellist asja s suurust saaks?

Potsataja.

Liige

• liige
---

Allah.

Liige

• liige
  • Liitus:09 aug 2008
poolteist kuud juba möödas.. pole ikka pusa

Potsataja.

Liige

• liige
----

nyanyanyan

Uustulnuk

• liige
  • Liitus:07 aug 2011
mis selle hinnaks tuleks? http://public.fotki....oped/555-3.html
Postitas pildi

23 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 23 külalist, 0 anonüümset kasutajat