Hüppa postitusele

Change

Mis juhtub aastal 2012?

Sellel teemal on 121 vastust

chilloutrelax

Hello be-a-u-tiful.

• liige
  • Liitus:05 juuni 2007
  • Sugu:mees
Ära rohkem peale võta.

ba dum tsss

Hidden-Hand

Liige

• bannitud
  • Liitus:21 juuni 2013
Olgu öeldud, et mind ei huvita kas ja kes seda loeb ning mida arvab. Mina lihtsalt jagan informatsiooni. Ei pea lugema, kui ei meeldi.
See pole 'too much internet' või peale võtmisest.
See on väärt kõrgem informatsioon.
Selle peale kirjutan uuesti hoopis. :D

Juhtus küll tegelikult. Suur 5125 aastane tsükkel sai läbi ja algab uus. Hetel oleme ärkamisajastu kohal (täpselt teisel pool galaktikat on magamajäämise punkt). Ja niimoodi käib meie päikesesüsteem ümber galaktika (26000 aastat kestab üks ring). Ärkab, jääb magama, ärkab (teadvusepõhine). Natukene lugemist, keda huvitab:

Spoiler

Galaktiline nihe toimub iga 108 miljoni aasta tagant, kui see läbib footonvöö (mida kokku läbime meie 150 aastat). 1950 aastal läksime sinna footonvöösse, nulltsooni (hakkasid toimuma looduses suured muutused) ja 2100 aastal väljume sellest tsoonist. Iga kord, kui läbime seda tsooni, muutub kõik taimestik, elu, kogu energeetika keerukamaks ja mitmekesisemaks. Selle läbimise keskpunkt/haripunkt on aastal 2025 ja seal vahepeal on veel väga kõrge energeetikaga ajad, millal energiajoonte kokkusaamine ja maa transformeerumine on eriti intensiivne, nagu ntks 2012, 2017, 2020, 2030.

Kõigel on vibratsioon/võnkesagedus. Kui inimese vibratsioon tõuseb, siis ei saa see järsult kasvada. Nagu ei saa minna 200 voldi pealt järsult 2000 peale, vaid saab tõsta 5 voldi kaupa. Inimene saab järjest rohkem ligi peenemale infole, kui ta võnkesagedus kasvab.

Varsti on nii, et siia planeedile ei saa enam kolmas dimensioon kehastuda, vaid kehastuvad teistele planeetidele, sest siinne vibratsioon ei sobi neile. Kuni viienda dimensiooni alguseni on füüsiline keha, pärast seda enam füüsilist keha ei ole.
Näiteks kurbus, hirm, kadedus jne on ainult kolmanda dimensiooni tunded.

Aeg on uued teadmised vastu võtta (see ei ole küll kohustuslik). Vanad teadmised ei teeni enam meid. Meid on vana paradigma järgi õpetatud, et see, mida silmaga on näha, on reaalne, ja muud reaalsust ei eksisteeri. Et meie tulevik ja edu sõltub ainult välistest teguritest (majandusest, poliitikast jne), meid on harjutatud kartma ja ennast väiksena tundma.

Selline asi on ka, et NASA leidis päikese kõrvalt jupiteri suuruse objekti (vb oli see ainult energeetiline objekt), kui uuriti päikest röntgenpiltidega. Postitan tulnukate teemasse kui täpsemalt leian infot ka internetist. See on kaitseks suurte päikesetormide eest, tasakaalustab, et maa ei hävineks. See tõestab, et meid hoitakse kõrgemate jõudude poolt ja meie arengule aidatakse kaasa. Eesmärk on suur. Iga inimene kannab enda dna-s informatsiooni. Me oleme nagu elav raamatukogu. Lõpuks peaksimegi jagama seda kogu universumiga ja oleme võimelised looma näiteks uusi maailmu.

Meie kehadesse on sügavalt kinnistunud hirm tänu katastroofidele mida inimkond kogenud on. Me ise loome endale programme, mis ei lase meil kaugemale näha. Saab uusi programme luua ja vanu kustutada. Kõige parem, kui midagi ebameeldivat koged, on tänada selle kogemuse ja tunde eest ning seejärel lasta see vabaks. Just a tip.

// Päikese kõrval asja leidsin ka ülesse

Posted Image

A spherical object the size of Jupiter was detected and imaged by theviewer on June 17 through 18. The image comes into view and is clearly spherical and looks the size of Jupiter which is approximately 86,881 miles in diameter.

Muutis Hidden-Hand, 19 august 2013 - 10:40.

Palm.

Liige

• liige
  • Liitus:02 juuni 2012
Kle võta oma võnked ja mine paraweb.net foorumisse.

pihkur1

Uustulnuk

• liige
  • Liitus:03 jaan 2012
Kle sa võid ka oma sõduri pasa kokku korjata ning militaar.net'i kolida.

gg awp

kiisune

• liige
  • Liitus:20 nov 2010
ise arvan sama, see tulistamine ja tapmine sul vist peas korralikult asjad lõhkuma pannud.
pange teema kinni, 2014 is in 4 months.

Hidden-Hand

Liige

• bannitud
Olete sisenenud murrangulisse ja põnevasse aega. Teie galaktikat on läbimas energialaine, mis muudab kõige elava kulgemist. See laine mõjutab energia ja mateeria olemust, viies mateeria kõrgemale võnkesagedusele. Kuigi see protsess pole veel väga kaua kestnud, saate juba praegu tunda valguse kõrgemate võnkesageduste mõju. Võite võtta vastu teie sisemusest esilekerkivaid pilte, saada ülemeelelisi ja telepaatilisi kogemusi ning tunda sügavat vajadust mõista oma elueesmärki ning seda teostama asuda. Teile võib tunduda, et aega on vähem ja teha üha rohkem, sest saabuv energialaine muudab ka aja olemust. Teie muistsed prohvetid kõnelesid uue laine tulekust. Mõte praegusel ajal toimuvatest muudatustest pandi idanema selleks, et teid ette valmistada. Te arenete kiiresti uueks rassiks. Uus, massiline valguse juurdevool põhjustab valguskeha väljaarenemise inimese auras. Oma algstaadiumites kujuneb valguskeha välja südame ümbruses ja pisut südamest ülalpool, rinnakorvi ülaosas. Mõned teist põevad valguskeha kujunemise ajal alumiste hingamisteede haigusi või südame pekslemist. Uus valguslaine kutsub teid üles oma südant avama ja viima nii oma südamekeskuse kui ka füüsilise südame kõrgemasse sagedusse. Kiirgavamaks saades võid muutuda toidu suhtes järjest tundlikumaks. Võid tunda soovi muuta oma toiduvalikut või parandada füüsilist vormi, sest su keha juhib sind muutuste suunas, mis võimaldavad sul endasse talletada rohkem valgust. Kui ehitate üles oma valguskeha, säilitate küll oma intellekti, ent see hakkab üha enam ühte sulama teie intuitsiooniga. Teid võivad köita loomingulised tegevused, mis võimaldavad teil tungida oma olemuse sügavamate kihtideni. Võite tunda tugevnevat sidet ja ühtekuuluvust kõikide eluvormidega. Juba praegu on märgata inimkonna ärkavat teadlikkust, mis väljendub loomade õiguste eest seismises ning üleskutses hoida metsi ja kaitsta puutumatut loodust. Te valmistute saama telepaatiliseks rassiks ja osa teie ettevalmistustest seisneb teadlikuks saamises paljudest teistest olemasolevatest reaalsustest. Te kogete lakkamatut uue info tulva ja saate teavet paljudest allikatest. Otsustamine, mis nende seast on teie jaoks tõde, aitab kaasa teie eristusvõime arengule. Telepaatiliselt avatuna võib teil tekkida vajadus valida, mida te oma mõtteruumi lubate, sest soovite jääda oma keskmesse ning tunda ära arvamused ja tõekspidamised, mis pole teie sisetundega kooskõlas, et nendest eemalduda. Paljud teist on ülimalt energiatundlikud. Teie tundlikkus lubab teil saabuvaid peeneid ja kõrgemaid energiaid tajuda, suunata ja kasutada. Te nõustusite minema esimeste seas ja olema seda maist tasandit läbiva energialaine eesotsas, et leida võimalusi kasvamiseks ja enesetervendamiseks - et seejärel abistada neid, kes end samuti sellest lainest mõjutatuna tunnevad. Olete ehk märganud, et viimaste aastate jooksul on teie areng olnud väga kiire, olete kogenud suuri muutisi ja omandanud mitmeid õppetunde. Valguslaine tugevnedes saab üha enam inimesi sellest teadlikuks ning ka nemad kogevad seda, mida teie praegu läbite. Laine laine järel jõuavad kohale kõrgema teadvuse vood. Iga laine võimaldab järjest suurematel inimhulkadel kõrgematele energiatele avaneda. Laine taandudes järgneb lõimumise ajajärk. Iga järgnev kõrgema võnkesagedusega laine on eelmisest võimsam. Selle tagajärjed on märgatavamad, sest neid laineid kogevate inimeste arv kasvab üha. Muuhulgas võib see valgus võimendada teie soovi pühenduda vaimsele kasvule ja mõista oma kehastumise kõrgemat eesmärki. Need lained võivad aidata teil avastada kõrgemaid dimensioone ja liikuda järgmisele teadvustasandile. Kui uued lained saabuvad, võivad nad esialgu rahutust tekitada. Nad võivad teie elu segi pöörata, et saaksite teha muutusi, mis võimaldavad teil tõusta järjest kõrgemale. Iga muutuse järel on aga üha kergem olla iseenda Kõrgem Mina ning sirutada veelgi ülespoole. Paljud inimesed võivad need muutused algul kõrvale lükata, sest nendega kaasaminek võib tähendada täielikku pööret selles, kuidas nad oma elu seni mõistnud ja elanud on. Mõned võivad tunda, et ei suuda kõrgemaid energiaid taluda, ning püüda nende mõju alkoholi või narkootikumide abil summutada. Mõned püüavad vanast kramplikult kinni hoida ja avastavad, et selline teguviis põhjustab aina suuremat võitlust. Mõned avaldavad vastupanu nii, et kritiseerivad uusi ideid või kahtlevad neis. Mõnedel inimestel tuleb kõrgemat tasandit kõigepealt võitluste ja valu kaudu kogeda, alles siis hakkavad nad oma sisemistele sõnumitele tähelepanu pöörama ning asuvad neid järgima. Sedamööda, kuidas arenete, õpite välja kiirgama valgust, et tugevdada ja väestada nii ennast kui oma sõpru. Te usaldate oma võimet tajuda energiaid sellise määrani, et tunnete end kõikjal kaitstuna. Te kuulete selgelt oma sisehääle sõnumeid ja järgite neid,. Te harmoniseerute kergesti erinevate inimeste energiatega. Te õpite muutuma läbipaistvaks võõrastele energiatele või koguni negatiivseid energiaid teisendama. Kõikjal, kuhu lähete, kohtate sõbralikkust, kogete armastust ja rahu. Olete juba olnud tunnistajaks inimkonna telepaatilisele koostööle, kus inimesed üle kogu maailma on rahumeditatsioonides positiivseid muutusi taotlenud. See miljonite inimeste kollektiivne pingutus on avaldanud suurt tohutut vaimset mõju, äratanud paljusid ning kiirendanud kogu inimkonna vaimset transformatsiooni. Olaneedile saabuv kõrgem võnkesagedus on vaimse arengu teel olijaile suuremaks toetuseks ja abiks kui mis tahes muu minevikus kogetud energia. Tehes muutusi kooskõlas oma sisehäälega, saavutate edu ja teostate oma unistused - muidugi juhul, kui need teenivad teie kõrgemat hüvangut. Enam pole küsimus soovitu saamises, vaid kindlakstegemises, kas te ikka tahate seda, mida küsite - sest te saate selle. See, mida küsite, saabub aina kiiremini, sest manifesteerimine allub üha enam kürgematel tasanditel toimivatele seadustele. Kõrgematel tasanditel kogete seda, millest mõtlete, silmapilkselt. Teadvuse kõrgematel tasanditel saate peenematest energiatest üha enam teadlikuks. Te tajute ja isegi näete teiste eluvormide ja dimensioonide peenemaid võnkumisi ning võite jälgida inimesi ümbritsevaid aurasid. Valgustatus on võime valgust talletada ja enesest välja kiirata. Valgustatus pole koht, kuhu jõuate arengu lõppedes, kui olete täiuslikuks saanud. Ükskõik, kui kõrgele te oma arengus jõuate, ikka leidub veelgi kõrgemaid teadvustasandeid, mille poole sirutada.

ErrorCode

♥♦♣♠

• liige
  • Liitus:13 mai 2005
Kas sa ise ka usud et keegi sellist vormistamata tekstiseina lugema hakkab? See on nagu mingi sitt viienda klassi kirjand.
Postitas pildi
"When people say plz because it's shorter then please, I say no because it's shorter then yes."

Hidden-Hand

Liige

• bannitud
Kellelgi spirituaalse ärkamise sümptomeid on esinenud?
Mul esinesid enamus sümtpomid terve eelmise suve jooksul. Väga põnev aeg oli igatahes. :D
Hand decstures oli eriti huvitav. Käsi pestes hakkasid käed erinevaid kujundeid ja liigutusi tegema, mida varem polnud täheldanud. Ükskord tegin mingi energeetiku juures seda käsi pestes, ja siis ta õpetas mind, et selliseid asju ei tehta teiste ees. Praegu pole enam teinud pool aastat... See esines rohkem avanemise perioodil. Ma olen üldse päris palju asju kogenud lühikese aja jooksul, millest ma foorumis ei kirjutaks.

Awakening symptoms:
Spoiler

Eelmise posti kohta nii palju, et see oli Osirise kanaldus (kõrge valguse entiteet), ja see on igaühe enda asi, mida ta sellest arvab, kas üldse tõeks peab või mitte.

Muutis Hidden-Hand, 24 august 2013 - 16:11.

Tankist

Linn põleb.

• liige
  • Liitus:09 jaan 2005
Kindel Billy, et tegemist pole lihtsalt kesknärvisüsteemi kahjustusest tingitud nähtudega?

Muutis Tankist, 24 august 2013 - 15:18.

"It is so quiet here, It is the quietest place in the world."
Here since 2003
Endine m@tr1x

Hidden-Hand

Liige

• bannitud

View PostTankist, on 24 august 2013 - 15:18, said:

Kindel Billy, et tegemist pole lihtsalt kesknärvisüsteemi kahjustusest tingitud nähtudega?

Väga lamp. Kuidas see üldse omavahel seotud peaks olema (nagu millest selline küsimus üldse)? Pole sõnu lihtsalt. Muidugi kindel..
Fooliummütside teemas küsiti, et kas mul on kliiniline diagnoos. See on selge näide vanade mustrite külge kinnistumisest, uute ideede naeruvääristamisest. Mul ei ole mingit kliinilist diagnoosi. Olen elu vältel vaevelnud vaid depressiooni, stressi, ärevuse ja unetuse käes, mis ei ole midagi erakordset.

Muidugi osad on lihtsalt puudega või kahjustunud, ei välistagi seda. Vilunud silm teeb aga energeetikutel ja niisama hallutsinatsioone nägijatel vahet. Ma käin energia kanaleid avamas, energeetikud tegelevad minuga, olen igapäevaselt mediteerinud. Minul on esinenud enamus Kundalini energia avanemise sümptomeid. Mulle on isegi peale pandud needusi, mida olen ise tajunud ja seejärel heatahtlikud energeetikud kinnitanud ning eemaldanud.

Pealegi on hullus ja normaalsus väga umbmäärased mõisted, mis ei ole selgelt määratletavad. See oleneb inimese tajudest, tõekspidamistest, arengutasemest, maailmavaatest, reaalsuse mõtestamist jne.
Normaalne on meie mõistes see inimene, kelle tõekspidamised ühilduvad enamuse, suure massiga.

Muutis Hidden-Hand, 24 august 2013 - 15:55.

-Cell-

Emptiness is Loneliness

• liige
  • Liitus:16 nov 2004
Millal su tsükkel läbi saab? Su võnked muutuvad aina kahtlastemaks.

L4hma

Freelancer

• liige
  • Liitus:14 märts 2004
  • Sugu:ei ütle
Billy, kes sulle needuse peale pani? Ülo, Solts või tobermann?

l1ts747

Uustulnuk

• liige
  • Liitus:14 juuni 2013
Ma arvan, et võib tulla küll maailmalõpp. Keegi ei tea ju täpselt.

k6q

mofo

• liige
  • Liitus:15 dets 2003

View PostHidden-Hand, on 24 august 2013 - 15:42, said:

View PostTankist, on 24 august 2013 - 15:18, said:

Väga lamp. Kuidas see üldse omavahel seotud peaks olema (nagu millest selline küsimus üldse)? Pole sõnu lihtsalt. Muidugi kindel..
Fooliummütside teemas küsiti, et kas mul on kliiniline diagnoos. See on selge näide vanade mustrite külge kinnistumisest, uute ideede naeruvääristamisest. Mul ei ole mingit kliinilist diagnoosi. Olen elu vältel vaevelnud vaid depressiooni, stressi, ärevuse ja unetuse käes, mis ei ole midagi erakordset.

Muidugi osad on lihtsalt puudega või kahjustunud, ei välistagi seda. Vilunud silm teeb aga energeetikutel ja niisama hallutsinatsioone nägijatel vahet. Ma käin energia kanaleid avamas, energeetikud tegelevad minuga, olen igapäevaselt mediteerinud. Minul on esinenud enamus Kundalini energia avanemise sümptomeid. Mulle on isegi peale pandud needusi, mida olen ise tajunud ja seejärel heatahtlikud energeetikud kinnitanud ning eemaldanud.

Pealegi on hullus ja normaalsus väga umbmäärased mõisted, mis ei ole selgelt määratletavad. See oleneb inimese tajudest, tõekspidamistest, arengutasemest, maailmavaatest, reaalsuse mõtestamist jne.
Normaalne on meie mõistes see inimene, kelle tõekspidamised ühilduvad enamuse, suure massiga.

Ma käisin ka kunagi ema tingival pealekäimisel mingisuguse keskealise nõia-Jüri juures, kes mul soolikakanaleid avada üritas. Tund aega ümises rätsepistmes oma "hubases ülikooli ühikas" ja ütles siis, et "kuule sul see liiga sõlmes, sorry poiss, viska raha nüüd". Sellest ajast peale olen kahe käega ema spirituaalse maailma peale fucki näidanud. Kohtasin sama tüüpi kuskil Eesti nõiasaates aasta hiljem, kus ta ülikooli ealisi tüdrukuid endale gruupideks sebis ja ennast nende jaoks jumalaks tituleeris. Mida vittu ütlen ma ainult selle peale, my 2 cents.

Hidden-Hand

Liige

• bannitud
Laenutasin mingi eestlasest energeetiku,, Ulvi Saare raamatu lampi raamatukogust.
Poole raamatu pealt hakkas hetkel päris huvitav teksti tulema. Ei kujuta ettegi, mis järgnevad 70 lehekülge toovad.

"Kanaldusteksti edastavad mulle Ainuslikud Aja ja Ruumi Unioversumi Meistrid kaasloome meeskonnast suurelt tähesüsteemide koondlaevadelt ja Ainsusliku Jumala enda kõrgematest valgusmaailmadest. Loa seda teksti kjanadlada läbi minu on andnud Kolmainsusliku TõusuSeeravite ja Tõusu Aineliste Poegade meeskonnaliikmed koos Galaktilise Föderatsiooni Nõukogu liikmetega."

"...See oli minu suurimaks šokiks, sest nägin lõpuks kogu loos tõde ja seda, kuidas need süsteemid olid toiminud minu energiaväljas. Kontroll minu üle kestis aastaid, ja kui ma olin saanud puhtaimaks kuldseimaks valguseks, soovis minu teisik kibekiirelt lahkuda energiaväljast, sest jumalik valgus oleks duubli ära põletanud. Teisik lahkus kiirustades hallide kontroll-laevale..."

"... Nii tugevasti, kui me omame negatiivset mõtetd me oleme. See on sellepärast, et toita kurjust negatiivse energialaenguga. Kurjuse siht on, et me veel negatiivsemaks muutuksime ega suudaks nähagi tegelikku tõde elu elamise ja armastuse kohta. Maailmas on neid inimesi miljoneid, kelle väljades on duubel - identne koopia meist endist. Tegelikult opn selle varjus kontrollivad biorobotid, kes teenivad kurjuse süsteemi..."

" (suhete koha pealt) ...Muuta saame me ainult ennast ning kaaslastest näeme ainult seda, mida meil endas muuta vaja. Me ei tohi ega saa muuta oma kaaslasi. Peame ise muutuma. Ise peame leidma õnne ja looma elutingimused, mis ei ohusta meie tervist ja armastust. Ainult kibestunud patused mõtted mürgitavad sinu elu, õnne ja armastuse. Tingimusteta armastus on ülim, ainsuslik, vaba, jumalik valgusenergia..."

"... Anna kõigile võimalus oma karma õppetundideks - nii me ei riku Universumi seadust. Iga heategu saab kord kurjasti tasutud, kui polnud õige aitamine..."

Hidden-Hand

Liige

• bannitud
Ülihea raamat oli ikka. Ei jäänud puudutamata reptiloidide, kurjuse, mustade maagide, massimanipulatsioonide, koodide, dna jms teemad.

Väikene lõik:
Spoiler

olenmatu

Ta on... Matu

• liige
  • Liitus:28 veebr 2008
Tõstke käsi, kes need lõigud kõik läbi lugesid!
vakatsaka

Tankist

Linn põleb.

• liige
  • Liitus:09 jaan 2005

View PostHidden-Hand, on 11 oktoober 2013 - 14:25, said:

Ülihea raamat oli ikka. Ei jäänud puudutamata reptiloidide, kurjuse, mustade maagide, massimanipulatsioonide, koodide, dna jms teemad.

Väikene lõik:
Spoiler

????????
"It is so quiet here, It is the quietest place in the world."
Here since 2003
Endine m@tr1x

Roman

¯\_( ͡° ͜ʖ ͡°)_/¯

• liige
  • Liitus:27 sept 2006

View PostTankist, on 11 oktoober 2013 - 14:44, said:

View PostHidden-Hand, on 11 oktoober 2013 - 14:25, said:

Väikene lõik:
Spoiler

????????

See jälle mingi, " Proffessor of DNA " või " Proffessor of Jesus" tüüpi venna kirjutatud ilmselt

Hidden-Hand

Liige

• bannitud
See oli Ulvi Saare kirjutatud raamat, kes on väga edukas tervendaja ja omab väga palju isiklikke kogemusi. :)

Siin natukene A. Säde teksti jutu jätkuks. Siit leiab igaüks kindlasti midagi kasulikku. :)
Spoiler

Muutis Hidden-Hand, 11 oktoober 2013 - 15:50.

8 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 8 külalist, 0 anonüümset kasutajat