Mul on siis siuke pill juhuse tõttu garaaži seisma jäänud.. auto ise on aastast 81, CL mudel, ehk siis 5 ukseline(mis on minusilmis suur pluss, kuna esimestest ustest taha ronimine on väga rott asi ikka). ja mootoriks 1.6 55kw
Auto on seisnud kusagil 8-9 aastat pukkidel. Seisma jäi selletõttu et käigukast lendas laiali(5. käik jäi sisse ja lõhkus seal mingi kahvli või asja ära) ühesõnaga tüüpviga suht.
Enne seisma jäämist sai auto selga uue värvi ja mootor sai kapremondi(nurrus nagu pehme kiisu)
Mõte see korda teha tekkis suht ammu, sest no tänavapildis on neid pille niivõrd vähe, nüüd on küll tekkima hakanud, aga siiski, selline masin mis eriti tihti vastu ei sõida.
Protsess on vaikselt toimunud, sain käigukasti ühelt jettalt, mis manalateed läks, tuli ainult juhipoolne kinnitus ära vahetada mis mul eelmisest kastist alles oli ja erilist muud kunsti ei olnudki, suht sitt oli kanali peal jeblada seda üksi, aga kahe tungrauaga sai hakkama. siduri trossi kinnitus on veits teine, seda peab veel veits timmima, kuna arvatavasti libistab kergelt.. kõige rohkem on siiani peavalu tekitanud käigukasti hoovastik, kuna see oli eelnevalt ühe töllaka poolt lahti kisutud ja paras pusle oli seda uuesti kokku sättida.. peaks tegelikult uuesti lahti võtma ja kõik jubinad ära vahetama, või siis üleüldse trossidega käiguvahetuse peale mõtlema hakkama, aga siis vaja veel hüdrosidur peale sättida, kuid ei näe erilist mõtet veel, sest tulevikus tahaks midagi asisemat aiste vahele sättida(1.8t;vr6;2.0 16v) vms eks näis kuidas aja ja rahaga on tulevikus.
Nii järgmiseks võtsin esimesed pidurid ette, klotsid ei olnud päris teises nooruses, said vahetatud, aga arvatavasti tuleb nagunii kevadvaheajal üks suurem töö ette võtta, nimelt kõik silladetailid liivapritsist läbi lasta ja uus värv selga, pidurisadulad k.a. noo ja muidugi tuleb madalamaks auto lasta, ei ole ainult otsustanud kas lõigata/madaldusvedrud või coilid, ideaalis oleks coilid kõige mõtekamad, no need 200+ euri samas ja rahapuud mul ka ei kasva. igatahes on praegu ratastel ja mõni lähenev nädalavahetus tuleb veel juhtmed üle vaadata ja saab äkki mootori ellu äratada.
Igatahes jah, selline väike putukas mul on ja alla kuu aega lubadeni niiet kevade saabudes võib seda tänavatel veeremas näha..
paar kehva pilti leiab ka
http://s490.photobuc...bey_photo/Golf/
Tulevikus võiks välja näha umbes selline:
http://media.photobucket.com/image/golf%20.../GOLF/golf5.jpg
tähelepanu eest
Muutis Obey., 17 aprill 2011 - 21:38.