Seepärast pakun välja teile ka võimalust soetada miskit sealt poest, kui teil juhuslikult pole näiteks krediitkaarti või olgu selleks mingi muu põhjus.
Focalprice.com pakub korea/hiina? ei teagi igasugust tehnikat, kaunistusi ja kõike kõike muud.Hinnad on seal VÄGA, rõhutan VÄGA odavad ning need ei ole mingid hiina pasad, mis kohe katki lähevad. Kvaliteetne kaup, mis euroopas on kordades kallim!
Ise olen tellinud siis Iphone kaitseümbriseid sealt, UV paskakaid, Ipodi 5 generatsiooni koopiat ( maksis mingi 40 taala ja tegi vägagi hästi oma tööd ja sai igati hästi muusikat kuulat, töötab praeguseni (tellisin eelmine aasta) ) Muideks kõik need telefonide koopiad on ka üsnagi head alternatiivid, kui raha napib ntks?
Igatahes, otsustage ise, sealt leiab kõike A-st ja Ü-ni , jõulikingitused on ka teemas, kuid ma kahjuks nad ei jõua jõuludeks siia ma kahtlen

Kohale tuleb kaup siis 1 kuu jooksul.
Mina mingit kasu sellest ei saa, mingid boonused seal isegi olid vist, kui tellid üle mingi summa saad kas 5 dollarit maha kogusummalt vms? Tellin selle kaardi niikuinii, lihtsalt kui tahtjaid tuleb siis miks mitte pakkuda sellist võimalust ;) + Kindlam, kui pakk on suurem - väiksem risk et mu väike ümbrik koos mälukaardiga kuskil postijaamas kaotsi ei lähe

Kui soov on, võtke ühendust msn teel :
auralol@windowslive.com
Parimat,
Daniil