Arxs, 20 sept 2010, 20:52, kirjutas:
Loomulikult on raske oodata, enne 18 ongi paras aeg katsetamiseks kuna organism annab paljud asjad andeks.
organism allub enne 21.-25. eluaastat kõigele palju kergemalt, kuna pole veel 100% välja kujunenud, eriti rängalt kannatavad enne organismi lõplikku väljakujunemist kopsud, 14-16 aastaselt suitsetama hakanute vähkisuremus on 50% (kes ka edasi suitsetavad, statistikat mahajätjate kohta ei ole mina veel leidnud), vastukaaluks 21+ aastaselt alustanute 22%'le.
Sellist jama ei tasuks kellelegi ajada, et nooruses annab organism andeks, jah pohmell läheb kergemalt üle ja organism jaksab rohkem, aga andeks ei anna ta midagi, vaid võtab kõike metsiku intressiga (sms-laen on tore võrdlus, lihtne ja mugav on saata sms ja raha tuleb nagu muda, kõik on korras, ühel hetkel aga nõutakse see kõik sisse ja siis on inkasso ukse taga 10x suurema arvega).
Siiski teemakohaselt - mina ei oodanud, ei näe ka põhjust miks peaks. Palju hullemad on need nähtused mida vähemasti Tartus siin iga sügis näha on - rebased, kes esimest korda vanemate hõlma alt välja pääsevad ja avastavad alkoholi ja hakkavad siis oma puberteeti läbi elama, kurb on vaadata lihtsalt.
Jah tervis on tore asi, mis mu postituse esimesest osast ka välja tuleb, aga kuni inimene endale teadvustab mida ta teeb ja miks ta seda teeb (ka "olen lahe" on põhjus) siis lasku käia. Tagajärgede eest vastutab igaüks lõpuks ju ise, süüdistada ei saa kedagi.
Mina ei vahetaks oma alkoholist läbiimbunud pungiaegu karsklusperioodi vastu küll kunagi, nii helgeid ja vähe helgeid mälestusi ning oioi kui palju õppetunde on lihtsalt liiga hindamatud.
I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.