Ok.. jah. Hoookal on õigus. Iga korraldaja teeb oma reeglite järgi. Täpselt nii nagu ta õigeks peab. Ainsa reeglina võiks mainida, et sama isik võiks 2 korda järjest mitte korraldada. Ülejäänu osas annaks mina täitsa vabad käed.
Selle töödeldud pildi kohta.. kui too taust oleks roheline või transparent, siis oleks jumala äge seda pilti töödelda.. saaks normaalselt välja lõigata ja sobitada mingile teisele pildile jne.. selle juures muidugi panna värvid, kontrastid, varjud jms. sobima.. Ja mõte ise peaks ka hea olema... Seega imo ei ole naljakas juba töödeldud pilt panna töötlemiseks.. töötlemisi on erinevaid..
Aga see selleks.. on vot selline pilt.. musta taustaga.. Ja no las ta olla..
On loomulik, et mõndade võistluste tingimused meeldivad mõndadele rohkem ja mõndadele vähem... Vaata, mida mina tegin.. mingid sitad kompaktiga tehtud pildid.. No mul polnud lihtsalt muid panna..
Ja ma ise olen uhke nende piltide üle.. Aga lõppkokkuvõtteks need paar osalejat, kes olid.. olid täitsa toredad..
Niih.. aga see kõik selleks nüüd.. Kui teil on nagu üldiseid
soovitusi võistluste korraldamiseks, siis selleks on
järgnev teema:
https://www.neonet.e...showtopic=67656
See ei tähenda, et korraldajad oleksid sunnitud neid soovitusi kuulda võtma.. Ma kordan, et iga korraldaja otsustab ise sobivad reeglid enda võistluse jaoks.. Aga võib juhtuda, et need aitavad anda inimestele mõtteid, mille peale nad ise ei tuleks...
Keskendume siin nüüd edaspidi selle konkreetse võistluse peale siin teemas...
Edit (üks postitus kadus siit kuskilt ära, millele ma vastata tahtsin veel..): Jah, okei.. töötlemata pildi puhul on vb tõesti rohkem töötlemisvõimalusi.. Kuigi seegi oleneb konkreetsest pildist ja konkreetsest töötlusest. Aga mõnikord võiks proovida ka väheste võimalustega midagi ägedat teha ju..
Muutis --jee7--, 10 august 2010 - 23:52.