Hüppa postitusele

Change

Töö 4000.- krooni eest välismaale

Sellel teemal on 212 vastust

Wolli

The All-Seeing Eye

• auliige
  • Liitus:30 dets 2003
  • Sugu:mees
Lambist vaevalt kellegi kohta sellist teksti välje mõtlema hakatakse.. eks mingi osa tõde seal kindlasti on, selles ei kahtle ma hetkekski...

KeegiKolmas, 14 aug 2010, 15:27, kirjutas:

See mis kuhugi Trip keskkonda anonüümselt kirjutatakse on puhas kuld ja 100% tõde eks?

Vaata postitust

anonüümselt? Sorry, aga mina näen seal küll ees ja perenimesid...

Tsitaat

Lisaks oleme teavitanud ka tarbijakaitset ning eile saadsin ma ka Kuldarist informatsiooni Vosareporterisse, et selle petise nagu koigile naha oleks. Hetkel pesitseb mees Soomes kus ta opib taksojuhiks

win :D

Kui ikka inimesed vestluseid välja prindivad koos maksekorraldustega... pöörduvad politseisse, juristide poole, tarbijakaitsesse, et abi saada.. siis vaevalt selle firma tegevus õige asi on...

Muutis Wolli, 14 august 2010 - 13:39.

ksenoon

[WARNBANNED] Soliidne härra

• bannitud
  • Liitus:11 nov 2007
Sooviks mõnda venda näha kes reaalselt töö saanud sealt, siis usuks.
Kodukal on tekst küll väga usaldusväärselt kirjutatud :D nagu tiit ja teet
Postitas pildi
vorsprung durch technik

*1nsan3*

Liige

• auliige
  • Liitus:06 aug 2004
Järjekordne negatiivne tagasiside Pai Projekt OÜ-le:
http://www.ehitusfoorum.com/viewtopic.php?...=24203&p=122776

Muutis *1nsan3*, 14 august 2010 - 13:48.

Külaline_666GTI_*

• külalised
  • Liitus:--
tahaks näha seda lolli kes sellest võtab osa, orja tööd läheb ainutl selline inimene tegema sinna :D

Jan.

Kord päevas - päev korras.

• liige
  • Liitus:13 sept 2008
Kohe KeegiKolmas tuleb ja ütleb sulle uuesti, et ära usu kõikke mida räägitakse... Pole enam mõtet midagi tagasi ajada, las need 30 mitte petta saanud isikud teevad ka siis oma suukese korra lahti. Kui tal neid üldse on >.>

//

the-21-man, 14 aug 2010, 14:57, kirjutas:

jutt levib ja varsti ei kasuta keegi enam seda firmat

Vaata postitust

Seda vaja ongi

Muutis Jan., 14 august 2010 - 13:58.

the-21-man

Liige

• liige
  • Liitus:17 märts 2010
jutt levib ja varsti ei kasuta keegi enam seda firmat

steff

Sassis Kodanik

• liige
  • Liitus:22 märts 2007
Soovitan teil juba uut petuskeemi mõtlema hakata . :D

Villu

oxymoron

• liige
  • Liitus:27 apr 2005
Ma imestan ainult seda, et miks nii väikeste summade pärast endale vett peale vaja tõmmata ..

Wolli

The All-Seeing Eye

• auliige
väikesed summad ei ärata eriti kahtlust

KeegiKolmas

Liige

• liige
  • Liitus:16 nov 2005
Ah mul suht savi.

Niipalju ma tean, et tööle Kuldari kaudu on rahvast saanud, suht normaalselt.

Seda mis ta nüüd korraldab, ei tea, astus ise mingisse ämbrisse vast.

Ja ma ei pea mingit petuskeemi välja mõtlema irw, ega mina neid tööle ei sokutanud, mina lihtsalt võtsin telefoni vastu ja rääkisin kuda asjad on, kõik muu on juba Kuldari deela.

Võsapetsi võiks minna küll :D

Assu2

Liige

• liige
  • Liitus:05 juuni 2006
Igatahes jah misiganes nüüd ka on või ei ole, pole mõtet selle OÜ'ga tegemist teha. Silmnähtavalt on tegu mingisuguse jamaga. 4K on küllalt suur raha 1 inimese kohta, et palju siis kasumit tiksus sellel asutusel, 30 inimest olevat selle kaudu töö leidnud, aga päris paljud olevat nüüd ilma jäänud nagu lugeda võib.

Villu

oxymoron

• liige
  • Liitus:27 apr 2005

Wolli, 14 aug 2010, 16:12, kirjutas:

väikesed summad ei ärata eriti kahtlust

Vaata postitust

Mitu väikest teeb kokku natuke suurema ..
Eriti, kui sama plaan rakendub(ks) korduvalt.

Meelis

¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤

• liige
  • Liitus:07 dets 2005
Ammu teada värk, et väikeste summadega teenib rohkem. Alles olid need kutid ka siin netis ju, kes krediitkaartidelt kandsid mingeid ~9$ või EEK suurusi summasid, kuna makseajaloos need ei kajastanud. Ajasid miljoneid kokku endale. Lõpuks jäid ikka vahele.
----
Aa no arvata oli, et see teema siin mingi scam ole.

sokC

Inkvisiitor

• ILLUMINAAT
  • Liitus:17 veebr 2008

KeegiKolmas, 14 aug 2010, 14:26, kirjutas:

See kinnisideega tont on vana koostöö partner, kes läks liiga ahenksja kes Eestisse nägu näidates kinni läheks.
Saime hiljuti teada, et tal päris palju jamasi kaelas.

Niiet, tee asjad selgeks, enne kui nn ära tuled panema.

Ja endist, üle ei ole keegi saanud.

Vaata postitust

No ega tema ju ainus ei olnud, kes sinne negatiivseid kommentaare jättis?

Posted Image

Иван

NEOTIBLA 4 LIFE

• REPTIIL
  • Liitus:10 juuni 2004
Peaks Kuldarile helistama. Äkki tal tööd pakkuda

NeoNetis aastast mine munni (2002) - endine oggyslayer aka Pirat aka IVAN 30cm+

Postitas pildi

Visa Hing ehk Neoneti King

Liige

• liige
  • Liitus:15 märts 2006
Järjest ja järjest rohkem ilmub inimesi välja, kes väidavad, et on ka petta saanud.

Tegin tema firmale ülekande ning selgitusena tasu inglismaa asjade ajamise eest.

Kuldarile veel nii palju, sest ega ta minuga ju muud moodi suhelda ei julge, siis mis sa mees arvad, et ma sellist kino teeks sulle, kui ma poleks selle 4 tuhande krooni eest saanud tood mida sa lubasid.

Minu esimene sõnum Kuldarile:
Tere Kuldar. Ka mina tahan oma 4000 krooni tagasi, sest ma ei saanud läbi sinu toole.Minu arveldusarve number on sul olemas. Ootan raha teisipäevaks. Tanel

Sellele vastust ei tulnud, saadsin järgmisel päeval uue.
Kas sinuga on võimalik mõistlikult suhelda või tuleb kasutusele võtta teised meetmed. Sinu Soome taksojuhiloa ära võtmine ( kelmus käib krim karistuse alla ning taksojuhid ei saa olla karistatud) oleks alles algus. Tanel

Selle peale saatis Kuldar ülbusega: Õhtust! Kas te midagi muud ka oskate Ranelgia välja mõelda? ( JAH OSKAME KYLL) Eks tehke proovi. Mina panen paberid kokku ja esitan minu ja firma laimamise eest kohtusse.

Veel üks kuldari stiilinäide!

No ninatark! 1)politseis puudub kuriteo kooseis 2)tarbjakaitsel puudub alus 3)netikommetaaride eest vastutate te kõik ( ehk siis mina, alar, gert, ranel, jaanika, aili need inimesed kes said tema käest siin Leedsis üle ) 4) ära tylita mind enam. Kuldar.

Siis kui ta mind ähvardab!!!!
Tanel, kas sa oled haige inimene? Ära raporteeri ( ega sellise tegelasega muud moodi ei saagi kui tuleb narvidele kaia) Me oleme varsti Inglismaal. mida sa siis räägid? Tuleme Leedsi ka kylla . . . . KULDAR MA OOTAN SIIAMAANI.

Alari kiri minule 7 juuli
Tere töö on olemas siis Inglismaal manchesteri lähedal aerosooli tehases et on ka teisi töid aga ise lähen selle töö peale (töö on kolm nädalat ja üks nädal on vaba, palk on kuskil 950–1250 naela ja vb saab ka rohkem et seda veel ei tea ) aga kas ise oleks ka nõus tulema et annan ka enda kontakti tel 56162905.

Kuldar oli lubanud alarile kindlalt tood.

Kuldari mail mulle, kus ta annab mulle oma arve numbrid.

Tere Tanel!

Tänan CV eest!

Saadan kontonumbri, kui olete valmis minema tööle 12.07, siis tehke ülekanne. Teenus maksab 4000kr.
Täiendkoolituses ei olnud tõstukijuhilube mainitud.

Kuldar Pai
juhatuse liige

PAI PROJEKTID OÜ
reg. 11884918
a/a 221049269665 SWEDBANK
GSM: +37256124516

Ma oleks omal käel niikuinii siia ära tulnud kuu lopus aga asi tundus kindlamast kindlam. Fakt on see, et meie läbi selle härra firma toole ei saanud ning ega teda ka see enam ei huvitanud. Ise tuli peale käia ning lõpus ta ka ytles, et tema neid asju meie jaoks ei aja, kui on mure siis rääkige Raneliga aga kuna Kuldaril oli nö oma partnerile tasu meie eest maksmata ning seda saame ka toestada, siis polnud Ranelil mingit isu meid aidata. Sama moodi lasi ta ka üle oma Soome kontakti. Ma olen vihane ka enda peale, et ma sellise suli võrku langesin, sest praegu tagasi moeldes sain ma sellest teenusest ainult väga karmi õppetunni. Kuldarile veel nii palju, et kyll igal oinal on oma mihkli päev ning sain ka interneti elamisse ja nyyd saan selle asjaga palju tosisemalt tegeleda. Raha ma niikuinii ei näe aga ma teen kõik voimaliku, et ykski loll rohkem selle mehe võrku ei langeks.

Ning Kuldaril pole ühegi oma partneriga toolepingut. Teavitasin sellest ka juba maksuametit, et esiteks ettevõte tegeleb illegaalse äriga ning maksab oma palkasid mustalt. Toestuseks on meil Alari kontoväljavotted, kus Kuldari OÜ kannab firma arvelt rahasi mustalt välja. Summa on küll ainult 550 krooni aga maksud peab olema ka sellelt summalt makstud. Kindlasti kui hakatakse uurima natuke põhjalikumalt leitakse sealt kivi alt rohkemat.

Tere olen ka üks Paipro heauskne nn. klient kes pole teenust saanud ja 4000 kroonist ilma! Nagu eelpool keegi mainis siis mida rohkem avaldusi politseil seda kiiremini nad selle asjaga tegelema hakkavad. Nüüd plaanis politseisse asi üles anda – huvitab palju neid kannatanuid on ja palju neist juba politseisse avaldused esitanud?
Olen isiklikult vestelnud Kuldar Pai-ga Väga enesekindel ja süüdimatu inimene – leiab et tema teguviisi ei saa karistada ega kuidagi tõestada. Äkki kellegil soovitada kuhu peaks veel pöörduma peale politsei, et selline inimene enam tegutseda ei saaks ja heausklikud inimesed tema pettuse ohvriks ei langeks.

http://trip.ee/conte...endusfirma.html
täitsa perses. Ma millegipärast arvan, et sa KeegiKolmas teadsid ka vist siiski, et reaalselt pole vist mitte keegi tööle saanud. Kindlasti oleks ka siis pos. järelkaja aga millegipärast ei leia seda kuskilt. Ja Soomes töötab ta ju autojuhina, haha. Suht kahtlane ikka.

Le Fu?

[WARNBANNED] bros b4 hos

• bannitud
  • Liitus:18 jaan 2008
Tuttav tahtis ka minna selle firma alt tööle, aga kui näitasin neid petu kirju siis mõtles ümber :D
Postitas pildi
Seen

sitavikat

isane

• liige
  • Liitus:16 dets 2003
peab tõdema, et üks kaasfoorumlane on häbisse vajunud...

Wolli

The All-Seeing Eye

• auliige
Fakt on, et firma tegeleb seadusevastase tegevusega (ettemaksu küsimine)...
Siin ei loe Kuldar Pai kiidulau ega keegikolmase poolne õigustamine mitte midagi..
Palju neid inimesi tegelikult tööle sai - või ei saanud - on teisejärguline.

Olen kindel, et kui neil inimestel on kõik paberid ja väljavõtted olemas ja summat käest-kätte ei maksnud, saavad nad oma rahad tagasi... kasvõi kohtu kaudu.

Naljakas on see, et töökohad inglismaale lõppesid ära just siis kui inimesed inglismaale jõudsid :D Ja kohe kadusid kodulehelt ka KÕIK "sekretäride" kontaktid

Aga noh..firma on registreeritud vaid 6 kuud tagasi ja juba praegu sellised jamad... pikka iga ei ennusta... Lõpp tuleb kiire ja korralik :D

Nii lühikese tegevusaja pärast kahtlen ka, et üle 30 inimese sinna inglismaale tööle saadetud on selle firma kaudu. Ja veel edukalt. Niipalju kui ma leidnud olen, on tegemist mingi nn. aerosoolifirmaga, kuhu alati otsiti 2 töötajat. ja arvutada oskab igaüks ise...

Kel vaja, võib firmaga ise ka ühendust võtta ja sealt uurida :D

Muutis Wolli, 15 august 2010 - 14:04.

KeegiKolmas

Liige

• liige
  • Liitus:16 nov 2005

Visa Hing ehk Neoneti King, 15 aug 2010, 13:58, kirjutas:

täitsa perses. Ma millegipärast arvan, et sa KeegiKolmas teadsid ka vist siiski, et reaalselt pole vist mitte keegi tööle saanud. Kindlasti oleks ka siis pos. järelkaja aga millegipärast ei leia seda kuskilt. Ja Soomes töötab ta ju autojuhina, haha. Suht kahtlane ikka.

Vaata postitust

Kuule ära siin arva midagi nii kõva häälega.
Mina ei tegelenud üldse sellega, kes kuhu saab jne.

Ja see Ranel teab ise väga hästi, et läbi kuldari ja tema on UK-sse rahvast piisavalt tööle saanud.

Ranel teenis ise selle äriga päris head nutsu ja tema oli see kes UK-s asjad korda ajas.

See sitt, mis ta suust välja ajab, on puhtalt ahnusest.

Tüübil näpud põhjas ja Kuldar ta perse saatis, siis nüüd ajab ta kättemaksuks igasugu kräppi suust välja.

Ma ise kogu meilivahetust Raneliga näinud, samuti ka teiste klientidega.

Enne augustit olnud kunded on ilusti tööl.

Tüüp tegeles asjaga alates 2009, huvitav, kuidas siis aasta aega keegi kuhugi teemat ei teinud kui kõik üle said?

Ju tal kasvas asi üle pea ja mind väga ei huvta, mis tal seal toimub enam, kuna mina asjaga seotud enam pole.

Igaljuhul ma ei viitsi enam teda kaitsta, pole taga ca 3 päeva suhelnud, niiet ka mul puudub igasugune uus inf.

Ja kui keegi siin mind laimama tuleb, siis mõelgu enne 3x läbi enne kui ta mingit mulle hakkab puhuma.

Võsapets võiks tulla küll, vaataks isegi huviga :D

5 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 5 külalist, 0 anonüümset kasutajat